Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יש טכנאי מזגנים בפורום?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב

מזגן תדיראן עילי ותיק התבלבל והפך עצמו לראש מקלחת-בקיצור נוזל.

יש טכנאי מאזור רחובות שיכול להגיע ולתת דיאגנוזה?

 

סלע

פורסם

בס"ד

ככל הנראה, צינור הניקוז שלך סתום, או האמבטיה שנמצאת בתוך היחידה הפנימית סתומה, ניקוי פשוט שלך, אמור לפתור את הבעיה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
rotemb תודה, אתה מדבר עם 2 ידיים שמאליות.
 
טרנספורטר תודה, אתקשר.
בס"ד
סלע..., באמת עבודה פשוטה, ישנם 2 שיטות:
1. אם קיימת גישה והצינור ניקוז לא ארוך, תן נשיפה חזקה בקצה שלו(שים לב, הקצה מטונף כמובן), תעוף לך קצת ג'יפה מהפתח של היחידה הפנימית, לכיוון הרצפה.
2. לפתוח את המכסה של היחידה הפנימית, מולך נמצאים הפילטרים, מתחתם, בדר"כ קיימים כמה ברגי פיליפס, תפתח גם אותם, תרים את כל המכלול טיפה מעלה ואז תראה את מגש הניקוז, ככל הנראה פתח הניקוז שלו שמתחבר לצינור הניקוז סתום, ניקוי ידני יפתור את הבעיה.
הפוך מסדר הפתיחה, תחזיר את הכל חזרה.


Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  • אהבתי 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

×
×
  • תוכן חדש...