Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לזוג + 2 עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, daniel204 כתב:

תיבת ההילוכים בפלואנס בנזין לא נחשבת אמינה במיוחד.

יחסית לגיר הרובוטי של פוקוס, הגיר הרציף שיש בפלואנס בנזין אמין מאוד.

בנוסף, הגיר הזה  (זהה לגיר של קשקאי הקודם, כמו כן המנוע) בשנתונים הרלוונטיים יותר אמין מאשר הגיר של ניסאן ג'וק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 29 דקות, vladclar כתב:

יחסית לגיר הרובוטי של פוקוס, הגיר הרציף שיש בפלואנס בנזין אמין מאוד.

בנוסף, הגיר הזה  (זהה לגיר של קשקאי הקודם, כמו כן המנוע) בשנתונים הרלוונטיים יותר אמין מאשר הגיר של ניסאן ג'וק.

תוכל לראות  בתגובות שלי שלא המלצתי על הפוקוס מצד האמינות, ההמלצה שלי היא על היונדאי i30cw. 

לגבי הפלואנס יש לך טעות, תיבת ההילוכים בפלואנס 1.6 זהה לזו שבג'וק. 

בפלואנס 2.0 תיבת ההילוכים זהה לזו שבקשקאי ומוצלחת יותר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

נכון, ברח לי מהזכרון פלואנס 1.6.
התכוונתי בכל ההודעות על הדגם עם מנוע 2000.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

I30 עם נטייה לדגם הסטיישן  (cw),תהיה בחירה טובה-מומלץ לקנות רק שהיה ביד פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ לבדוק קיה פורטה. משפחתית אמינה, מרווחת ונעימה. מ-2011 קיבלה גיר אוטומטי עם 6 הילוכים שתרם לצריכת דלק עדיפה מחוץ לעיר והורדת רמת הרעש בשיוט. יש מבחר רכבים ולא מסובך למצוא רכב במצב טוב.

• תוכן חדש...