Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר מערכת movon?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד בפני רכישת רכב חדש.

דאצ'יה דאסטר.

היבואן מתקין movon.

אני תמיד נמנע מהתקנות מקומיות אבל הפעם אין ברירה.

מעולם לא שמעתי על המערכת הזו.

מישהו מכיר?

להתעקש על מובילאיי/אוואקס?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אותה גברת בשינוי אדרת באשר למובילאיי

לא רואה הבדל יוצא דופן ביניהם, אולי מלבד כמה פיצרים שעובדים טוב יותר במובילאיי

בכל מקרה זאת צפצפה וזאת צפצפה, ואני לא חושב שהתעקשות כלשהי תביא לשינוי מצד היבואן במקרה הזה

פורסם

קיים בקליאו שלי גם. משום מה אין לי מצלמת דרך או שאני מפספס משהו? בכל אופן אותו שיט כמו מוביל איי, אני מנמיך את הכל למינימום. בסכ״ה אפשר לחיות עם זה.

פורסם

הפיצ׳ר של מצלמת הדרך מופעל כשיש כרטיס זיכרון בפנים, ועל הצג מופיע "rec" בירוק.

הגישה לצילומים היא ישירות דרך כרטיס הזיכרון.

האיכות סבירה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לכל ייבואן יש את הספק במידה וצריך להוסיף לרכב מערכת מקומית.

קרסו ומאיר מתקינים מובון.

דלק מוטורס מתקינים אוואקס.

וכמעט כל שאר הייבואנים שמים מובילאיי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 21 שעות, sorvall כתב:

שלום לכולם.

אני עומד בפני רכישת רכב חדש.

דאצ'יה דאסטר.

היבואן מתקין movon.

אני תמיד נמנע מהתקנות מקומיות אבל הפעם אין ברירה.

מעולם לא שמעתי על המערכת הזו.

מישהו מכיר?

להתעקש על מובילאיי/אוואקס?

היי

אין לך ברירה תוכל לרכוש מהם רכב עם movon בלבד או לרכוש רכב אחר(לא דאצ׳יה)

לגבי מערכת אחרת אז גם שם התקנה מקומית.

למערכת יש מצלמה מובנת שלא הכי איכותיים וזווית צילום לא רחב בכלל כך שאם צריך מצלמה אז עדיף להוסיף .

פורסם

הדאסטר החדש הוא כנראה רכב טוב.

עם זאת, ב 2020 לא הייתי קונה רכב חדש ללא מערכות בטיחות מקוריות, שגם עושות משהו ולא רק מצפצפות את עצמן לדעת.

עכשיו אני עם רכב מבחן כלשהו, שהותקן בו מובילאיי, ואחרי הרבה מכוניות עם מערכות מקוריות, בשבילי מערכת כזו זה דיל ברייקר.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לזכות המובילאיי - זה שברכב שלי (בן 4) הולך ונרגע ככל שהוא מתבגר. מהניסיון הקצר ברכב של אשתי חדש - גם הוא הזה רגוע.

דיסקו - במקרה שלי כדי לקבל את המערכות המובנות המשלימות (קיימת בלימה אוטונומית) הייתי צריך להוסיף 15-20 אש"ח. כדי לחסוך סכום כזה אני מוכן לסבול את המובילאיי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דומה מאוד למובילאיי - בצירוף מצלמת דרך באיכות די סבירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא בטוח אם זה קיים במובילאיי, אך כאשר מסיימים נסיעה ויוצאים מהרכב, במובון יש תזכורת קולית של ״אנא בדקו שלא שכחתם ילדים ברכב״, וזה יכול להציל חיים. 

פורסם

יש לי בקליאו.

זה בינוני מאוד.

לא מצפצף יותר מדי אבל לדעתי מפספס המון.

המצלמה באיכות סבירה אבל שהייתי צריך אותה ראיתי שהיו קטעים חסרים.

פורסם
הדאסטר החדש הוא כנראה רכב טוב.
עם זאת, ב 2020 לא הייתי קונה רכב חדש ללא מערכות בטיחות מקוריות, שגם עושות משהו ולא רק מצפצפות את עצמן לדעת.
עכשיו אני עם רכב מבחן כלשהו, שהותקן בו מובילאיי, ואחרי הרבה מכוניות עם מערכות מקוריות, בשבילי מערכת כזו זה דיל ברייקר.  
אם יש לך חלופות לרכב חדש 4*4 שגורר טון וחצי ב125k שח, אני פתוח להצעות. ברצינות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני 5 שעות, damnt כתב:

לא בטוח אם זה קיים במובילאיי, אך כאשר מסיימים נסיעה ויוצאים מהרכב, במובון יש תזכורת קולית של ״אנא בדקו שלא שכחתם ילדים ברכב״, וזה יכול להציל חיים. 

סתם אנקדוטה - במצבים של שכחת ילדים ברכב, ה"שוכח" פועל אינסטינקטיבית ולא במודע. נחש מה עוד פועל בצורה אינסטינקטיבית ולא במודע? היכולת של המוח שלך להתעלם מפעולה חוזרת, כמו למשל ה"תזכורת" הזו.

לא אטריל ואגיד ש"מחקרים הראו ש.." אבל, לטעמי ולדעת מספיק אנשי מקצוע, אם אתה הולך לשכוח את הילד שלך ברכב מהסיבות שהורים שוכחים ילדים ברכב, שום תזכורת שחוזרת על עצמה בכל יום באותה צורה לא תמנע את המקרה.

מצטער שאני לא יכול להוסיף לדיון מעבר לכך.

אה, בעצם כן, אם אני לא טועה יש כאן שרשור עם 4 עמודים או יותר בהם אינספור משתמשים מדווחים על מסך שבור במובילאיי, משהו שנשמע כמו תקלה סדרתית וקשור לטמפרטורה הפנימית של הרכב. מובילאיי מתעלמים מפניות הלקוחות.

פורסם

לא בטוח לגבי זה. אני מסיע את אחותי הקטנה מדי פעם יחד איתי, מעולם לא קרה ששכחתי או כמעט שכחתי אותה ברכב, לכן אין ביכולתי להעיד על שימושיות התכונה הזו. לא בטוח שהמערכת בהכרח לא הייתה מעלה משהו בדעתי אילו הייתי שוכח אותה, שכן לא כל פעולה שחוזרת על עצמה המוח שלי מתעלם ממנה. 

• תוכן חדש...