Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי קורס נהיגה מתקדמת לפני מספר ימים, אני ממליץ לכולם לעשות את הקורס ! מאוד מעניין ומלמד המון, שווה כל אגורה, לכל אלו שמזלזלים, אחרי הקורס קרה לי מקרה של בחור צעיר שקפץ לי לאמצע הכביש ומה שלמדתי בקורס עזר לי מאוד למנוע דריסה של הבחור ויצאתי מזה בלי שום נזק, בקיצור אני ממליץ לכולם לעבור אותו !

* ברוסיה, לא רק הבנות מתפרקות, גם המכוניות מתפרקות ....

* אמריקאיות, תמיד יהיו יותר גדולות מיפניות ...

*נקודת הג'י של הרכב היא דוושת הגז.

פורסם

אני עשיתי אותו במגרש ההחלקה ביקום (אולי יש עוד מקומות כאלה, אין לי מושג)

זה עולה 300 שקל לחצי יום, (אתה מגיע עם הרכב שלך), בהתחלה זה השתלמות תאורתית על מה איך כמה ולמה, ואז אתה יוצא עם מדריך למגרש ההחלקה שמלמד אותך איך לצאת ממצבים מסוכנים, כמו ירידה לשוליים כשהכביש רטוב, בריחה ממכשול באמצע הדרך וכ"ו, אני אומר .... שווה כל אגורה, אבל כל אחד ושיקולו....

פורסם
זה לא הורס את האוטו שלך ?

למה שזה יהרוס את הרכב ? לא עושים שם צלחות וכ"ו ... לא מלמדים שם צעירים איך לעשות שטויות בכבישים, מלמדים חד פעמית לצאת ממצבים מסובכים שעלולים לקרות לכם בנהיגה, זה הכל ....

זה יכול לשחוק טיפה טיפה טיפה את הגלגלים אך בגלל מספר הפעמים הקטן שעושים שם דברים כאלה זאת לא סכנה ממשית .

פורסם

זה קורע לו את האמ-אמא של הצורה. אני ממליץ שליתר בטחון אל תצא בכלל מהבית.

וברצינות (לעזאזל, בתור אחראי פורום אני צריך להיות רציני לפעמים) - לא. זה לא הורס את האוטו, מה נראה לך שאתה עושה בקורס כזה? החלקות היסטריות על חצץ ופליקפלאקים עם האוטו?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה זה אצלך להרוס את האוטו ?

ברור שיש לקורס כזה השלכות של בלאי על הרכב, אבל אני מאמין שנסיעה יומיומית על כבישי מע"צ גורמת ליותר בלאי.

מעבר לזה, השיקול (שלי בכל אופן) הוא שמספיק שהידע מהקורס יעזור לי למנוע תאונה, ולו הקלה ביותר, וזה כבר "יכסה" את ההוצאה.

סה"כ כל הקורסים הללו הם קורסים פשוטים, שמלמדים בהם כמה עקרונות בסיסיים של נהיגה ברכב. אף אחד לא יצא משם שומאכר, אבל בטוח שלחלק מהאנשים זה עוזר. הבעיה היא שתרגול חד פעמי (או דו-פעמי במקרה הטוב) לא מספיק בד"כ להטמעת העקרונות הללו ליישום במקרה חירום אמיתי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
זה קורע לו את האמ-אמא של הצורה. אני ממליץ שליתר בטחון אל תצא בכלל מהבית.

וברצינות (לעזאזל, בתור אחראי פורום אני צריך להיות רציני לפעמים) - לא. זה לא הורס את האוטו, מה נראה לך שאתה עושה בקורס כזה? החלקות היסטריות על חצץ ופליקפלאקים עם האוטו?

רוני

שאלתי את זה כי אני ראיתי קורס החלקות שמתבצע ליד הקאנטרי בראשון לציון.

ואכן שומעים המון חריקות ועוד כל מיני , אבל יש גם 4 גלגלים כאלו שמחברים לרכב בשביל שהאחיזה תיהיה דומה למשטח רטוב.

תמונה לדוגמה (במקרה היינו שהגולף הזאת עשתה את הקורס וזה אכן בראשל"צ)

http://www.ynet.co.il/PicServer/130129/9_w.jpg

תקנו אותי אם אני טועה.

לא התכוונתי לאוטו אלא לצמיגים , טיפה שוחק לא נורא כל כך , שקלתי לעשות את הקורס באשקלון .

וד"א רוני אתה לא שפויי חחחח :wink:

פורסם

הקורס בראשון זה הקורס של המרכז הישראלי לנהיגה בטיחותית. הגולף לא הייתה שם במיקרה, זו ה SKID CAR, מכונית רגילה שמולבשים אליה ארבעה גלגלי עזר כדי להרים את החלק האחורי או הקידמי של הרכב ולדמות מצבים של איבוד אחיזה. אני הייתי לפני יותר משלוש שנים שם, והגולף הזאת הייתה שם כבר אז, מקווה שכבר החליפו לה צמיגים... :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כן, שאני הייתי היו שתי מכוניות,

אחת ידנית ובלי ABS - הגולף, שעלייה ביצעו בסוף את ה SKID CAR

ואחת אוטומטית עם ABS - יונדאי אלנטרה - שימשה לאותם הדגמות כמו הגולף רק עם ABS, ולא מבצעים בה SKID CAR בסוף. היום אני לא יודע אם מישתמשים בה עדיין, אבל זה לא ממש משנה על איזה יפנומטית עושים את זה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני הייתי לפני יותר משלוש שנים שם, והגולף הזאת הייתה שם כבר אז, מקווה שכבר החליפו לה צמיגים... :)

רק שתדעו, ב-SKIDCAR מחליפים צמיגים בממוצע כל שבוע-שבועיים (!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שמע להרוס את האוטו זה לא הורס

קורס נהיגה מתקדמת שווה כל מחיר

גם לבלאי עדין של הצמיגים

מקדם החיכוך בין הצמיג למשטח ההחלקה הינו 0.2

כאשר על כביש יבש מקדם החיכוך הוא 0.7 /0.8

עדיף ללמוד על משטח והתוצאות יהיו אמיתיות בכביש

ממליץ בחום על מגרש ההחלקה באשקלון

וכיום מבצעים מריחה חדשה על המשטח באשדוד

שווה להמתין עוד מעט זמן

ירון מאיר

פורסם

אני גם הייתי רוצה ללכת לקורס כזה, אבל קודם אני אחכה שיגמר לי המלווה, לא יצחקו עלי שם רק נגמר המלווה אחרי הכול......

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...