Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2016/2017 - מנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

חייל משוחרר ומתחיל לעבוד עוד מעט בעבודה שדורשת רכב, ננעלתי על הסקודה פאביה ויש לנו במשפחה היסטוריה לא קצרה עם משפחת ואג, לכן אני מכיר את כל היתרונות והחסרונות שנוגעים בעיקר לגיר הDSG7 והמנועים..

אחרי חיפוש קצר שמתי לב שההבדלים במחירים בין דגמי הSTYLE של הפאביה של מנועי ה1.0 וה- 1.2 מגיעים לאיזור ה8000 ש"ח וכך גם במחירון (לאותו שנתון כמובן).

הייתי שמח לדעת מה הסיבה כי אני לא שמעתי תלונות כלשהן על מנועי הליטר מול ה1.2

תודה :)

פורסם

מנוע ה 1.0 החליף את ה1.2 והגיע לפאביה  ב2017, לכן המחיר אולי נובע מההבדל בשנתון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רשמתי במפורש,שנתון זהה.

בנוסף אם ה1.0 חדש יותר, הוא אמור להיות היקר, במצב הנוכחי ה1.2 הוא היקר יותר משמעותית.

עוד מישהו?

עריכה אחרונה על ידי yovel1500
פורסם (נערך)

החלפת מנוע יכולה גם להיות באמצע שנה.

ההפרש במחיר יכול לבוא גם בגלל רמות גימור שונות.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היתה לי פאביה סטייל לבן שחור מנוע 1.2.
רכב מעולה וחסכוני ביותר, ממליץ.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

לכן לא מובן לי למה ה1.0 שהוא החדש יותר, הוא הזול יותר מה 1.2

רמות הגימור זהות, השנתון זהה, הכל זהה.

לפני 15 שעות, noknok כתב:

החלפת מנוע יכולה גם להיות באמצע שנה.

ההפרש במחיר יכול לבוא גם בגלל רמות גימור שונות.

לכן לא מובן לי למה ה1.0 שהוא החדש יותר, הוא הזול יותר מה 1.2

רמות הגימור זהות, השנתון זהה, הכל זהה.

פורסם

נשמע מוזר לגבי המחיר.. בכל מקרה היה לי גם 1.2 וגם 1.0. שני המנועים מצוינים אבל משום מה ה1.2 הרגיש לי יותר נכון ולא קופצני ורועד ונחנק בתחילת נסיעה כמו מנוע ליטר. ה1.2 הפגין אמינות עד 86 אלף ק''מ.במנוע ליטר הוחלפו מצמדים סביבות 38 אלף ק''מ.

פורסם

המנוע 1.0 רץ כבר בשוק 3-4 שנים כולל על המון רכבי ליסינג וביינתים אין דיווח על בעיות מיוחדות איתו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...