Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור פריקה ועצבים.

לפניכם תמונה של כיסוי רכב חיצוני של חברת "הדר רוזן" HR שנרכש מסניף "אוטו דיפו" בחוצות המפרץ תמורת מחיר מלא של 300 ש"ח.

הכיסוי הזה נרכש בקיץ שעבר, וכל החורף לא כיסיתי את הרכב אפילו פעם אחת... ועכשיו הוא כבר מלא קרעים בעיקר באזור הגג ומכסה מנוע. לקחתי דבק חבלה לבן, אני מדביק במקום אחד ונקרע בצד השני שוב. עכשיו הדבקתי הכל שוב בתקווה שלא יקרע שוב במקום אחר.

הכיסוי לפניו ובשימוש זהה החזיק 3 שנים, ממש מעניין.

על הקרטון כתוב 4 עונות:

בקיץ - הרכב עדיין בוער מחום בפנים וכל יום שעובר יש קרע חדש.

בחורף - הכיסוי לא מונע מעבר מים לרכב.

בסתיו ובאביב - שילוב של 2 הדברים למעלה.

אז לא הבנתי תמורת מה שילמתי 300 ש"ח?

למישהו יש פתרון חוץ מלקנות כיסוי חדש מאוטו דיפו כל כמה חודשים עד אשר ייהפך לנייר ויתחיל להיקרע כל פעם שעושים עליו "פו"? אכזבה..

תמונה1.jpg

פורסם

הפתרון היחידי - לקנות פעם אחת כיסוי איכותי באמת שעולה 350-400 ש"ח.

גם אני קניתי כיסוי מאוטו דיפו במערב ראשל"צ, וגם אצלי הוא נקרע כנייר עיתון לאחר פחות משנה.

הכיסוי הוחלף לאחר ויכוח קטן, וגם זה שהחליף אותו לא שרד, ומצא את מקומו בפח האשפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אבל אני קניתי את הכיסוי הכי יקר שהיה להם שם.

היה כיסוי ב- 99 ש"ח וגם ב- 220 ש"ח אם אני לא טועה, וזה שקניתי עלה 300 ש"ח, אז חשבתי שהוא יקר בגלל שהוא איכותי. אין להם משהו יותר איכותי. אני אנסה להתלונן, נראה מה הם יגידו - מקווה שלא משהו בסגנון של "אתה חונה בשמש".

מאיפה קונים כיסוי לכמה שנים ולא כיסוי חד פעמי?

פורסם

קניתי לפני כחודשיים כיסוי ב top car בחולון

ממש מרוצה ממנו נוח לשימוש ואין קרעים , נרכש תמורת 150 שקלים אם אני זוכר נכון

ממליץ לנסות אם אתה מהאזור

מתאים בול לרכב ויש פתח למספר רישוי הקדמי (הייתי מוותר על זה)

ובנוסף פתח לתו חנייה

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

הכיסוים באוטו דיפו לא משהו בכלל.

ואני עוד רכשתי בזמנו את הכיסוי הכי זול אמריקן איגל והוא עם קרעים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש אחד שמוכר כיסויים כל שישי במפגשים באיזור המרכז (אתמול היה במועדון ה5), כל כיסוי שוקל מלא (שזה יתרון וחסרון), זה תוצרת איטליה ובאמת באמת חוסם מים, עולה איזה 300 או 400 לא זוכר בדיוק, אבל שווה את זה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

liorwohl? יש לך פרטים שלו? מעוניין בכיסוי

לגבי הכיסוי המדובר,

מניסיון קודם שלי המוצרים של HR לא איכותיים כל כך.

היה לי מגן שמש מקרטון (השכבה הפנימית שלו, החיצונית חומר כסוף כלשהו) שהתפירה שלו בקצוות התחילה להתפורר וללכלך את האוטו.

חבל על ה40 שקל שהוא עלה לי

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
liorwohl? יש לך פרטים שלו? מעוניין בכיסוי

לגבי הכיסוי המדובר,

מניסיון קודם שלי המוצרים של HR לא איכותיים כל כך.

