Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות לרכב עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב עד תקציב של 40 אלף

הדרישות שלי באופן כללי הן:

- לפחות 140 כ"ס

- מראה יחסית צעיר (גם משפחתיות זה בסדר, לדוגמא מאזדה 3)

- כמובן שבטיחות, וצריכת דלק ממוצעת רגילה ולא משהו מוגזם.

אשמח לדעות והצעות, כרגע הדברים היחידים שעלו לי הם

מאזדה 3

סיוויק

ואופל אסטרה רגילה או GTC

אשמח להמלצות גם לרכבים שלא חשבתי עליהם :)

עריכה אחרונה על ידי newnew
פורסם

דבר קטן אחד... כוח סוס לא בהכרח משקף את הכוח שיש לרכב זה רק נתון אחד מיני רבים שמשפיע על הכוח.

יש לך גם את נתון המומנט את אפקטיביות רצועת הכוח את משקל הרכב איבודי כוח בגיר וכן הלאה....

לנושא הרכבים:

אופל אסטרה רכב מאוד בעייתי ויקר לתחזוקה לכן לא הייתי ממליץ עליו.

מאזדה 3 2.0 מהדור החדש לא תכנס לתקציב שלך, הדור הקודם כבר מיושן יחסית.

האופציות הכי טובות שאני רואה כאן זה הונדה סיוויק או פיגו 308.

הסיוויק מעבר לכך שהיא חזקה היא לא זללנית ספורטיבית ובטיחותית.

308 קצת איכותית יותר מבחינת בידוד הרעשים הנוחות והחומרים וקצת זריזה יותר בזכות מנוע טורבו יעיל וגם מעט חסכונית יותר אך יש לה פחות מרווח בספספל האחורי.

ההבדל הגדול ביניהן ש40 אלף שקל זה תקציב מאוד מוגבל לסיוויק סיוויק במצב טוב תעלה לרוב 45-50+ מצד שני ב40 אלף אפשר למצוא 308 שמורה.

פורסם
בתאריך 8.6.2020 בשעה 08:19, Gavrik כתב:

דבר קטן אחד... כוח סוס לא בהכרח משקף את הכוח שיש לרכב זה רק נתון אחד מיני רבים שמשפיע על הכוח.

יש לך גם את נתון המומנט את אפקטיביות רצועת הכוח את משקל הרכב איבודי כוח בגיר וכן הלאה....

לנושא הרכבים:

אופל אסטרה רכב מאוד בעייתי ויקר לתחזוקה לכן לא הייתי ממליץ עליו.

מאזדה 3 2.0 מהדור החדש לא תכנס לתקציב שלך, הדור הקודם כבר מיושן יחסית.

האופציות הכי טובות שאני רואה כאן זה הונדה סיוויק או פיגו 308.

הסיוויק מעבר לכך שהיא חזקה היא לא זללנית ספורטיבית ובטיחותית.

308 קצת איכותית יותר מבחינת בידוד הרעשים הנוחות והחומרים וקצת זריזה יותר בזכות מנוע טורבו יעיל וגם מעט חסכונית יותר אך יש לה פחות מרווח בספספל האחורי.

ההבדל הגדול ביניהן ש40 אלף שקל זה תקציב מאוד מוגבל לסיוויק סיוויק במצב טוב תעלה לרוב 45-50+ מצד שני ב40 אלף אפשר למצוא 308 שמורה.

מה הבעיות של אופל אסטרה ?

פורסם (נערך)

בעיות במערכת קרור, בעיות עם הניקוז גזים במנוע, תקלות עם הטורבו, הרס של הבוכנות, נזילות שמן מהגיר וכו...

כרגע לדעתי האסטרה זה המשפחתית הכי לא אמינה ויקרה לתחזוקה שיש בשוק אפילו מפורד פוקוס וחבל שכך כי כרכב בפני עצמה מדובר באוטו מצויין.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • תוכן חדש...