Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא קניתי פייז קניתי פוקאל

1400 +תיבה...

הלכתי אבל לכיוון של SQ למרות שגם SPL הוא נותן בראש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הסאב שלך רחוק שנות אור מלתת SQ .

וזה בגלל חוסר "ביצים" של המגבר שלך, יחסית לסאב.

אתה צריך מגבר שידחף זרם גבוה, ע"מ שישלוט בסאב, ולא יתן לו "לפרפר" בלי קשר למוזיקה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
הסאב שלך רחוק שנות אור מלתת SQ .

וזה בגלל חוסר "ביצים" של המגבר שלך, יחסית לסאב.

אתה צריך מגבר שידחף זרם גבוה, ע"מ שישלוט בסאב, ולא יתן לו "לפרפר" בלי קשר למוזיקה.

שלומי יש לי שאלה.

נניח ויש לי סאב של פוקאל 13 אינץ פוליקוולאר 400 RMS מגבר קיקר ומגבר פיפיאי (שניהם מאוד עוצמתיים ומנצלים את הסאב לגמרי לפי נתוני וואט וRMS) עם איזה מגבר הסאב יפעל יותר יפה לדעתך? (עזוב את השאלה לאיזה רדיו דיסק, איטום וכו')

פורסם

אני יחדד כמה עניינים בקשר לסאבים כאן.

המגנט סאב מעולה לא חסר לו עוצמה ולא חסר SQ סאב יחסית נציל מחברה מעולה שבזמן האחרון מוצאיה סאבים מעולים.

יצא לי לשמוע את רוב הסאבים שלהם ויש להם סאבים מאוד נצילים ומעולים.

שורה תחתונה סאב ממוצע וטוב.

הפיז זהו סאב SQ שיתן לך לא קצת SPL שלפי דעתי יספיק לך.

פייז חברה מעולה ומובילה ברמקולים לרכב ובפרט הסאבים שלהם.

לפי דעתי לפייז יש את התפוקה לעומת מחיר הכי טובה בארץ.

* אל תתיחס לנתונים הרשומים שלו שמעתי סאב שהוא כרגע הסאב הכי מדויק וחזק ששמעתי בזמן האחרון, ואני חוסך כרגע לקנות אותו והוא בסך הכול 350 RMS של פייז.

שורה תחתונה אחלה של סאב למערכות מתקדמות עם SQ מעולה.

ה EARTH QUAKE הוא סאב שנועד בעיקר ל SPL.

זאת חברה אמריקאית ממש מובילה ויש לה סאבים רצחניים.

יצא לי לשמוע אותו אומנם על מגבר מתאים אבל עדיין זהו סאב שאם תנצל אותו עד הסוף יצאו לך ברגים מהאוטו ולפי דעתי הוא ירים לך את האוטו כמו שצריך גם אם תנצל חצי ממנו.

בנוסף קשה לומר שהוא SQ אבל עדיין הוא לא מורח יותר מידי ויש לו דיוק מספיק.

שורה תחתונה SPL מטורף.

פורסם

בקרוב שלומי בקרוב...

חחחח

מונו של פייז לתת לסאב בראש...

שמע גם אם הוא לא SQ הוא הSQ הכי טוב שנכנס בתקציב שהכנסתי לסאב הוא בתיבה אטומה ככה שלפי דעתי המטרה די הושגה...

הסאב מאוד מספק לא חושב שהוא יוחלף אלא אם כן אני באמת ישמע כמה זה הכרחי...

אני חושב שסט גרזן מקדימה ישלים את הסאב שלי טוב מאוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שלומי יש לי שאלה.

נניח ויש לי סאב של פוקאל 13 אינץ פוליקוולאר 400 RMS מגבר קיקר ומגבר פיפיאי (שניהם מאוד עוצמתיים ומנצלים את הסאב לגמרי לפי נתוני וואט וRMS) עם איזה מגבר הסאב יפעל יותר יפה לדעתך? (עזוב את השאלה לאיזה רדיו דיסק, איטום וכו')

בעקרון, קשה לדעת ללא שמיעה.

וגם אם כן, אם הנתונים שלהם זהים, והם בערך באותה הרמה , מגבירים סאב בלבד, סביר מאד להניח

שלא אבחין בהבדל.

ובכלל, מיכאל יודע בדיוק למה הכוונה.

כשנפגשנו בפעם האחרונה, הוא השמיע את הסאב, ואמרתי לו שלפי איך שהוא נשמע, יש לו פוטנציאל הרבה יותר גדול מהמצב הנוכחי.

רק אח"כ ראיתי שה גיין של המגבר עד הסוף, עם מכשיר 4V ...

מיכאל אל תבין אותי לא נכון, מהסאב שלך אפשר ועוד איך להוציא SQ ברמה שתספיק

גם בשבילי. עם מגבר שישלוט כמו שצריך במהלך שלו, PPI, JL,GENSIS MONOBLOCK,CROWN הן דוגמאות מצוינות.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

האם נראה לכם ששווה לקנות את הסאב הזה של פייז שציינתי ב900 שקל חדש עם תיבה מקורית? המחיר נראה לכם טוב?

או שעדיף לי לקנות אותו ב700 בלי תיבה ולבנות לי אחת כזאת בעצמי?

אבל המחיר 900 שקל שווה לסאב כזה?

לירן

פורסם

המחיר טוב אני אז קיבלתי מחיר יותר נמוך אבל לא בצורה משמעותית אם תהיה מעוניין לירן אין לי בעיה לעזור לך אחי או לברר בעוד מקום או שתיים בשבילך...

• תוכן חדש...