Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהאופציה הכי טובה (על הנייר) זה ה-Karcher K2 Battery.

יש לך גישה למקור מים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה עם נטענים שהם יקרים מאוד וסוללה שלא מחזיקה הרבה זמן.

בקשר ל K2 Battery סוללה שלו מחזיקה 14 דקות.

14 דקות זה כלום בשביל שטיפה מלאה.

לפחות צריך עוד סוללה ספייר.

לא ראיתי שמוכרים סוללה ספייר, אבל אני מעריך שאם ימכרו כזאת זה יעלה 500 ש"ח (אם לא יותר).

האופציה הזולה והסבירה (לחץ 22BAR) למשימת שטיפה וגם נטען- Worx Hydroshot.

יש לי את ההידרושוט.

לחץ חלש מאוד אבל סבבה בשביל שטיפת הרכב.

פורסם
לפני 8 דקות, rsm130d כתב:

בקשר ל K2 Battery סוללה שלו מחזיקה 14 דקות.

מצד שני, גם הלחץ הרבה יותר טוב מזה שיש ל-Worx, פי 5 יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני מחפש על זה ביקורות באינטרנט ואין יותר מדי. מבחינת "ניידות" הWORX ודומיו נראים הרבה יותר קומפקטיים

והשאלה האם באמת יש צורך בעוצמה כזו.?

פורסם

לדעתי זה תלוי בכמות הלכלוך שמצטברת על הרכב שלך.

פורסם

אם אין גישה לחשמל ומים, לדעתי הוורקס/ג'ימי נותנים אחלה פיתרון.

כל עוד אין ציפייה לעוצמה של גרניק והוא משמש לשטיפה רגילה של הרכב, הוא עושה את העבודה מעולה.

מעל שנה של שימוש אצלי, עדיין עובד מעולה. שוטף רק על עוצמה גובהה מבין ה2, המים נגמרים הרבה לפני שהסוללה נגמרת. גם אחרי שטיפה של שני רכבים ברצף, האינדיקטור בסוללה מראה 2 סקציות מבין 3.

ברמת ליכלוך סטנדרטית של שטיפה שבועית/דו שבועית הולך לי כ15 ליטר. אם הרכב מאוד מלוכלך אז כ25 ליטר.

אני משתמש בג'ריקן 20 ליטר, ויש לי עוד אחד של 10 כשהרכב מלוכלך מאוד.

התרשמות שלי מהמוצר:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נשמע טוב, לא מוציא סיבה לא ללכת על זה, המטרה היא לתת שטיפה טובה אחת במקום טוב ואחכ לתחזק פעם בשבוע שבועיים עם הגרניק הזה.

ישלי את נוזל הניקוי WASH AND WAX, חשבתי לעשות נקיון בצורה כזו:

שלב ראשון: מים>סיבון>עוד פעם מים עם הגרניק

שלב שני: ריסוס עם הWASH AND WAX וניגוב עם מגבות מיקרו פייבר רכות.

מה אומר? 

כמובן כל זה יבוצע בשעות ערב/בחניה מקורה

• תוכן חדש...