Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע באוטו דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , באוטודיפו יש מבצע 4 צמיגים ב600 יש 2 חברות windforce ו sunwide 

השאלה איזה חברה עדיפה מבין ה2  ועד כמה הצמיגים האלה באמת גרועים?

תודה.

פורסם

אני אישית לא הייתי מרכיב אף אחד מהם על הרכב שלי. צמיג הוא רכיב בטיחותי עם חשיבות עליונה. 

לא חסרים צמיגים לא יקרים יחסית, שיתנו שקט ובטיחות שעולה על מה שהצעת בכמה רמות. 

על מנת שנייעץ לך, קודם תאמר לנו מהו הרכב. 

פורסם

אני חושב שאתה טועה, הפאלקן והקלבר נעים בין 200-250 לצמיג. זה לא יוצא פי 2. 

בפי 2 מחיר משיגים את הטופ האפשרי למידות האלה. האם זה שווה את זה? לדעתי לחלוטין כן ועוד פעם כן. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 שעות, socho כתב:

יונדאי אקסנט 2007 אוט 1600   עושה 4000 ק"ם בשנה 80 אחוז בתוך העיר

לדעתי לך על הצמיג הסיני חבל על ההפרש הכספי, אתה נוסע ממש מאט ורוב הנסיעות הן בתוך עיר משמע מהירות איטית למרות שגם אם הייתה נוסע 40% בבין עירוני הייתי ממליץ לך על הסיני כי מהניסיון שלי מדובר בצמיגים סבירים בהחלט 

לשאלתך המקורית אין לי תשובה משום שאינני מכיר את המותגים הנל אבל בהחלט הייתי הולך על אחד משניהם בלי הרבה התלבטויות, בימים גשומים תמיד להזהר ולהאט אבל זה הייתי רושם על כל צמיג 

פורסם (נערך)

גם לדעתי זה ממש לא שווה את זה.

תחשוב על ההפרש במחיר - 400 שקלים יותר לסט איכותי. תחלק את זה ב3-4 שנים שהצמיגים יהיו על הרכב שלך.

אם ההפרש הזה שווה כדי לפגוע משמעותית בבטיחות של הרכב ולסכן את חייך (ואולי לסכן את בטיחות קרוביך)?

יש אין ספור מחקרים (והרבה שרשורים בפורום) שמראים שצמיגים סיניים הם בעלי אחיזה ירודה ואוחזים משמעותית פחות מצמיגים איכותיים, פי כמה וכמה בכביש רטוב. הבדל של כמה מטרים טובים בבלימה יכול להיות ההבדל בין כמעט תאונה לבין תאונה מסוכנת.

חוויה אישית שלי:

את היונדאי גטס שלי קיבלתי עם צמיגים סיניים יחסית חדשים במצב מעולה (היו של חברת "Goodride" אם אני לא טועה).

עם זאת, כל פעם שירד גשם האוטו החליק כמו מטורף. במיוחד פניות חדות וזינוקים בעלייה, הגלגלים הסתובבו במקום ולא הצליחו לאחוז.

אם הרכב איבד אחיזה במקרים כאלו סטנדרטיים, הפחיד אותי לחשוב מה יקרה בעת תמרון חירום על כביש רטוב.

החלפתי את רבייעית הצמיגים הסיניים ברבייעית פאלקן ZE310  (שהיו יקרים בגלל המידה היחסית נדירה).

הבדל של שמיים בארץ, בעיקר באחיזה אך גם ברעש ובנוחות נסיעה.

אם אתה מחיפה, אני יכול להמליץ על צמיגי פרויד,

החלפתי שם צמיגים מספר פעמים וקיבלתי יחס מכבד ומקצועי.

בנוסף אהבתי זאת שגם הם מתנגדים לצמיגים סינים זולים מטעמי בטיחות, ולא מוכרים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי Yuvalino

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

פורסם

מחזק, אישית, לא מבין את קו המחשבה שאומר שאם אדם נוסע מעט הוא יכול לחסוך על הצמיגים, פשוט לא מבין.

זאת כאשר ידוע ההבדל הגדול בכל הנושא של בטיחות, נוחות, שקט וצריכת דלק.

פורסם

הצמיגים האלה מכוונים לרוב לאנשים לפני מכירת רכב, או לחברות/מגרשים שמחליפים צמיגים לפני מכירה

כי רוב האנשים לא מתייחסים, או לא מבינים את המשמעות של צמיגים איכותיים על התנהגות הרכב, בטח בזמן אמת. ( מרחק עצירה וכד')

מי שלא הבין, ממליץ להשקיע מעט יותר על צמיג שלא רק יהיה יותר בטיחותי, אלא תרגישו את זה בכל נהיגה

מבחינת התנהגות הרכב. בסה"כ לא מדובר על הפרש גדול בין צמיג איכותי לנחות. 

פורסם

לא הייתי נוגע בצמיגים סיניים נקודה. בסופו של דבר זה המרחק עצירה שלך והאחיזת כביש שלך ומצב חירום יכול להיות גם בדיוק כשיצאת מהבית בפעם הראשונה.

אם תחשוב שצמיג אמור להחזיק שנתיים או שלוש ותחלק את זה בהפרש בין צמיג סיני שהולך בדרך כלל לחברות ליסינג לבין צמיג איכותי תראה שההפרש לא כלכך נורא ובטח שווה את המחיר.

אישית כשקניתי רכב מחברת ליסינג והם היו צריכים להחליף לי צמיגים לפני שלקחתי אותו עצרתי אותם ולקחתי זיכוי והוספתי לא מעט כסף בשביל צמיגים איכותיים, בזמן חירום זה שווה כל שקל.

• תוכן חדש...