Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיסויים של הדר רוזן מזה שנים לא הברקה. הכיסוי HAMMER הנוכחי נעשה עוד יותר גרוע ממה שהיה לפני כמה שנים (אני בכלל מתפלא שהזכירו את הכיסוי הזה בפורום של דיטיילינג). הבד נעשה דק מאוד (בעבר היה יחסית עבה לסיניים הזולים), נראה שהתחילו לחסוך . היתרון על הכיסויים הסיניים הזולים זה שיש רצועות קשירה ונשמי אוורור.

מי שרוצה כיסוי איכותי, אני ממליץ על בחור בשם יעקב - הוא חבר פורום ומיבא כיסויים איכותיים מאוד. בשנים האחרונות אני קונה את הכיסויים רק ממנו. מדובר על כיסוי רב שכבות, שכבה פנימית עדינה כמו נרתיקים של דיסקים CD ושכבה חיצונית עבה. מדובר על כיסוי עבה וכבד.

הנה קישור לפרטי התקשרות על הבחור: לינק

אבל חשוב שתבינו, כיסוי מחזיק בתלוי מאופן שימוש. בשימוש יומיומי מתחת לשמש לוהטת כיסוי איכותי יחזיק שנה לפני שיתחיל להתפרק, עם התיישנות שלו הוא יעביר מים ולכלוך עד שהבד יהיה כמו נייר ויקרע בקלות.

הכיסויים הזולים נקרעים אחרי מספר חודשים בודדים.

בשימוש הכיסוי האיכותי בחניה מקורה, הכיסוי עשוי להחזיק הרבה יותר - שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הרכב שלי חשוף לשמש רק בסופי שבוע. ביום יום הרכב חונה בחניה מקורה בעבודה.

ניסיתי את הכיסוי של אוטו דיפו אבל לא אהבתי אותו. מסורבל להשמה ולאחסון. עף ברוח ושורט את הרכב.

מצאתי פתרון יצירתי שנותן הגנה לשמשה האחורית, לשמשה הקדמית, מכסה המנוע והפנסים - מספיק טוב עבורי.

לקחתי שמיכת קיץ זוגית קלה אך איכותית כדי לכסות את החלק הקדמי של הרכב.

השמיכה מאובטחת והדוקה בכל ארבעת הצדדים כדי למנוע שריטות בשל חיכוך של השמיכה עם שכבת האבק על הצבע.

בצד אחד השמיכה מאובטחת ע"י דלתות הרכב - פשוט סגרתי את הדלת על השמיכה.

בצד השני השמיכה מאובטחת ע"י תושבות וואקום לפגוש.

בחלק האחורי בצעתי את אותו העקרון כדי לכסות את החלון האחורי.

כרגע מדובר בשלב הראשון בלבד ובגלל זה התוצאה לא אסתטית.

בשלב השני אתפור "אוזניים" לשמיכה או שאפילו אתפור כיסוי יעודי לפי מידות הרכב שלי.

את תושבות הוואקום אחליף באיכותיות יותר - קישור מצורף.

http://www.ebay.com/itm/281829470747?

_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ib2.jpgib4.jpg

המלצות לשיפור יתקבלו בברכה

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

המלצות לשיפור יתקבלו בברכה

תראה - יצירתי זה כן, חייב להודות. אבל זה לא נראה נוח לשים את זה, מה גם שלא הייתי דופק את הפומפות האלה על הפגוש שלי.. זה ישאיר שם עיגול עם הזמן.

בכל מקרה, אני חושב שכשירד גשם השמיכה תתרטב והמים יחדרו לתוך הרכב (כי השמיכה נכנסת לתוכו) ויטפטפו על המושבים. תבדוק מה קורה עם זה.

אני בכל מקרה הייתי מציע לחפש פתרון נורמטיבי מאשר לאלתר משהו

פורסם

היי, מה לדעתכם פתרון ההצללה הכי טוב כיום לחנייה חשופה לשמש החזקה ולכל מזג האוויר רוב היום?

אני גר בבניין משותף, עם חנייה שלי בטאבו אבל הבעיה שהעירייה כלכך לחוצה ולכן אין באפשרותי לעשות משהו קבוע.

כיסוי 4 עונות סתם גורם לחשש משריטות על הרכב עם הזמן והרבה עבודה. יש עוד פתרונות? דיברתי עם כמה סוככים הבעיה שהם דורשים 4-5 אלף...

פורסם

ראיתי סכך מתקפל פרטי לרכב, אחד הדברים המגניבים.

אפשר לכסות במגבת/סדין עבה את השמשה הקידמית, אני מסתפק בכיסוי רגיל לדאשבורד לדעתי אין יותר מידי מה לעשות.

פורסם

לדעתכם שהאוטו בשמש ככה ללא הפסקה (שנת 14) זה בריא? יש לי סכך קטן לשמשה הקדמית אבל כל שאר האוטו חשוף לשמש כל היום.

פורסם

אני לא מצליח איך לשמור על השמשה זה החלק החשוב ביותר, ולא נורא הצבע, ברצינות?

פות״ש לא תמצא פיתרון טוב חוץ מסכך וכדומה. תבדוק פיתרון של סכך ארעי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, הייתי בחנות שכיסוי חיצוני קטן של בוגרט עולה 590 והוא יכול לעשות לי ב-500. זה כיסוי כל העונות והוא בד קטיפה וניילון מלמעלה. האם משהו יכול להמליץ ולהגיד שהוא טוב והחברה טובה? ד״א האוטו שלי חשוף כל היום ממש כל היום לשמש ולכל הדברים. תודה.

פורסם

אני משתמש בכיסוי שכזה.

הוא אצלי מספר חודשים בודדים, מה שכן - בהשוואה לכיסויים אחרים הוא שיפור משמעותי.

1. הוא לא עף ברוח (רק פעם אחת בלבד (וגם זה ללא רצועות קשירה / אבטחה - שפשוט אין)

2. הוא אטום לחלוטין, כיסויים אחרים פשוט לא צלחו את המשימה והרכב היה מלוכלך מאוד מהבוץ והמים שהועברו לפח הרכב.

3. הוא עבה ומאסיבי. לא דק כמו נייר שבתוך כמה חודשים בשמש הישראלית פשוט מתחיל להתפורר.

הוא לא חף מחסרונות , אבל הוא עושה את העבודה.

- אין כיסים למראות - צריך לקפל

- אין רוכסן לגישה מהירה לפנים הרכב

- אין רצועת אבטחה או קשירה (יכול לעוף, או להיגנב בקלות)

M-TECH E46

פורסם

היי

אני רוצה לשמור ברכב כיסוי רכב שהיה מיועד רק לזמנים שבהם אני חונה באזורים שהם קצת בעייתיים (נניח תל אביב ביום חמישי בלילה...)

השאלה היא, שמעתי פה לא מעט דעות בפורום שכיסוי דווקא מושך יותר וונדליזם מאשר מונע.

אשמח לתגובות בנושא מאנשים שיש להם ניסיון עם כיסוי לרכב שמשך אליהם יותר וונדליזם מאשר עזר כי מבחינה הגיונית אני לא מבין איך זה הגיוני...

בנוסף אשמח להמלצה לכיסוי טוב לרכב ( לא בעלות של אלפי שקלים)

• תוכן חדש...