-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
-
תכנים דומים
-
מאת driver11
היי,
אני מחפש מערכת מולטימדיה לטויטה פריוס 2014 עם תמיכה ב-Android Auto וב-Apple CarPlay.
אשמח לקבל המלצות.
-
מאת Amitabh
האים בכל המערכות מולטימדיה יש דיליי בין דיבור לדיבור עם אנשים משפחה וחברים לפעמים נדמה שהם לא מבינים מה אני אומר וזה מאחר קצת האים זה נפוץ בכל מערכת כי אני כבר החלפתי פעמיים וזה קרה שוב
-
מאת Avi931
שלום רב במערכת המולטימדיה שלי ברכב מסוג טויוטה קורלה הייבריד 2019 אבד קשר הנתונים לנייד מה שמאפשר גלישה וצפייה בתכנים וכו שאני לוחץ עליו אין שום תגובה מה ניתן לעשות
-
מאת S111222
מצורפת תמונה
עשו לי לוגו רגיל, אני יכול לעשות Dynamic LOGO שזה דינמי לוגו זז עם הנפשה כזאת, אני יכול לעשות?
אם כבר עשו לוגו כמו תמונה רגיל ואז אני עושה לוגו דינמי זה לא פוגע במולטימדיה במשהו?
-
מאת i&m
שלום ,
אני רוצה להזמין מולטימדיה לרנו פלואנס מסין.
המחיר כולל משלוח סביב ה-1000 שקלים, כמה מעמ / מכס אצטרך לשלם?
תודה,
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 3 תגובות
- 64 צפיות
-
- 20,676 תגובות
- 764,294 צפיות
-
מאמר: החתמה בעולם הרכב - האם התופעה המוכרת מבעלי חיים מתרחשת גם ביחס בני בני אדם למכוניות? 1 2 3 4 6
- 76 תגובות
- 1,819 צפיות
-
- 4 תגובות
- 241 צפיות
-
- 85 תגובות
- 4,475 צפיות
-
- 19 תגובות
- 383 צפיות
-
- 0 תגובות
- 9 צפיות
-
- 26 תגובות
- 1,268 צפיות
-
- 25 תגובות
- 1,168 צפיות
-
- 5 תגובות
- 1,779 צפיות
-
- 53 תגובות
- 2,112 צפיות
-
- 8 תגובות
- 314 צפיות
-
למסירה - פנס ערפל לסיטרואן קסנטיה צד נהג
מאת yairw, בתוך מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
- 0 תגובות
- 10 צפיות
-
- 3 תגובות
- 61 צפיות
-
- 3 תגובות
- 75 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.