Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן/רכב עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה אני רוצה לקנות רכב חדש בתקציב של עד 50k.

הכייון זה רכב משפחתי סטיישן, או רכב סגנטן ברלינגו.

הכיוונים שלי בעקרון זה 

קיה סיד, קליאו סטיישן, לאון סטיישן (מפחד מהגיר שמעתי יותר מידי עליו).

או ברלינגו, קאנגו.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

מה הצרכים שלך ? יש לך בעיה עקרונית עם גיר ידני ?

לדוגמא אם אתה מעמיס הרבה ונוסע הרבה יהיה לך יתרון עם הטנדרונים דיזל שגם יהיו חסכוניים בהרבה מקיה סיד למשל אבל הרבה פחות מפנקים ונוחים לנהיגה

הקליאו סטיישן היא סופר מיני מאורכת, היא קטנה בהרבה מהקיה סיד. 

הסיד הזהה ליונדאי I30 נחשבת אמינה מאוד, אישית עשיתי את המעבר מפיאט דובלו לI30 סטיישן ומבחינת הנאה מנהיגה ההבדלים היו תהומיים, אי אפשר להשוות בין טנדר למשפחתית אבל גם מבחינת כושר העמסה אין מה להשוות, אבל אם אתה עושה 40K ק"מ בשנה אז מבחינת תצרוכת דלק החיים עם הדיזל יהיו אחרים וחסכוניים הרבה יותר.

מה הצרכים שלך ? יש לך בעיה עקרונית עם גיר ידני ?

לדוגמא אם אתה מעמיס הרבה ונוסע הרבה יהיה לך יתרון עם הטנדרונים דיזל שגם יהיו חסכוניים בהרבה מקיה סיד למשל אבל הרבה פחות מפנקים ונוחים לנהיגה

הקליאו סטיישן היא סופר מיני מאורכת, היא קטנה בהרבה מהקיה סיד. 

הסיד הזהה ליונדאי I30 נחשבת אמינה מאוד, אישית עשיתי את המעבר מפיאט דובלו לI30 סטיישן ומבחינת הנאה מנהיגה ההבדלים היו תהומיים, אי אפשר להשוות בין טנדר למשפחתית אבל גם מבחינת כושר העמסה אין מה להשוות, אבל אם אתה עושה 40K ק"מ בשנה אז מבחינת תצרוכת דלק החיים עם הדיזל יהיו אחרים וחסכוניים הרבה יותר.

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בצרכים.

כמה אתה נוסע, מה אתה צריך להעמיס, ידני או אוטומט וכו'.

ההיצע מתחיל מרכבים 5 דלתות ועד לטנדרונים מוגבהים וסבאנות על כל המנעד בדרך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אין בעיה עם ידני, נוסע המון בערך 25 בשנה,

מאוד חשוב שיהיה חסכוני אבל גם אמין יש לי תראומה מהרכב הישן שנכנס למוסך ללא הפסקה.

אבל חובה שיהיה סטיישן או רכב עבודה כי אני צריך שיכנס תא הטסה של כלבים בלי לקפל את המושבים מאחורה זה לא משקל כלכך גדול אבל דורש המון מקום בבגאז.

נסיעות בין עירוניות בעיקר.

עריכה אחרונה על ידי Qelssss
פורסם

לא יודע מה הגודל של תא הטסה אבל תבדוק את הדאסטר דיזל. יש לו תא מטען די ארוך ואם אתה מוריד את המדף אין בעיה של גובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

תא הטסה זה בערך

90 אורך

70 רוכב

80 גובהה 

זה מידות לאחד גדול יש כאלה קצת יותר קטנים,

יש רק אחת למכירה דאסטר דיזל באיזור חיפה :/.

עריכה אחרונה על ידי Qelssss
  • תוכן חדש...