Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפהי רכישה של פג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני הולך לסגור השבוע על פג'ו 308 סטיישן מודל 2016 עם מנוע 1.2ליטר טורבו בנזין.

האם הרכב אמין ומומלץ? קראתי שהיו בעיות עם השרשרת טיימינג בשנתונים האילו אבל לפי הספר טיפולים רשום שהרכב עבר החלפה של 4"רצועות מנוע" בטיפול 120 אלף. זה אומר שהוחלפה רצועת טיימינג? הרכב עם 147000 קמ במחיר אטרקטיבי ועם שנתיים אחריות. 

כדאי לקחת?

עריכה אחרונה על ידי Peled81
פורסם

כנראה זו רצועת תזמון אבל צריך לראות צילום היסטוריית טיפולים.

(הרי יש גם רצועת אביזרים). באיזה מוסך טופל ?

אין מניעה לקנות רק לראות שאכן בוצעה החלפה של הרצועה הנכונה + ניקיון. אחרת מיד להכניס למוסך.

פורסם
לפני 40 דקות, save כתב:

כנראה זו רצועת תזמון אבל צריך לראות צילום היסטוריית טיפולים.

(הרי יש גם רצועת אביזרים). באיזה מוסך טופל ?

אין מניעה לקנות רק לראות שאכן בוצעה החלפה של הרצועה הנכונה + ניקיון. אחרת מיד להכניס למוסך.

צרפתי את הטיפול 

20200622_073020.jpg

פורסם

לפי הפירוט מדובר ברצועת אביזרים ולא טיימינג. תבדוק את כל היסטוריית הטיפולים ובדוק מתי (אם בכלל עברה החלפת רצועת תזמון).

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם ברצונך להתקדם בעסקה סכם עם המגרש על החלפת רצועת תזמון או ₪2000 עלות ההחלפה (כולל ניקוי ואביזרים נלווים)

כי לדעתי לא תמצא בהיסטוריה החלפה כזו

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא יודע כמה המחיר אטרקטיבי אבל יש פה חבר פורום שפירסם למכירה רכב זהה , יותר בטוח מלקנות במגרש זה בטוח עניין המחיר זה כבר לשיקולים שלך.

בהצלחה.

פורסם

בתור בעלים של אחד כזה כבר כמעט שנה - אני ממליץ על הרכב, לא תמצא תמורה למחיר טובה יותר ממנו, לדעתי.

בקשר לרצועת תזמון, צריך לחפור יותר אחורה בזמן ולא רק בטיפול המדובר, אולי החליפו עוד לפני (זו בעיה ידועה עוד משנת 2017 ובקנה מידה משמעותי מ-2018).

אבל, אני לא אופטימי שהחלפה כזו אכן בוצעה.

אם הרכב נוסע תקין, אין ירידת ביצועים, הדלקה לסירוגין של מנורת השמן או רעשים מוזרים מכיוון המנוע/טורבו אז גם אם לא הוחלפה הרצועה, כנראה שהיא לא מתפוררת (עדיין).

קח בחשבון תוספת של 2000 ש"ח להוצאות שלך ובטיפול הבא, יחד עם יישור קו תבקש שיחליפו.

אגב, אם מדובר בלובינסקי טרייד או אופרייט ליס (שניהם מציעים/הציעו אחריות שנתיים על הדגם הזה) - נזק למנוע מכוסה באחריות אבל תתכונן לכך שיוציאו לך את המיץ לפני...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא צריך לחכות שתצוץ בעיה כדי להחליף רצועה. רעשים מהטורבו יכולים להעיד על נזק מצטבר ובמקרה זה הגיע כבר למצב כזה עדיף לוותר על הרכב.

אני גם קניתי 308 לא מזמן ראיתי אולי 10 רכבים ואני יכול להגיד בלב שלם שאם הרכב יוצר לפני 2017 צריך להחליף רצועה בכל הרכבים גם אם לא החליפו להם עדיין ויפה שעה אחת קודם.

פורסם
לפני 15 דקות, Dimo כתב:

לא יודע כמה המחיר אטרקטיבי אבל יש פה חבר פורום שפירסם למכירה רכב זהה , יותר בטוח מלקנות במגרש זה בטוח עניין המחיר זה כבר לשיקולים שלך.

בהצלחה.

נכנסתי לבדוק ואכן אני מסכים עם Dimo, נראה כמו רכב שנמצא בידיים טובות שטופל אצל במוסך הכי מומלץ על דפי הפורום.

אם ההצעה שקיבלת אינה זולה בהרבה, הייתי שוקל את הרכב הזה במקום.

פורסם

הנה קישור ישיר למודעה, תשפוט בעצמך. אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית לחבר הפורום המוכר.

פורסם
לפני 3 שעות, shaharper כתב:

הנה קישור ישיר למודעה, תשפוט בעצמך. אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית לחבר הפורום המוכר.

בפוסט מקביל הבחור (בעל הרכב) רשם שהוא גמיש במחיר בגבולות ההגיון, עכשיו שמתי לב שהשנתון שלו נמוך בשנה ממה שמציעים לך ככה שלדעתי ההפרש במחיר לא גבוהה.

• תוכן חדש...