Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני חש שהחניה אצלנו בבית צרה והיום החלטתי ממש למדוד אותה.

החנייה היא אבני שפה כאשר הקווים עצמם הם גם אבני שפה כמובן והמידות הן כך:

רוחב בין הקווים (מדידה מהחלק הפנימי של קוי ההפרדה) - 1.8 מטר

רוחב מהחלק החיצוני של הקווים - 2.2 מטר.

בהנחה ורכב צריך לחנות כמובן בין הקווים ולא עליהם ובידיעה שרוחב חנייה מינימלי הוא 2.3 מטר, נראה לי שהחניה צרה בכחצי מטר.

האם אני צודק?

בנוסף, החניה היא חניית נכים אבל לא מדובר בנכה גפיים (תו נכה משולש) האם במקרה כזה הרוחב צריך להיות 3 מטר?

לסיכום, בין אם היא צריכה להיות 2.3 או 3, למי פונים במקרה כזה? לעיריה?

כי ראיתי אזכור באינטרנט לפנות לעו"ד מקרקעין או חברה שמתמחה בליקוי בניה, אבל החניה אינה פרטית אלא שמורה כחניית נכה וכמובן נבנתה בצורה לא תקינה.

פורסם

רוחב החניה צריך להביא בחשבון מעבר אנשים ופתיחת דלתות, וגם את צרכי תמרון הרכב בכניסה וביציאה.

יש מדריך רשמי של משרד התחבורה לתכנון חניות מסוגים שונים בתנאים שונים. חפש אותו במרשתת. וחוץ מזה, יש כאן מהנדס דרכים שאולי יוכל לסייע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Taipan כתב:

רכב מינימלי הוא הרבה פחות מ2.3 מטר. האם החנייה היא בן שני רכבים או בן רכב וחומה או מדרכה?

לפי זה - הרוחב הוא 2.3

https://architecture.org.il/info_hokim_hanaya.php

החניה היא מצד אחד רכב, מצד השני מדרכה.

גם אם חונים הכי צמוד למדרכה, עדיין נורא קשה ולצאת מהעבר השני אם קיים רכב חונה.

אבא שלי כל הזמן יוצא לפני שחונים. ומדובר בסקודה קארוק, לא איזה רכב רחב בצורה יוצאת דופן

פורסם (נערך)

ראיתי גם את זה, על המסמך הזה התבסס האתר שהצגתי מקודם.

ככה כתוב מסמך של משרד התחבורה:

מה שלא ברור, זה איך מודדים את הרוחב. האם סימון עצמו, הקו, נחשב כחלק מרוחב החניה.

image.png.441fc01a7828a4fc89e7715270a288e6.png

עריכה אחרונה על ידי shachar187
  • תוכן חדש...