Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לחבר למאוורר תקרה עם שלט, מתג כפול, כך שניתן לשלוט על התאורה והמנוע, בנפרד מהשלט?

תודה לעוזרים.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

פורסם

לא יודע לגבי גם וגם, אבל אצלי מותקן כך שהמאוורר נשלט מהשלט והתאורה מהמפסקים בקיר (כפתורי התאורה בשלט לא עושים כלום). כך ביקשתי מהחשמלאי להתקין בזמנו. לי זה הכי נוח כי את האור מדליקים ומכבים או מהמפסק בכניסה לחדר או מהמפסק ליד המיטה, והשלט של המאוורר נגיש על השידה ליד המיטה או כל מקום אחר.

זה גם מונע מהילדים לשחק עם המאווררים בחדרי הילדים (חיברתי את השלטים שם מספיק גבוה על הקיר), אבל את האור הם יכולים להדליק מהמפסקים.

פורסם

כדי שנבין את השאלה

יש לך מתג מחליף בחדר או 2 מתגים ל 2 הדלקות ?

יש לך מאוורר עם שלט, האם בשלט יש לך שליטה גם על המאור?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לשניכם.

אני קונה מאוורר עם שלט למנוע והתאורה.

לגבי המפסקים, אני כרגע בשלב הכנת תשתית החשמל.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

פורסם

רק תוודא שאתה קונה מאוורר שמאפשר חיבור למפסק (יענו שליטה דרך כבל רביעי). רוב המאווררים כן כאלה.

אצלי בבית יש אחד כזה, סטנדרטי, שאפשר גם לחבר למפסק במידה ואתה מעביר כבל נוסף,

ויש שניים שהם עם שלט בלבד ללא אפשרות חיבור ל"יחידת בקרה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הפעלת תאורה מהשלט איננה נוחה. אני חיברתי את התאורה למפסק בקיר עקפתי את יחידת הבקרה) והשלט שולט רק על המאוורר.

כמובן צריך פאזה קבועה למאוורר וממותגת לתאורה (בד"כ תרצה שהמאוורר לא יהיה תלוי בתאורה).

:turn-l:
פורסם

בדרך כלל המאוורים עם השלט מגיעים עם הכנה לכניסת הזנה אחת.
כשאתה מדליק את המפסק בקיר, המנורה נדלקת ואז אתה יכול לשלוט על המאוורר עם השלט וכמו כןצלכבות מהשלט גם את המנורה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ליחידת הבקרה כניסת פאזה אחת ושתי יציאות - תאורה ומאוורר. את היציאה לתאורה מנתקים מיחידת הבקרה ומחברים לפאזה ממותגת

מהמפסק בקיר. את כניסת הפאזה ליחידת הבקרה מחברים לפאזה קבועה.

ככה אפשר להדליק את האור מהמפסק בקיר ולא להכנס לחדר חשוך ולחפש את השלט כדי להדליק את האור.

וככה אפשר גם להפעיל את המאורר בלי תלות במצב המפסק בקיר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...