Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון סביבות 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

משתחרר בעוד כחודש ונכנס למקום עבודה מחוץ לעיר. 

תכלס אני יעבוד שם בין 4 -6 חודשים ואני רוצה לקנות רכב ספציפית לתקופה הזאת שהמטרה שלו תהיה לנסיעה לעבודה. לאחר מכן אין לי צורך ברכב אישי אז מתכנן למכור

סה"כ נסיעה 15 קילומטר יומי.

מחפש משהו אמין בלי יותר מידי התעסקות, לשים  דלק ולנסוע.

חשוב שיהיה לרכב שוק פעיל שלא אסתבך או אתקע במכירה שלו אחרי תקופת העבודה

פחות מעוניין במיני אבל פתוח להצעות

יצא לי לראות את הלנסר ספורטבק 2009-2001 והוא נראה לי אחלה, איך הוא מבחינת רכב וגם מבחינת שוק ?

אשמח לעזרה ולשמוע מה דעתכם

תודה!

פורסם

לתקופה כזו הייתי שוקל לשכור רכב לטווח ארוך.

לא צריך להתעסק עם קניה, מכירה, טיפולים וביטוח.

גם אם תקנה רכב סחיר, אף אחד לא יכול להתחייב שתמכור אותו מהר כשתפרסם אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 22 שעות, dorsht כתב:

לתקופה כזו הייתי שוקל לשכור רכב לטווח ארוך.

לא צריך להתעסק עם קניה, מכירה, טיפולים וביטוח.

גם אם תקנה רכב סחיר, אף אחד לא יכול להתחייב שתמכור אותו מהר כשתפרסם אותו.

שכירות תעלה לי המון כסף. 

אני לא יהיה לחוץ למכור תוך שבוע אין בעיה שיקח כמה חודשים רק שבסופו של דבר אפסיד גג 2.5K

כמה יעלה ליסינג לתקופה כזאת?

פורסם

בליסינג אתה מתחייב לתקופה של יותר מכמה חודשים, לא רלוונטי אלייך.

אם יש לכם בעבודה תכנית ליסינג אולי יש רכב שחזר לפני הזמן ותוכל להיכנס על אותו חוזה. לצורך העניין רכבי מיני יתחילו ב2500-3000 שח בערך.

השכרה- כ70-100 שקל ליום אבל כאן הדלק על חשבונך.

פורסם

חפש יפנית מתיישנת, הונדה סיוויק מהעשור הראשון של שנות ה2000, מאזדה 3 מאותם שנים, המיצובישי שהזכרת יכולה להתאים אם תמצא אחת כזאת, מזמן לא ראיתי מיצו במודלים כאלה על הכביש, פורד פוקוס עד 2010 מנוע 100 כ"ס (דור 1) חלשה מאוד אבל בלי בעיות מיוחדות ומחיר מצחיק.

קח בחשבון שבשנתונים כאלו כשרוב הסיכויים הרכבים יהיו עם קילומטראז גבוה אין שום ערובה לאמינות וכשהרכב עבר כלכך הרבה ידיים הסמל על המכסה מנוע לא נותן ביטחון לכלום אבל בגדול יפנית תהיה אמינה יותר מאשר נניח פיאט או איזו צרפתית מאותם שנים ובאותו סדר גודל של קילומטראז.

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, Roycohen1979 כתב:

קח בחשבון שבשנתונים כאלו כשרוב הסיכויים הרכבים יהיו עם קילומטראז גבוה אין שום ערובה לאמינות וכשהרכב עבר כלכך הרבה ידיים הסמל על המכסה מנוע לא נותן ביטחון לכלום אבל בגדול יפנית תהיה אמינה יותר מאשר נניח פיאט או איזו צרפתית מאותם שנים ובאותו סדר גודל של קילומטראז.

אבל בגדול אין לך שום הוכחה למה שאמרת, שלא נדבר על זה שיפנית ישנה כבר תהיה כנראה שחוקה יותר מפיאט או צרפתיה צעירה יותר שיוכל לקנות בתקציב הזה.

אם ידני בא בחשבון הוא יכול לקנות דברים כמו פיאט פנדה או פיאט פונטו, רכבים אמינים, חסכוניים יותר ממשפחתיות יפניות וגם יקבל שנתון גבוה יחסית בתקציב שלו.

לפני 4 שעות, interviewer כתב:

שכירות תעלה לי המון כסף. 

אני לא יהיה לחוץ למכור תוך שבוע אין בעיה שיקח כמה חודשים רק שבסופו של דבר אפסיד גג 2.5K

כמה יעלה ליסינג לתקופה כזאת?

אתה מאוד אופטימי.

חוץ מהרכב שתצטרך למכור, אתה אולי תצטרך לעשות טסט, יכול להיות שיהיו לך בלת"מים שיעלו לך כסף, ביטוח עולה כסף וכו'.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...