Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכפיל חנייה מכאני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניינת ברכישת דירה מפרויקט פינוי בינוי שיכלול חנייה במכפיל חנייה (זוגי, שני רכבים). ניתנת לי האפשרות לבחור את מיקום החנייה.

המכפיל נמצא בחניון תת קרקעי ויש מספר מכפילים שניתן לבחור מהם.

אשמח לדעת האם יש יתרון כלשהו לחנייה העליונה או לחנייה התחתונה במכפיל? האם יש עוד נושא שכדאי לי לשים לב אליו לפני שאני בוחרת?

תודה רבה לעונים!

פורסם

אם מרווח הגובה בשני המפלסים זהה ואין בגג אלמנט שעלול לפגוע לך ברכב בעת ההלאה, אין בעיה.

החניה התחתונה תהיה תמיד מוגבלת בגובה של החניה שמעליה וזה יקשה בשני מקרים:

1. אם זה יפריע בגובה עמידה של אדם בכניסה והיציעה מהרכב

2. אם תקני רכב גבוה בעתיד שעלול לא להתאים

בקיצור, לוודא את הגובה של שני החניונים ולהעדיף את זה שיש לו יותר מרחב תנועה. אני אישית הייתי בוחר את העליון (ככה גם אם מטפטף משהו מברכב, זה יורד למטה ולא על הרכב שלך)

• אהבתי 1
פורסם

איך יכול להיות מכפיל חניה שלא שתי החניות שלו שייכות לאותו דייר?

כל פעם שרוצים לחנות צריך לבקש מהדייר השני שיזיז את הרכב?

הזוי.

אני הייתי בוחר חניה בודדת בלי מכפיל. חניה שאי אפשר לפתוח בה מכסה מנוע, לעבוד, להעמיס ציוד על גגון, או לשטוף את הרכב, פחות שימושית לי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

טוב זה שונה מהמכפיל שהראו לי לפני כמה שנים בדירה שהתעניינתי בה. לא היה ניתן לחנות בעליון כל עוד יש רכב בתחתון.

• רעיון גרוע 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...