היה לי מגן שמש מקרטון (השכבה הפנימית שלו, החיצונית חומר כסוף כלשהו) שהתפירה שלו בקצוות התחילה להתפורר וללכלך את האוטו.

חבל על ה40 שקל שהוא עלה לי

המגן שמש הזה היה פשוט נורא,ביום אחד כל החומר השחור התפורר לגמרי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

stio, אם היית גר באיזור מרכז, הייתי שולח אות לרחוב סלמה ביפו, יתפרו לך שם כיסוי מותאם בדיוק לרכב מבד עבה ואיכותי שיעבור הרבה קייצים.

אך בטוחני שגם באיזור צפון יש מתפרות שכנ"ל.

החיסרון בד עבה שתופס נפח בעת כיפולו ובנוסף לא שימושי בחורף מכיון שההוא ספוג מים.

פורסם
ואיזה מגן שמש קניתם במקום ?

קיבלתי כזה במתנה:

בינתיים מבסוט ממנו.

%D7%9E%D7%92%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%A4%D7%9C-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9D1.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תקשיבו, אני בהלם!

התלוננתי לשירות של אוטו דיפו על הכיסוי החד פעמי הנ"ל בצירוף התמונה. הבטיחו שיחזרו אך עברו יומיים ולא חזרו. חשבתי ששכחו, אז נסעתי לאוטו דיפו לקנות את הכיסוי הכי זול שיש להם שם (89 ש"ח), כי אם במילא הכיסוי לא מחזיק יותר מקיץ אחד אז חבל לקנות כיסוי שאמור להיות איכותי.

מפה לשם, היתה להם רק את מידה S. מדדתי אותה על הרכב שחנה ליד הדלת, היה קטן. כנראה מתאים למכוניות מיני. לא קניתי.

בדרך חזרה נכנסתי לעוד חנות פרטית של אביזרי רכב ולא היה כיסוי נורמלי. לא קניתי וחזרתי הביתה, והעמדתי את הרכב מתחת לעץ.

בערב של אותו יום אני מקבל טלפון: "מדברים מהשירות של אוטו דיפו, החלטנו להחליף לך את הכיסוי בכפוף להצגת חשבונית, אנו נשלח את הכיסוי שנקרע באריזה שלו לספק ותיקח כיסוי חדש זהה"

הייתי בהלם. אני רגיל לקבל תשובות של אלופים בסגנון "זה לא כלול באחריות", "אתה אשם", "זאת בעיה שלך", "יש לי פיות להאכיל ואני לא יכול לתת חינם ללקוחות".

עדיין לא האמנתי, שחזרנו את החשבונית כי שילמתי באשראי ולא שמרתי אותה (לא חשבתי על זה שכיסוי של 300 ש"ח ייקרע אחרי קיץ אחד. בחורף לא כיסיתי את הרכב בכלל), שמתי את הכיסוי הקרוע שבינתיים אתמול הספקתי להדביק אותו עוד באריזה שלו ששמרתי, ונסעתי לסניף. החליפו לי!!

אז כל הכבוד לשירות הלקוחות של אוטו דיפו שהחליפו בלי שביקשתי שיחליפו, לא האמנתי ובגלל זה ניגשתי לקנות כיסוי חדש, ובמזל לא קניתי כי היה קטן על האוטו.

כיף לראות גופים וחברות שחושבים על הלקוח ולא רק על עצמם.

פורסם

אני קניתי כיסוי מאוטו דיפו, אבל לא ממותג H&R, אלא ממותג TOP או משהו כזה. חוץ מקרע אחד קטנטן במקום לא משמעותי, וקרעים קטנים באיזור התחתון מהחתולים שיש לי כל הזמן על/ליד/בתוך האוטו (חפשו חפשו את השרשורים שלי) הוא מחזיק מעמד מצויין. עלה 200 שקל בזמנו.

אז יש ויש...

פורסם

תקשיבו טוב!!

יש לי כיסוי של RAPID משנת 98 ורק בשנה האחרונה החל להיקרע.

הכיסוי מבד ולא ניילון כזה כמו העכשויים.

יש עדיין להשיג כאלו כיסויים?

• תוכן חדש...