Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הולכים מירוצי ה-gp?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות בקשר למירוצי אופנועים בכללי ובקשר למוטוgp ספציפית.

טוב אני יחסית חדש באופנועים כי רק לנפי שנה ככה התחלתי לאהוב את זה אבל לא יצא לי לראות מירוצי אופנועים כי לא זה מה שמעניין אותי, אבל שראיתי את משחק ה-gp fun התחלתי להתעניין אז העברתי ליורוספורט שהיום במירוצים של המוטוgp עכשיו אני רואה את קטגוריית ה-250 סמ"ק ביורוספורט ודווקא זה נחמד לראות את זה...עכשיו לשאלות.

1) שמתחיל המירוץ כל המתחרים מוכנים במקומות אבל המקומות הם נגיד אם יש 4 אופנועים אז יש חלק מאחורה חלק מקדימה, אז איך בדיוק זה שהתחיל אחרון וכל לעקוף את הראשון? או שזה לפי זמני הקפה?

2) אם היום המירוצים מתחילים (ששמתי לב לזה רק היום כי הסתכלתי בלוח תאריכים מפול גז) אז לפי מה הביאו את התוצאות של הנושא הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67793

3) מה הכוונה מקצי הדירוג?(כמו שרשמו לי בנושא הזה).

4) מי היא קבוצת? repsol?

5) מי היא irt?

תודה לכם על התשובות.

אני יודע שיש שאלות טיפשיות גם אבל אנן לי בכלל ידע בתחום:roll:

פורסם
יש לי כמה שאלות בקשר למירוצי אופנועים בכללי ובקשר למוטוgp ספציפית.

טוב אני יחסית חדש באופנועים כי רק לנפי שנה ככה התחלתי לאהוב את זה אבל לא יצא לי לראות מירוצי אופנועים כי לא זה מה שמעניין אותי, אבל שראיתי את משחק ה-gp fun התחלתי להתעניין אז העברתי ליורוספורט שהיום במירוצים של המוטוgp עכשיו אני רואה את קטגוריית ה-250 סמ"ק ביורוספורט ודווקא זה נחמד לראות את זה...עכשיו לשאלות.

1) שמתחיל המירוץ כל המתחרים מוכנים במקומות אבל המקומות הם נגיד אם יש 4 אופנועים אז יש חלק מאחורה חלק מקדימה, אז איך בדיוק זה שהתחיל אחרון וכל לעקוף את הראשון? או שזה

לפי זמני הקפה?

פשוט מאוד - הוא יהיה מהיר יותר. תתפלא, אבל זה אפשרי.

במרוץ שנערך במסלול בקטאר בשנה שעברה, ולנטינו רוסי זינק מהמקום הלפני אחרון

(שורה אחרונה, והתקדם קדימה במהירות. הוא אומנם התרסק בשל ביצוע טעות מטופשת, אבל בעת ההתרסקות

הוא כבר היה במקום השני

2) אם היום המירוצים מתחילים (ששמתי לב לזה רק היום כי הסתכלתי בלוח תאריכים מפול גז) אז לפי מה הביאו את התוצאות של הנושא הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67793

אלו הם תוצאות מקצי הדירוג. התוצאות של המקצים הללו, קובעות באיזו שורה

ומאיזה מיקום יזנק הרוכב למרוץ עצמו

3

) מה הכוונה מקצי הדירוג?(כמו שרשמו לי בנושא הזה).

שוב, מקצי דירוג הם מקצים שנערכים ביומיים שלפני המרוץ עצמו והתוצאות בהם

(או יותר נכון התוצאות הטובות עבור כל רוכב), קובעות מהיכן הוא יזנק למרוץ עצמו

4) מי היא קבוצת? repsol?

"רפסול" היא יצרנית שמנים ספרדית שנותנת חסות לקבוצת הונדה HRC

(קרי: קבוצת הונדה הרשמית)

בדיוק כמו שמכבי תל אביב נקראו "מכבי עלית תל אביב" בזמן שעלית פרסו עליהם את חסותם

5) מי היא irt?

IRT

היא קבוצת מרוצים ישראלית במקורה שתתחרה השנה בסופבייק הרומני

תודה לכם על התשובות.

אני יודע שיש שאלות טיפשיות גם אבל אנן לי בכלל ידע בתחום:roll:

כל התשובות מודגשות

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כרובי תודה על התשובות וקראתי את מה ששמת למעלה.

ועוד שאלה: מה הפ התנאים להיכנס למירוץ המוטוgp ז"א החברה של האופנוע עצמה מתחרה בו נגיד ימאהה או שזה ספונסרים שממנים הכל ובעצם משתמשים באופנוע תוצרת החברה וזה עוזר לה גם לפרסום וגם אם הם מנצחים במירוץ כולם יוצאים מורווחים...

במירוצי אופנועים יש איזה סטנדרטים שחייבים להיות באופנוע נגיד כח מסויים שאסור לעבור, משקל מסויים וכו'.

נ.ב: נגמר המרוץ של ה-250 סמק ו****** לקח מקום ראשון.

עוד משהו: יש יהודים ישראלים שמשתתפים במירוצי אופנועים מובחרים כמו הסופרבייק העולמי או המוטו gp ולא משנה באיזה נפח יש כאלה? רוכבים לא קבוצות כמו irt.

תודה.

הטקסט נערך על ידי כRובי : לא מפרסמים את שמות המנצחים! יש כאלו

שמחכים לראות את המרוץ בשידור חוזר ואתם מקלקלים להם את הכיף שבצפייה

פורסם
סליחה לא ידעתי שאסור לפרסם את השמות שלהם:|

השליכוהו לבור!!!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

פשוט מאוד - הוא יהיה מהיר יותר. תתפלא, אבל זה אפשרי.

במרוץ שנערך במסלול בקטאר בשנה שעברה, ולנטינו רוסי זינק מהמקום הלפני אחרון

(שורה אחרונה, והתקדם קדימה במהירות. הוא אומנם התרסק בשל ביצוע טעות מטופשת, אבל בעת ההתרסקות

הוא כבר היה במקום השני

נו באמת כרוב, הוא פשוט השתמש בכל המסלול וגם קצת בשטח שמחוצה לו, רק חבל שהדשא בקטאר מלאכותי:cry::lol:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...