Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

לאחר הרבה התיעצות בפורום אני לוקח מחר פזו 3008 מודל 2018 לבדיקה.

הרכב ממגרש רכב Buy & Drvie בנתניה ולמרות כל הפחד ממגרשים באזור לא מצאתי חוות דעת שליליות על המגרש הזה, לטענתם, הם הטרייד אין של לקסוס והרכב הגיע מהטרייד אין.

האם משהוא מכיר את המגרש? האם הם באמת טרייד אין של לקסוס?

והכי חשוב, לאיפה לקחת את הרכב לבדיקה באזור?

תודה.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 10 שעות, asafasraf כתב:

יש מכון דינמומטר ברעננה שאני מכיר והוא אמין.
בכל מקרה לא לעשות את הבדיקה בנתניה.

למה לא בנתניה?

פורסם
לפני 2 שעות, Muchacho88 כתב:

למה לא בנתניה?

חוץ ממכון האחים בהנהלת שמעון בסמוט,שהומלץ כאן,שאר המכונים מיודדים עם הסוחרים ומשם הדרך לצרות קצרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שמעון בסמוט הוא הבעלים של מכון בדיקה אלדר והוא באמת אמין ואימת הסוחרים,

מכון האחים הוא עסק בדיקה אחר..

פורסם
לפני 10 שעות, colauti 9 כתב:

חוץ ממכון האחים בהנהלת שמעון בסמוט,שהומלץ כאן,שאר המכונים מיודדים עם הסוחרים ומשם הדרך לצרות קצרה.

בהתחשב בזה שאתה קונה מבן אדם פרטי אני יכול להניח שזה לא משנה..?

פורסם
לפני 2 שעות, DUKE2 כתב:

שמעון בסמוט הוא הבעלים של מכון בדיקה אלדר והוא באמת אמין ואימת הסוחרים,

מכון האחים הוא עסק בדיקה אחר..

צודק היה סלט בין 2 מכונים- שניהם בסדר גמור דרך אגב ויצאו צדיקים מול הסוחרים בנתניה.

פורסם

למען האמת, המגרש יצא ממש מדהים, הסוחר נתן לי מפתחות ואמר לי יש לך ביטוח ודלק סע לאיפה שאתה רוצה ותבדוק איפה שאתה רוצה.

זה נותן לך חופש פעולה מלא, ברמת העיקרון יכולתי לקחת את הרכב לירושלים (איפה שאני גר) ולבדוק במכונים שאני מכיר ובמוסך של דוד שלי אבל הרכב מודל 2018 עם 20 אלף קילומטר ואחריות לעוד שנה וחצי זה נראה לי מיותר.

הכי חשוב היה בדיקת שילדה ושאין תאונות ועל הדרך המכון לא מצא שום דבר חוץ מכמה error codes מהמחשב שלפי דוד שלי בעיקר נוצרו כתוצאה של מטח נמוך במצבר (הרכב ישב שלוש שבועות במגרש).

בקרוב אני יקח את הרכב למוסך מורשה פיזו שיבדקו וינקו את התקלות.

טסלה 3 2022

פורסם

סתם לידיעה- המגרש שרכשת ממנו הוא סוכנות טרייד אין מורשית ולא מגרש סוחרים קטנים- שם המצב טוב יותר.

בכל מקרה כלל האצבע מסוחרים (ולא רק בנתניה) הוא שלא כדאי לקחת סיכון.

יש מקומות שהם באמת בעייתיים- למשל  בצפון,באיזור לב המפרץ, יש המון מגרשים (גם פרטיים וגם חברות ליסינג)- 3-4 רחובות הפכו עיר של ממש (גן עדן לסוחרים הקטנים ופטנציאל מכירה גבוה לסוכנויות המורשות/חברות ליסינג והשכרה)  ומעט מכוני בדיקה שכולם מכירים את כולם ודווקא הקפדן מכולם מ.מ.מ נסגר לצערי (מקווה שזה זמני אבל לא בטוח).

כל השאר מכונים טובים אבל גם היכרותם עם הסוחרים טובה מה שמשאיר בעיה רצינית לרוש.

פורסם

ברור לי שזה לא היה מגרש קטן ולכן גם הלכתי לראות, לטענתם (ולפי דעתי זה כנראה היה המצב) הרכב הגיע בטריד אין של לקסוס.

בנוסף תמיד טוב להתיעץ עם חברי הפורום, ואכן לאחר חיפוש בפורום על מכונים מומלצים הלכתי למכון מבדק בהרצליה שהומלץ רבות וזכיתי גם לראות פרארי חדשה עוברת טסט :)

טסלה 3 2022

פורסם
לפני כשעה, motizkn כתב:

למען האמת, המגרש יצא ממש מדהים, הסוחר נתן לי מפתחות ואמר לי יש לך ביטוח ודלק סע לאיפה שאתה רוצה ותבדוק איפה שאתה רוצה.

זה נותן לך חופש פעולה מלא, ברמת העיקרון יכולתי לקחת את הרכב לירושלים (איפה שאני גר) ולבדוק במכונים שאני מכיר ובמוסך של דוד שלי אבל הרכב מודל 2018 עם 20 אלף קילומטר ואחריות לעוד שנה וחצי זה נראה לי מיותר.

הכי חשוב היה בדיקת שילדה ושאין תאונות ועל הדרך המכון לא מצא שום דבר חוץ מכמה error codes מהמחשב שלפי דוד שלי בעיקר נוצרו כתוצאה של מטח נמוך במצבר (הרכב ישב שלוש שבועות במגרש).

בקרוב אני יקח את הרכב למוסך מורשה פיזו שיבדקו וינקו את התקלות.

האם יש לך אחריות ?

מניין לך שכל ה error codes אלו דברים קטנים ?

לי זה קצת משונה שיש error codes ברכב מ 2018 והסבר של מתח נמוך במצבר נשמע לי קצת חלש

הבוחן אמר לך משהו בעל פה ?

• תוכן חדש...