Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגכל חברי הפורום

נמאס לי כבר לחפש סאב לאוטו שלי ואחרי חיפושים רבים הגעתי ל3 סאבים אחרוניים שאני יבחר אחד מהם.

המחירים שאני קונה את הסאבים הם לא כמו שבאתר השתמשתי באתר רק כדי להראות את התמונות והדגמים וכמובן שאני מקבל את הסאבים עם תיבה מקורית של החברה.

שלושת הסאבים שאני מתלבט בינהם הם:

מגנט X - BASS

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=219&catcode=84

פייז

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=97&catcode=84

ארצ' קוואיק

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=416&catcode=84

תודה רבה לכל העוזרים

ואני מבקש רק ממי ששמע או יודע משהו על הסאבים האלה שיתן חוות דעת והמלצה בבקשה.

לירן

פורסם

שמע ביקשתה דעה רק של מי ששמע אותם וכניראה לא שמעו אותם כדיי להשוות

אבל שמעתי את המגנט אישית לא אהבתי ....

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

את האמת שמעתי אתמול את הסאב בתיבה אטומה והוא הרעיד לי את האוטו

חשבתי אולי אם אני יקח אותו בתיבה פתוחה אז האפקט של האס פי אל יעלה אבל האיכות תרד טיפה.

לירן

פורסם

יש לי כרגע את הפייז טרילר 2500 ברכב, סאב מעולה, מדוייק, בומים ממוקדים ולא נמרחים, אני ממש מבסוט ממנו - אגב גם אני קניתי אותו דרך צ'יפר - אחלה אנשים, שירות מעולה, אתר האודיו הטוב ביותר באנטרנט כיום לפי דעתי עם המון מבחר וגיוון, מחירים נוחים ואפשרות ל-12 תשלומים. היה לי באוטו מורכב גם את הסאב שאתה רוצה לקנות הטרילר פרו 3000, שמעתי את שניהם, וה-2500 לפי דעתי מדוייק יותר מה-3000 אבל עדיין, אם אתה מחפש קצת יותר רעש שיעלה לך מעט מעט על חשבון האיכות אז קח את ה-3000. בשורה התחתונה, שניהם סאבים מעולים וגם לא יקרים כל כך.

ליאור

פורסם

שמעתי את הארצ' קוויק, שני סלילים. ביחס לאינפיניטי קאפא פארפאקט שניהם בארגזים אטומים.

האינפיניטי יותר מדוייק, יותר חד, אבל הרבה כ 20% -30% פחות חזק.

הארצ' קוויק מפוצץ אבל המכות שלו לא חדות (ביחס לאינפיניטי).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שמע לירן רשמת כמה סאבים הפייז מאוד רחוק מכולם מבחינת איכות

המאגנט רחוק מהארט' קוויק מבחינת עוצמה

בקיצור רשמת סאבים שלא בעלי אופי צליל זהה...

אתה יותר בקטע של SPL ממה שאני מבין...

הארט' קוויק ללא ספק לחבר שלי היו שתיים כאלה על אימפרזה טורבו שזה אוטו עם חרא אקוסטיקה ולמרות זאת האוטו שלו בכל פעם הדהים אותי מבחינת רמת סאונד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז מה נראה לך כדאי אבל אם אני יבחר את הארצ' קוויק אני יצטרך לשדרג את המגבר שלי למונו רציני כדי לפתוח אותו.

אם אני ילך לכיוון הפייז אני ישים אותו בתיבה פתוחה אני ירוויח ככה גם איכות יחסית משאר הסאבים שנתתי וגם SPL לא רע בכלל...

לירן

פורסם

וואלה אני מאמין שבגישור ומקס גיין אז הוא מגיע בסביבות ל300 פחות או יותר.

ודרך אגב כמה קנית את הפייז שלך?

והאם המחיר + תיבה....

• תוכן חדש...