Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפור מתחת לכיסוי הזה כיסוי שעשוי מניילון.

הכיסוי יירטב, הניילון לא יעביר מים, ושלום על ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשם הוועד והנהלה אני אענה לך -

יש 3 (כמו כל דבר בחיים מתחלק ל-3) סוגים עיקריים של כיסויים שאני מכיר -

1. כיסוי בד - הכיסוי הזה טוב לכיסוי רכב בקיץ וגם/או בחנייה מקורה/מחסן גם בחורף.

2. כיסוי אטום למים - ישנם סוגים רבים החל מכיסויים בעבודה עצמית מברזנט, ניילון, וכלה בכיסויים בייצור המוני לפי מידות הרכב. הבעייה בכיסויים הללו היא כפולה. מצד אחד הכיסוי גורם לנזקים בצבע (מישהו פעם הסביר לי כי זה נוצר כתוצאה מחשמל סטטי - אבל אני לא בטוח בקשר להסבר), משמע סדקים קטנים (ואני אומר זאת מנסיון), מצד שני עניין האטימות הוא טוב מלמעלה אבל רע מלמטה - כלומר, הרטיבות שחודרת מתחת לרכב אינה מתאדה וגורמת ללחות קבועה ומזיקה מתחת לכיסוי (למרות שישנם כיסויים אטומים עם פתחי איוורור למניעת הלחות הנ"ל - עדיין נשמרת לחות מסויימת מתחת לכיסוי).

3. כיסוי 4 עונות - כיסוי דק וקל משקל (בדר"כ בצבע אפור?) שאמור למנוע רטיבות עד גבול מסויים ומעבר לכמות רטיבות מסויימת הוא מעביר את הלחות/רטיבות לרכב, אבל האידוי של הלחות/רטיבות מהיר.

לסיכום - רכב המצוי מתחת לכיפת השמיים לעולם ינזק, ולא משנה במה תכסה אותו. זאת ועוד, הכיסויים הללו (מנסיון רב שנים) על שלל סוגיהם, הם פיתרון מוגבל בזמן - כל הכיסויים הללו נשרפים ומתפוררים בשמש. אפילו הברזנטים למינהם מתקשים ונשברים/נסדקים לאחר מספר שנים מועט.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני הייתי מפחד לשים על הרכב ניילון, מהסיבה שרטיבות כלשהי (ותמיד יש, אם הרכב פעם נרטב) שנמצאת בפנים לא תוכל לצאת ולהתייבש, ורטיבות שכלואה בפנים יותר גרועה מגשם שיורד על הרכב, במיוחד ברכב אספנות שלא נוסע הרבה.

בחו"ל אפשר לקנות כיסויים המגינים בפני גשם וגם מאפשרים לרטיבות קיימת להתאדות, כך שאפשר לכסות את הרכב בזמן ירידת הגשם. יתרון נוסף של הכיסויים האלה שהמידה היא ספציפית לרכב מדגם מסוים. החיסרון הוא שהם יקרים מאוד.

אפשר להזמין באינטרנט, אבל צריך לדעת מאיפה קונים, לא חסרים כיסויים קלים המוצגים ככיסויי ארבע עונות. בדרך כלל המחיר הוא אינדיקציה די טובה. מחיר כיסוי טוב הוא סביב 200 דולר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בחו"ל אפשר לקנות כיסויים המגינים בפני גשם וגם מאפשרים לרטיבות קיימת להתאדות, כך שאפשר לכסות את הרכב בזמן ירידת הגשם. יתרון נוסף של הכיסויים האלה שהמידה היא ספציפית לרכב מדגם מסוים. החיסרון הוא שהם יקרים מאוד.

אפשר להזמין באינטרנט, אבל צריך לדעת מאיפה קונים, לא חסרים כיסויים קלים המוצגים ככיסויי ארבע עונות. בדרך כלל המחיר הוא אינדיקציה די טובה. מחיר כיסוי טוב הוא סביב 200 דולר.

אני חוזר על ההמלצה שלי - COVERCRAFT.

שווים כל שקל. האוטו שלי עמד בשבועיים האחרונים מכוסה בחניה של הבית, חשוף לגשם \ שמש \ טל \ לחות.

חזרתי והוא נראה בדיוק כמו שהנחתי אותו.

יקר אבל שווה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חברת "הדר-רוזן" מכרה עד לפני כ 4-5 שנים כיסוי אטום בשם "בוגארט", תוצרת חברת "ספינלי" האיטלקית.

