Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התחדשתי בגולף 2016 עם מנוע 1.4TSI (150 כ"ס) ורציתי לקבל המלצה לצמיגים. לפני כן, הייתה בבעלותי Audi A3 שלה שדרגתי את הג'אנטים אז הרכבתי לה Pirelli PZero 225/40/R18. צמיג מצוין עם אחיזה נהדרת ומעל הכול כבונוס גם היה אסתטי ברמות.

בגולף, אני מתלבט מה לעשות. המידה החדשה היא 225/45/R17. אני שוקל לקחת שוב Pirelli, אך מפחד שזה יהיה "overkill" למידה הזו ואולי עדיף לנסות גם מותגים אחרים. אני מניח שבמותגים הגדולים (ContiSport/Pilot Sport וכו') ההבדל הוא מינורי לכן אני מעדיף לשאול פה כדי לקבל הכוונה או שבאמת ההבדל הוא אכן מינורי ואין טעם יותר מדי לחשוב.

מבחינת תקציב ראיתי שבמידה הזו צמיג טוב יעלה כ-500 ש"ח לצמיג, אך אין לי בעיה להשקיע יותר עבור משהו שווה כי צמיגים זה מעל הכול.

תודה!

2016 BMW M235i.

פורסם

Eagle F1 Asymmetric 5 של Goodyear יתנו לך בדיוק את מה שאתה מחפש. צמיג מעולה ליום יום וספורטיבי מספיק כדי לאפשר נהיגה קצת יותר שובבה, מראה אלגנטי ולא צעקני בכלל. ובשום צורה לא יורד ברמה מהאופציות הפופולריות כגון PS4 ו Pzero. וכמובן שבדרך כלל גם זול יותר מהמתחרים שלו בקטגוריה. אחלה תמורה לכסף. מומלץ!

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם

תודה על ההצעה, אברר עליה.

יש לי הנחה על צמיגי מישלן, כך ש-PilotSport 4 הוא אכן אופציה ראויה אך מקריאה באינטרנט וצפייה בסרטונים אומרים עליו שהוא לא "ספורטיבי" מספיק, לכן ההצעה של ה-F1 נשמעת מפתה.

2016 BMW M235i.

פורסם

הם ברמת ה"ספורטיביות" דומה,
אבל בדרך כלל PS4 עולים יותר.
במחיר זהה הייתי קונה מישלין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...