Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה פסילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
  •  
  •  
  •  היי, אני די חדש פה לפניי חצי שנה היה לי משפט בערך דחיתי ודחיתי אותו עד ל24.2.20 שם קיבלתי שלילה ל5 חודשים מכיון שיש לי רישיון לרכב פרטי ולאופנוע A2. B ולא נהג חדש באף אחד מהם כל אחד אחד מ2015 אחד מ2016 מכיוון שהאופנוע זה פרנסה שלי פסילה שלי חלה על רכב בלבדB יצא לי מספר פעמים ששוטרים עצרו אותי עם קטנוע ושאלתי אותם אם מופיע על הרכב שלילה ואמרו לי לא לא מופיע בכלל שאסור לך לנהוג .. במשרד הרישיון מופיע כי אמרו לי . בדואר רישיון לא הצלחתי להוציא א כלל זה הוציא לי של אופנוע .. אז יש מצב שלא עידכנו כי כבר 3-4 שוטרים לא אמרו לי שאני פסול נכון נשאר עוד 3 חודשים לשלילה אז לא עדכנו את זה במשטרה כי לכולם כן רק שוטרים אומרים שלא יופיע ואיך אפשר לבדוק את זה? רישיון מופקד קיבלתי טופס אישור על נהיגה בקטנוע ומה לגבי סיום שלילה אבד לי הטפסים של ההפקדה איך אקח רישיון חדש?

956A1777-D2EE-4246-8C4F-95B1AE68F16C.jpeg

7D9D032B-5D0A-425E-82FE-1C84E9C2A98D.jpeg

• תוכן חדש...