הוא לא היה יקר - מאות בודדות של שקלים. הוא עשוי מפלסטיק אטום, עם תפרים מולחמים וציפוי בד מצידו הפנימי, ובעל פתחי "נשימה".

מנסיוני - הוא מצוין. הגשם לא נכנס, הלחות לא מצטברת, ולא הבחנתי בכל נזק לצבע - גם לאורך זמן.

החסרון - הוא אינו מיובא כיום.

מישהו צריך "להרים את הכפפה".....

עודד

פורסם

אני מתכנן על אחד כזה, נראה לי שהוא פותר את כל הבעיות שהועלו פה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&viewitem=&item=250184381708

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חברת "הדר-רוזן" מכרה עד לפני כ 4-5 שנים כיסוי אטום בשם "בוגארט", תוצרת חברת "ספינלי" האיטלקית.

הוא לא היה יקר - מאות בודדות של שקלים. הוא עשוי מפלסטיק אטום, עם תפרים מולחמים וציפוי בד מצידו הפנימי, ובעל פתחי "נשימה".

מנסיוני - הוא מצוין. הגשם לא נכנס, הלחות לא מצטברת, ולא הבחנתי בכל נזק לצבע - גם לאורך זמן.

החסרון - הוא אינו מיובא כיום.

מישהו צריך "להרים את הכפפה".....

השתמשתי בכיסוי כזה (BOGART) שלוש שנים, והוא מאוד מומלץ. אכן, כנראה לא מיובא יותר. אבל, הוא מפורסם באתר:

http://www.spinellisrl.com/prodotti.aspx?idlingua=2&categoria=copriauto

בהצלחה!

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי פולקסוואגן גולף 1.4 tsi, ואני מחפש עבורה כיסוי חיצוני טוב שיגן מפני השמש.

בעבר קניתי לרכבים שלי כיסויים של דוד פוגל שהיו מצויינים, אבל לצערי הרב הם כבר לא עוסקים בזה יותר.

האם למשהו יש המלצה על כיסוי חזק וטוב והיכן אפשר לקנות אותו (גם דרך האינטרנט)?

תודה

פורסם

כיסוי הדר רוזן ניקרא HUMMER עשוי מבד עבה יותר מכיסויים סיניים. יש לי ניסיון של כמה שנים עם הכיסויים האלו. הם מחזיקים הרבה זמן, לאומת כיסוי סיני שמחזיק עד כמה חודשים, כיסוי הזה מחזיק שנים. כמו כן יש לו רצועות אבטחה כדי שלא יעוף ברוח ויש טבעת נגד גניבה ונשמים כדי שיהיה אוורור פנימי טוב. הכיסויי מחזיק אפילו בסופת רוחות (במקרה שלי נתלשו מהמקום רצועות - הבד לא ניקרע אבל חוט שתפרו איתו כן ואני תפרתי אותן חזק מאוד ועכשיו אין בעייה).

ממליץ בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה לי כיסוי של דוד פוגל שלצערי נתתי לקונה שרכש את הרכב, מאז קניתי כבר 2 כיסויים והם לא מחזיקים מעמד. :|

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לי יש כבר שנה כיסוי של דוד פוגל שהבנתי הוא בשיתוף עם חברת VOLTA,אין קרעים,עבר 3 שטיפות במכונת כביסה,יש לו 3 נקודות קשירה,בחודש אחרון הגומי האחורי של הכיסוי בצד אחד נחלש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי יש כיסוי של הדר רוזן מדגם HUMMER, כבר שנתיים הוא משרת אותי.

ממליץ לך לקנות מידה אחת מעל המידה שלך בשביל שיכסה את כל הרכב כולל הג'אנטים (ככה זה אצלי לפחות).

פורסם

יש לי כיסוי Hammer של הדר רוזןכבר שלושה חודשים.

מאוד איכותי. רק מה ששמתי לב זה שהוא לא שומר על האוטו הכי טוב שבעולם מהחום של השמש. היה לי בעבר כיסוי "ארבע עונות" שמוכרים ב-AutoDipot .. והוא בהחלט היה שומר על הרכב קר יותר בשיא השמש.

בכל אופן, אני ממש מרוצה. בעיקר גם מהרצועות שיש בכיסוי שמאפשרות לקשור אותו לרכב.

ממליץ

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...