Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראג' 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Alexman1234 כתב:

עדיין לא הסבירו לי מה נוראי ברכב, הבנתי החווית נסיעה עדיפה גיר רובוטי לצורך העניין ועל גיר רובוטי יצא לי לנסוע והרגשתי בסדר, לא אכפת לי מהאבזור גם, נטו מעניין של מותג אמין וחסכון בדלק אני לא רואה בעיה, נסיעות ארוכות על הרכב אני לא אעשה אז גם מבחינת נוחות לא אכפת לי כל עוד זה לא מרגיש כמו לשבת על קוצים.

קודם כל כמו שיוליאן אמר, לאטראז' גיר רציף ולא רובוטי.

אבזור לא מעניין אותך, בטיחות לא מעניינת אותך? 

לא רואה סיבה לקנות את האטראז' באופן כללי במחירים האלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לחיוב  זה תורם לצריכת דלק טובה, סלד נמוך בבין עירוני.

גיר חלק, אישית אני אוהב אותו.

מנגד עקב פעולתו הוא גורם לרעש מהמנוע עקב סלד גבוהה בזמן האצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים של ספייס סטאר אני חייב להגיב לנושא שקצת מקומם אותי והוא הכפשה שיש סביב הרכב הזה , סה"כ מדובר על רכב אמין זול וחסכוני שאומנם יוצר בתאילנד ולא ביפן אבל הרכב איכותי איכות החומרים טובה נכון שלא מדובר על מאזדה 6 וגם לא על 3 אבל הרכב מוצלח מאוד , באופן אישי הייתי רוכש גם את האטראז כן תיקח בחשבון שהרכב לא חזק בבינעירוני אבל הוא מאיץ לא רע בכבישים עירוניים חוץ מזה נושא הרעש לי לא מפריע במיוחד מתרגלים לזה וזה לא נהיגה בטנק שהרעש נוראי .

פורסם

איכות החומרים פשוטה כמו בשאר הרכבים מהקטגוריה שלה.

פלסטיק קשיח וחלול. 

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת צריכת דלק, עלות אחזקה, מרווח, אבזור, נוחות בעיר ( מתלים) הוא בסדר גמור.

מבחינת רכינת מרכב, רעש, נוחות מושבים פחות.

פורסם
לפני 6 דקות, erez1111 כתב:

בתור בעלים של ספייס סטאר אני חייב להגיב לנושא שקצת מקומם אותי והוא הכפשה שיש סביב הרכב הזה , סה"כ מדובר על רכב אמין זול וחסכוני שאומנם יוצר בתאילנד ולא ביפן אבל הרכב איכותי איכות החומרים טובה נכון שלא מדובר על מאזדה 6 וגם לא על 3 אבל הרכב מוצלח מאוד , באופן אישי הייתי רוכש גם את האטראז כן תיקח בחשבון שהרכב לא חזק בבינעירוני אבל הוא מאיץ לא רע בכבישים עירוניים חוץ מזה נושא הרעש לי לא מפריע במיוחד מתרגלים לזה וזה לא נהיגה בטנק שהרעש נוראי .

איכות החומרים וההרכבה גרועות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מה הבעיה בהרכבה?

פורסם
לפני 9 דקות, erez1111 כתב:

מה זה לא חזק? מגיע ל100 קמש?

פורסם

אין לרכב תאוצה חזקה, אבל הוא משייט בכיף 120 וצפונה.

פורסם
לפני 42 דקות, Alexman1234 כתב:

מה זה לא חזק? מגיע ל100 קמש?

השאלה זה לא אם מגיע ל-100 או לא, (אם התשובה לשאלה הזו לא - תתרחק מרכב כזה, כל רכב כזה) אלא כמה זמן לוקח לו להגיע לשם.

אבל יותר חשוב זה תאוצה מ-80 ל-120 קמ"ש נניח (שזה אומר יציאה לעקיפה), ושם זה אלמנט בטיחותי גרידא, תאוצת ביניים טובה תאפשר לך לצאת לעקיפה ולהשלים אותה מהר בהרבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי מה שהופך את האטראג׳ לרכב לא מוצלח זה קודם כל ההתנהגות כביש שלו, שלדעתי היא לא מספיק בטיחותית לרכב ב-2020, הוא לא יציב במהירויות של כביש מהיר, ההגה שלו ממש גרוע, מרגיש כמו הגה של משחק מחשב שמנסה לדמות התנגדות.
מעבר לזה יש דיווחים על ברקסים לא מספיק טובים שגם נשחקים מוקדם מהצפוי.
תוסיף על זה נוחות גרועה מאוד, שנובעת ממושב לא נוח (שלא נדבר על המצב מאחור) ובידוד רעשים מזעזע ממש.
כל זה עטוף באריזה של איכות חומרים ירודה (הכל במקום ולא מתפרק אבל מרגיש זול ומעוצב כמו רכב מלפני 20 שנה).
מעבר לזה אם אני זוכר נכון אין בו כיוון נורמאלי לזווית ההגה וגם לא לגובה המושב.

יש לציין שאני כותב את כל זה אחרי נהיגה של מספר שעות לא מבוטל באטראג׳ים בצבא, חלקן היו חדשות לגמרי וחלקן עם מעל 100 אלף ק״מ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

מה הבעיה בהרכבה?

באטראג'ים שראיתי פתחי המזגן היו שבורים,הפלסטיק המבריק לא ישב 100% ונשמעו קרקושים מתא הכפפות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אז רכשתי את הרכב ובשיא הכנות לא מבין על מדובר, לא שומע רעש, מחזיק סבבה על הכביש ולי הוא נוח

בכל מקרה, תודה על התגובות והמענה

• תוכן חדש...