Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חשמלי - האם כדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהיברידי פלאג אין בטוח לא תתקע בלי סוללה, ברכבים חשמליים זה כמו לצאת עם האייפון בלי מטען ליום עבודה ארוך. אני לא הייתי מסתדר עם הלחץ הזה.

קנה רכב כמו קיה נירו פלאג אין או טויוטה פריוס פלאג אין ואם תוכל להתארגן על טעינה גם בעבודה - תוכל להנות מכ 100 ק"מ כל יום בפחות מ 10 ש"ח.

הסוללה נגמרת די מהר במהירות גבוהה, וככל שהרכב מתיישן הסוללה מספיקה לפחות ק"מ

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 22.6.2020 בשעה 15:59, ofiris כתב:

שלום לכל חברי הפורום,

אני שוקל לקנות רכב חשמלי עם תקציב של 130,000-140,000 ש״ח

אני נוסע כל יום מבאר שבע לתל אביב (בערך 250 ק״מ ליום), אין לי עמדת טעינה או יכולת טעינה בעבודה ולכן חשוב שאוכל לעשות את הנסיעה ב-2 הכיוונים בטעינה אחת (אני יודע שהמרחק בפועל קטן מהמוצהר על ידי היצרנים),

האם התקציב שלי עומד בזה? האם כדאי לי לקנות רכב חשמלי? אם כן, מה כדאי ביכולות שלי? 

תודה מראש לכל העוזרים.....

לדעתי בייחוד שאין לך עמדות טעינה עדיין שמפוזרות כמו שצריך ברחבי המדינה מומלץ לך ללכת לרכב היברידי בסגנון chr, איוניק או הנירו מאשר ללכת לחשמלי לגמרי. כך לדוגמא את הנירו פלאג אין היא נוסעת 60 ק"מ על חשמל אז גם זה חוסך לך הרבה כסף בדלק ויש לה שוק ממש טוב כי מאוד מאובזרת ואמינה. גם זה לא חורג מהתקציב שלך, אם אתה רוצה חשמלי אמין שיחזיק לך מעמד בטעינה אחת זה רק טסלה, ואין לי מושג בכמה הם ישווקו את הרכבים שלהם בארץ אבל בוודאות זה יהיה כמה מאות אלפים טובים.

• תוכן חדש...