Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימת תקלה ברכב יונדאי i 30 cw 2014 בחיישן מצערת לפי בדיקה במחשב האוטו.הייתי היום במוסך ולטענתם צריך להחליף את החיישן והעלות בערך 3000 שח.דולק לי מנורה תקלת מנוע והגז לא מגיב בנסיעה .האם נתקלתם בבעיה דומה.תודה

פורסם

בס"ד

לפני שאתה מבצע את העבודה, תבדוק עלות של החיישן בחו"ל.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בתאריך 16.4.2020 בשעה 14:54, Shayv כתב:

קיימת תקלה ברכב יונדאי i 30 cw 2014 בחיישן מצערת לפי בדיקה במחשב האוטו.הייתי היום במוסך ולטענתם צריך להחליף את החיישן והעלות בערך 3000 שח.דולק לי מנורה תקלת מנוע והגז לא מגיב בנסיעה .האם נתקלתם בבעיה דומה.תודה

כמה ק"מ עבר הרכב ?

יכול להיות שניקוי מצערת ואיפוס יספיק ויכול להיות שלא.

אם מדובר על מצערת מכאנית לא חשמלית,אז הייתי לוקח סיכון של 200 ש"ח ,מנקה ומאפס אותה ואם לא עוזר או שהמצערת חשמלית,ממליץ לבדוק מחירים במכונים להזרקות דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היום החליפו חיישן  מצערת והתקלה לא נפתרה ,קיים קצר חשמלי שעדיין לא נמצא .האם למישהו היה תקלה דומה.

פורסם

החליפו במוסך מורשה יונדאי את המצערת ואיפוס התקלה ועדיין האוטו לא תקין

האם יכול להיות הבעיה במחשב מנוע?

פורסם

חזור למוסך שבו בוצעה העבודה ושיבדקו את כל החיווטים הן למגע רופף, נתק רגעי, או קצר 

וכו'.

כל זאת צריך לבצע עם שרטוט חשמלי מתאים שבו רואים כל חוט מאיפה ולאן הוא מוביל ומה הוא מעביר, 

עם רצון לחפש ולעבוד בצורה שיטתית וכל זה אמור להיות במוסך מורשה היבואן, שבו כבר בוצעה העבודה.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...