Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכב עומד ביומיום בגלל שאין לימודים עדיין, פעמיים בשבוע יוצא איתו לסיבוב של איזה 10 ק"מ בעיר ומסביב לעיר בבינעירוני. (שנת 2013)

אני הפעלתי בחורף ובהתחלת האביב את המזגן פעם בחודש בערך רק כדי שיעבוד.

היום יצאתי איתו לסיבוב שבחוץ 41 מעלות בערך, ואחרי 5 דקות נסיעה הפעלתי את המזגן, נוסע נוסע ומרגיש שלא מקרר טוב, כלומר שהוא מוציא אוויר קריר אך לא מקפיא כמו שהיה פעם (לא זכור לי שהייתי מפעיל את המזגן בצהריים בחום כזה כי הייתי בעבודה בזמן הזה), אבל זוכר שהיה עובד מעולה בקיץ.

אתמול בערב החלפתי מסנן מזגן, וכיום לאחר נסיעה של חצי שעה אני עם גב מזיע טיפה והפלסטיק מעל הפתחי אוויר חם עדיין.

לא ידוע לי מתי ואם נגעו במערכת המזגן לפניי, הרכב אצלי 3 שנים, המזגן לא אמור להקפיא אותי? או שהחום באמת כבד על כל מזגן ברכב (מה שלא נשמע לי הגיוני)? אם תוכלו לתת כיוון כללי למה זה יכול להיות (גז?), ומישהו אמין שמתעסק במיזוג רכב בראש העין-פתח תקווה.

תודה, וסליחה על החפירה :)

• תוכן חדש...