Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי פיאט פנדה 2013 ידנית ,

מזה כשנה יש איבוד מים מאד איטי של כ 15 סמ"ק לנסיעה יומית של כ80  ק"מ (כ 350 סמ"ק בחודש ) כשהרכב קר ממלא בערך באמצע  בין הmin -max

יש במיכל מים ירוקים , בוצע ניקוז תקין,  הוחלף פקק למקורי במיכל עיבוי ,אין טחינה בשמן ,אין עשן לבן (גם לא ראיתי טיפות ירוקות באגזוז לא יודע אם אפשרי בכלל לראות במידה ובורח לשם ) , אין טיפה אחת של טיפטוף על קרטון שהנחתי מתחת לרכב ,צינורות יבשים וכו..

בקיצור ויזואלית כמה שחיפשתי וחיפשתי הרבה..  לא מצאתי.

1. האם איבוד כמות כזו שווה התעסקות ?

2.האם יכול להיות סדק קטן בראש מנוע?

3.האם בדיקת לחץ יכולה לעשות נזק יותר גדול ולהגדיל סדק בראש אם קיים ?

4.ומה לגבי בדיקת לחץ הפוך ,האם גם היא יכולה לעשות נזק ?

תודה רבה לעונים 

פורסם

יתכן שיש דליפה קטנה מרדיאטור החימום הפנימי ובדוק

עם מגע כף יד, אם יש רטיבות בשטיחי הרצפה שליד רגל הנהג והנוסע

ויותר לעבר מע' החימום/אורור/מיזוג.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תבדוק טוב את כל צינורות המים.

הייתה לי בעיה דומה ברכב וגם ניסיתי כמוך את שיטת הקרטון, ולא הצלחתי למצוא את הנזילה.

בסוף זה היה צינור מים של בית המצערת שנזל ממש בקטנה.

תעבור טוב טוב עם הידיים על כל צינורות המים ברכב כשהוא מונע.

בהצלחה.

פורסם

יתכן נזילת מים קטנה מהמשאבת מים, המים נוזלים רק כשהמנוע פועל והמשאבה עובדת, ואז נוזלים על הבלוק מנוע החם ומתאדים לפני שמגיעים לרצפה...

היה לי דבר דומה בב.מ.וו E30 שהייתה לי לפני המון שנים, בסוף כשהחלפתי משאבת מים ראיתי את הסימנים של הנזילה על המשאבה, בחיים לא הייתי עולה על זה כשהמשאבה היתה מורכבת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקרה שלי (רכב בן 15) היתה נזילה זעירה (קטנה משלך) בחיבורים לטרמוסטט.  הוחלפו טרמוסטט וצנורות (מקוריים !).

פורסם

בלי קשר ישיר למה ששאלת ציינת שיש לך במיכל מים ירוקים. אין לדעת מה איכות נוזל הקירור הזה ובאיזה מפרט הוא. 

במנועי פיאט בכלל, ובייחוד במנוע FIRE 1.2, יש להשתמש רק בנוזל פראפלו מקורי שצבעו בדגמים האלו אדום. 

ScreenShot_20200510191207.png

• תוכן חדש...