Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

1. האם יש בעיה עם רכב שעומד ללא נסיעה ( המצבר כבר ישן אז פירקתי אותו )  כבר כחודשיים ? יהיה בעיה להניע אותו או בעיה אחרת בגלל שהוא לא נוסע ?

2. מתי מצבר מתחיל להתרוקן ? האם רק אחרי שמחברים אותו לרכב ולא נוסעים בו ? ז"א אם מפרקים אותו מהרכב הוא נשמר כמו שהוא ללא צורך בטעינה ?  אם לא מה ההבדל בינו לבין מצברים חדשים שנמצאים בחנות שעומדים ככה גם חודשים ללא שום טיפול ? 

תודה רבה 

פורסם

אין שום בעיה להנוע את הרכב אחרי חודשיים.

מצבר מנותק לחלוטין נפרק גם אך בקצב איטי מאוד. אם הוא תקין וטעון 100%, יכול להחזיק מספר חודשי אחסנה וגם יותר.

פורסם

חודש שיעמוד הרכב סבבה, חודשים כבר לא ממש!

הייתי מציע להוציא את הרכב לסיבוב רענון לכוון תחנת הדלק, לכוון לחץ אויר לצמיגים, להדליק קצת מזגן לסרקל את השמן במערכת ואז להחזיר את הרכב לחנייה. 

פורסם

כל כמה זמן צריך להסתובב איתו וכמה זמן / ק"מ מדובר ?

רק בגלל הקורונה העמדתי אותו - כי לא היה לי ראש לזכור מתי הסתובבתי איתו פעם אחרונה .

הוא כבר חודשיים עומד .

קניתי מצבר חדש לפני שבוע ועדיין לא הרכבתי אותו כדי שאני אצטרך עוד פעם להיכנס לעניין הזה של הסיבובים כדי שלא יתרוקן שוב המצבר ( יש עוד רכב בבית )

פורסם

סיבוב של  עשרים דקות עד חצי שעה יספיקו.

אפשר נסיעה עירונית, אבל עדיף נסיעה משולבת שכוללת גם כמה דקות מחוץ לעיר או כבישים עירוניים של 70 קמ"ש. 

• תוכן חדש...