Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום מטעה בדאצ'יה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה דאצ'יה יצאה במתקפת פרסום לקדם את מכירת הסנדרו כמכונית הזולה ביותר בשוק. 

הם גם מציעים באתר שלהם מכירה אונליין של הסנדרו. 

קצת לא מכובד ולא ראוי לראות באתר מכירת האונליין מסירת פרטים מטעים - מופיע שם שהסנדרו  LAUREATE הזולה שמתומחרת ב- 58,990 ש"ח הינה עם מנוע 1.0 ליטר טורבו בנזין. 

בפועל מדובר במנוע 3 בוכנות אטמוספרי בנפח 1 ליטר שאינו טורבו עם 73 כ"ס. 

https://sales.dacia.co.il/דאציה-סנדרו/?section=3&gear=X5H_G4_M&gearToggle=m&finish=380

ScreenShot_20200520123043.thumb.png.402c481c97b6b88b946f74139326a593.png

• מעניין 1
פורסם

טעות, קורה.

ניסית לשלוח להם הודעה בפייסבוק? או לשלוח הודעה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ט.ל.ח קלאסי, הם עדכנו את המפרט מהדגם הרובוטי שהיה טורבו לפני כן ושכחו למחוק את המילה טורבו לדעתי - לא נראה לי שזה חכם לטעות במפרט.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אמנם טעות של סוכן משנה ולא של היבואן הרשמי, אבל עדיין טעות בפרסומת פה בפורום.

image.thumb.png.a2b2a7da549e71b0914a1bcc7aad6da2.png

מצד שני, אולי הם יזרמו עם זה וימכרו אותו במחיר של HRV. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

אולי לא חכם, אבל מאוד לא מקצועי (לתת נתונים שגויים).

מעניין מתי יעלו על הטעות ויעדכנו את הפרסום.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

אני רואה שהם מפרסמים אותו כרכב בעל גיר אוטומטי, כשלמעשה בפועל מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי. לא בטוח אם זה נחשב כפרסום מוטעה, אבל מדויק הוא לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיר רובוטי חד/דו מצמדי, גיר רציף וגיר פלנטרי - כולם גירים אוטומטיים.

אם היו כותבים שזה גיר דו מצמדי או פלנטרי או ... היתה כאן הטעייה. 

פורסם

צודק.

הלקוח הממוצע רוצה לדעת שהוא לא מחליף הילוכים לבד. מעבר לזה הוא יתבלבל.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

אם היו כותבים שזה גיר דו מצמדי או פלנטרי או ... היתה כאן הטעייה. 

אם תוריד מהאתר שלהם את המפרט של הרכב ב PDF, תראה שרשום גיר רובוטי (בדגם הטורבו).  

המנוע האטמוספרי לא מופיע כטורבו במפרט אלא כמו שצריך להיות.

פורסם
לפני 12 שעות, yorng כתב:

אני רואה שהם מפרסמים אותו כרכב בעל גיר אוטומטי, כשלמעשה בפועל מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי. לא בטוח אם זה נחשב כפרסום מוטעה, אבל מדויק הוא לא.

לפני 58 דקות, GR8Day כתב:

צודק.

הלקוח הממוצע רוצה לדעת שהוא לא מחליף הילוכים לבד. מעבר לזה הוא יתבלבל.

לא שייך, אתם מבלבלים בין הטכנולוגיה לבין הפעולה.

כפי שנאמר כאן, אם יש מישהו שמחליף הילוכים עבור הנהג, בין אם זה רובוט או ממיר מומנט- היא אוטומטית. זה שחובבי רכב יודעים להבדיל בינהן (וכן, היום יש יותר אנשים גם בציבור הרחב שמבינים), לא משנה את אופי הפעולה.

אפילו לא משנה שיש תיבות רובוטיות שאופי הפעולה שלהן "מעדיף" התערבות ידנית- כל עוד אפשר להעביר את הבורר למצב בו התיבה מחליפה הילוכים עבורך, היא אוטומטית.

פורסם

נכון היה לציין בכל פעם בצמוד ל"אוטמטית" גם את הטכנולוגיה.

אוטומטית.

אוטומטית רציפה.

אוטומתית רובוטית מצמד בודד.

אוטומטית רובוטית מצמד כפול.

ככה מי שרוצה לראות את המילה " אוטמטית" ימצא אותה, ומי שרוצה לדעת יותר יידע בדיוק איזו תיבה זו. הן מאוד מאוד שונות באופן הפעולה  ולכן ראוי לציין את זה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
לפני 1 שעה, Buki כתב:

אוטומטית.

אוטומטית רציפה.

ככה מי שרוצה לראות את המילה " אוטמטית" ימצא אותה, ומי שרוצה לדעת יותר יידע בדיוק איזו תיבה זו. הן מאוד מאוד שונות באופן הפעולה  ולכן ראוי לציין את זה.

מסכים. 

השאלה היא האם זה נובע משום שישנם אנשים שנרתעים מהמילה רובוטית (וייתכן שבצדק) ולכן היצרן נוטה פחות להבהיר את העובדה הזאת, או שאולי זה נובע מסיבה כלשהי אחרת. 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

אוטומטית.

אוטומטית רציפה.

אני משער שבמפרט מפורט יותר, אולי אפשר למצוא פרטים על הטכנולוגיה. אבל זה לא שקרסו המציאו את השיטה- ראה כאן באתר האנגלי שלהם. ואני חייב לציין שאני מבין מאיפה זה בא. כאמור, רוב הלקוחות לא מודעים כמו גולשי קארספורום, ואולי עדיף ליבואן לפשט עבורם את העניינים. אני רוצה להאמין שמי שיגיע פיזית להתעניין ברכבים, יקבל את פרטי הטכנולוגיה מהנציגים באולם (כל זה נכתב גם בהקשר ליבואנים ורכבים אחרים, לא רק דאצ'יה).

• תוכן חדש...