-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
מוכרי Volvo שהיו אצל נכי צהל
שימו לב! השרשור הזה בן 249 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.
-
תכנים דומים
-
מאת arielshiran
שלום,
יש לי וולוו C30 בת 4 שנים והגיע הזמן לטיפול שוטף. לרכב יש 43000 ק"מ אבל עדיין הגיע לגיל 4. הטיפול ברשת מוסכי היבואן יקר מאוד ואני מחפש אלטרנטיבה זולה יותר. עד עכשיו הטיפולים היו במוסך המרכזי אבל היו זולים יותר כי כנראה היו קטנים יותר. הטיפול הדרוש לפי היצרן לרכב הפעם כולל:
מצתים (זהים לדגם S40 ממודל 2009-2010)
נוזל בלמים
מסנן אויר 2D
פקק+טבעת גומי לאגן
שמן מנוע סינטטי 1L
מסנן שמן
אשמח לדעת אם יש המלצות למוסך שיעשה את הטיפול בצורה אמינה, עם שימוש בחלקים ובחומרים הנכונים ויהיה זול יותר. אני מאזור המרכז ומעדיף מוסך באזור ת"א או בני ברק או הרצליה. אם יש מוסך מומלץ גם בטווח של רעננה-ראשון לציון אפשרי.
תודה רבה מראש.
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 14,029 תגובות
- 1,618,925 צפיות
-
- 7 תגובות
- 116 צפיות
-
- 20 תגובות
- 936 צפיות
-
- 133 תגובות
- 6,155 צפיות
-
- 3 תגובות
- 87 צפיות
-
- 144 תגובות
- 9,664 צפיות
-
- 5 תגובות
- 81 צפיות
-
- 17 תגובות
- 860 צפיות
-
- 22 תגובות
- 407 צפיות
-
- 6 תגובות
- 56 צפיות
-
- 20 תגובות
- 242 צפיות
-
- 2 תגובות
- 47 צפיות
-
- 21,037 תגובות
- 774,072 צפיות
-
- 0 תגובות
- 25 צפיות
-
- 0 תגובות
- 22 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.