Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פנצ'ריה אמינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הייתה לי בעייה בצמיג. האוויר ירד לאט, הלכתי לפנצ'ריה ובהתחלה הוא אמר לי שיש לי מסמר, ראיתי את המסמר. אחר כך הוא הלך אחורה לשים אותו בגיגית מים, חזר ואמר שיש לי חור. ושצריך להחליף צמיג (הצמיג אירופאי היה בן שנה) אמרתי לו טוב אני לא אשקיע עכשיו תביא לי סיני ..אז הוא בא אליי עם צמיג בלי מדבקות, אמר שזה צמיג חדש גודרייד, שהוא שם את זה ללקוח ולא היה טוב והוריד לו את זה או משהו כזה לא זוכר בדיוק את ההסבר שלו.

והוא הראה לי סימנים שזה חדש שבוע ושנה וכו'. הוא אמר כזה חדש עולה 250 שקל. אני אעשה לך ב180. שאלתי אותו כמה עולה סיני, אמר אותו מחיר  180. אמרתי לו עזוב תביא סיני מעדיף חדש...הוא הלך להביא ואז אמר אם אתה רוצה אני אעשה לך אותו ב150 את הצמיג גודרייד, ואז הבנתי מה שהבנתי קודם שהוא מנסה לדחוף לי אותו מאיזושהי סיבה, ואז אמרתי לעצמי אני אקנה מפה את הסיני כי אין לי עכשיו הרבה ברירות, וגם 180 על סיני נשמע לי יקר...אבל לא אתקרב לשם יותר זה בטוח. כבר עברתי שתי פנצ'ריות בחיים שלי, ושתיהן לא אמינות כנראה...

אז השאלה שלי אליכם, מישהו מכיר פנצ'ריה אמינה אבל באמת אמינה, בראשון לציון? או שבאמת אין על מי לסמוך כבר בכל הנוגע לצמיגים?

תודה :)

פורסם

גם גודרייד זה סיני.
כנראה ניסו למכור לך צמיג משומש.

אני קונה צמיגים ומתקן תקרים ב"גלגלי המגן" בית דגן. מגיע
אליהם מר"ג.
ממליץ מאוד.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המלצה שלי - לא להגיע ללא תיאום טלפוני.

גלגלי המגן בבית דגן אחד הבודדים שלא דוחף &#$ סיני.

מקצוענים לדעתי.

הוציא לי את הרזרבי ובדק אותו וניפח אותו. המליץ להשאיר אותו למרות שקצת ישן (צמיג מקורי בגודל מלא חדש לחלוטין).

מעולם לא הסתכלו לי על רזרבי אלא אם כן ביקשתי. גם הם מבקשים אם אפשר להתקשר לפני, אמר לי אם תגיע עוד יומיים ובדיוק איכשהוא יגמר הצמיג שרצית? זה שירות!

דורון לדרך היו בסדר גם.

גלגלי העיר הגעתי אליהם בזמנו ללא בירור טלפוני כי חשבתי שאולי יש רק בעיית איזון והיה צריך להתווכח קשות על המחיר, כדי להתקרב למחיר סביר של האינטרנט. סהכ היה בסדר. זה היה לפני ארבע חמש שנים.

פורסם
לפני 14 שעות, KipodYam כתב:

המלצה שלי - לא להגיע ללא תיאום טלפוני.

גלגלי המגן בבית דגן אחד הבודדים שלא דוחף &#$ סיני.

מקצוענים לדעתי.

הוציא לי את הרזרבי ובדק אותו וניפח אותו. המליץ להשאיר אותו למרות שקצת ישן (צמיג מקורי בגודל מלא חדש לחלוטין).

מעולם לא הסתכלו לי על רזרבי אלא אם כן ביקשתי. גם הם מבקשים אם אפשר להתקשר לפני, אמר לי אם תגיע עוד יומיים ובדיוק איכשהוא יגמר הצמיג שרצית? זה שירות!

דורון לדרך היו בסדר גם.

גלגלי העיר הגעתי אליהם בזמנו ללא בירור טלפוני כי חשבתי שאולי יש רק בעיית איזון והיה צריך להתווכח קשות על המחיר, כדי להתקרב למחיר סביר של האינטרנט. סהכ היה בסדר. זה היה לפני ארבע חמש שנים.

המקרה שסיפרתי קרה אצל דורון לדרך

פורסם

אם ראשל''צ אז רק גלגלי המגן.

הגעתי אליהם ממודיעין עילית. היה שווה. מקצוענים ואמינים. לא יודע מה חשוב יותר

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני חושב שברגע שאתה אומר להם "לא נוגע בסיני" ושואל אותם על צמיגים נורמלים, ומראה שאתה מבין - 90% מהדרעק שהיו מנסים לדחוף לך - הם מבינים שאין מצב.

דורון לדרך הגעתי אליהם דרךיד2 צמיגים והזמנתי פאלקן ובדקתי תאריך בטלפון. ככה שכל נושא המשא ומתן, איזה צמיג, סיני ירוק או כחום לא רלוונטי. השירות היה בסדר גמור. איזון שפירקו את המשקולות הקודמות ישר (גאנט ברזל).

הייתי מתישהוא גם בעמיאל. גם עכשיו לפאנצר. בהחלט נראים בסדר.

פורסם

מבחן ההוגנות בכל המקומות האלה - כאשר מגיע לקוח ללא כל ידע בנושא.

לא כאשר מזמינים מראש דגם מסויים עם תאריך מרבי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

אני חושב שברגע שאתה אומר להם "לא נוגע בסיני" ושואל אותם על צמיגים נורמלים, ומראה שאתה מבין - 90% מהדרעק שהיו מנסים לדחוף לך - הם מבינים שאין מצב.

דורון לדרך הגעתי אליהם דרךיד2 צמיגים והזמנתי פאלקן ובדקתי תאריך בטלפון. ככה שכל נושא המשא ומתן, איזה צמיג, סיני ירוק או כחום לא רלוונטי. השירות היה בסדר גמור. איזון שפירקו את המשקולות הקודמות ישר (גאנט ברזל).

הייתי מתישהוא גם בעמיאל. גם עכשיו לפאנצר. בהחלט נראים בסדר.

כן, אבל אני לא רוצה פנצ'ריה שתהיה ''אמינה'' איתי כי היא מבינה שאין מצב לעבוד עליי, אני רוצה פנצ'ריה שתהיה אמינה כשאין לי אפשרות ללכת ואשלח את אשתי להחליף צמיג, שם היא תבחן כאמינה או לא, לא כאשר אני מבין טוב בצמיגים

• תוכן חדש...