Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע להרוס את האוטו זה לא הורס

קורס נהיגה מתקדמת שווה כל מחיר

גם לבלאי עדין של הצמיגים

מקדם החיכוך בין הצמיג למשטח ההחלקה הינו 0.2

כאשר על כביש יבש מקדם החיכוך הוא 0.7 /0.8

עדיף ללמוד על משטח והתוצאות יהיו אמיתיות בכביש

ממליץ בחום על מגרש ההחלקה באשקלון

וכיום מבצעים מריחה חדשה על המשטח באשדוד

שווה להמתין עוד מעט זמן

ירון מאיר

תגיד, אתה יודע איפה, בערך, נמצא מגרש ההחלקה באשקלון? כי אני אשקלוני ולא יודע בוודאות איפה המגרש נמצא, רק אנשים שמדברים באויר ואומרים שזה באיזור התעשיה הדרומי..

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
תגיד, אתה יודע איפה, בערך, נמצא מגרש ההחלקה באשקלון? כי אני אשקלוני ולא יודע בוודאות איפה המגרש נמצא, רק אנשים שמדברים באויר ואומרים שזה באיזור התעשיה הדרומי..
כשהייתי במפעל של קלסברג(בירה) באשקלון בדרך שמתי לב שהיה שם משהו שקשור לזה, אני די בטוח ב99.9% שזה זה.

אם אתה יודע איפה המפעל של קלסברג זה ממש ליד, אם לא קנה בירה קלסברג וסתכל על הכתובת :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אתה יודע איפה המפעל של קלסברג זה ממש ליד, אם לא קנה בירה קלסברג וסתכל על הכתובת :)

רעיון מקורי

כביש קצ"א מכיר??

בסופו יש את מגרש ההחלקה

לידו יש סילו ענק של בן ארי

המגרש בפיקוח המכון הארצי לתחבורה

ירון מאיר

פורסם

תודה לשניכם:-)

מסתבר שהם צדקו, זה הוא איזור התעשיה הדרומי...פתאום בא לי לבקר אותם:-P

אז מה בעצם אפשר לעשות במגרש הנ"ל? אפשר לעבור קורס נהיגה מתקדמת ואפשר סתם להשתעשע עם הרכב ?

פורסם

להשתעשע אם הרכב אי אפשר, אבל במהלך הקורס אתה די נהנה, תילך, תנסה, זה רק יכול לעזור לך ....

* ברוסיה, לא רק הבנות מתפרקות, גם המכוניות מתפרקות ....

* אמריקאיות, תמיד יהיו יותר גדולות מיפניות ...

*נקודת הג'י של הרכב היא דוושת הגז.

פורסם

אז זה בערך אותו דבר כמו "מסלולים"? כי אני מתכנן לבקר שם בעתיד הקרוב ולקחת קורס.

חשבתי שמגרש ההחלקה פה הוא שונה ולא עוברים בו קורסים. אם כבר לעבור קורס כזה אז עדיף "מסלולים", לא?

• תוכן חדש...