Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ראשון עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , 

כרגע נוהג על הפאביה 1.4 ידנית שנתון 14' של ההורים , 

אני מחפש להביא רכב מעט חזק יותר ובערך באותו הגודל , 

התקציב הוא 40 אלף שקלים ואני מחפש משהו קטן וזריז זה צריך להיות שנת 2012 ומעלה , 

כרגע ראיתי וולוסטר ואהבתי אבל נראה שביד 2 מוכרים כאלה שעברו מלא קילומטרים או יד גבוהה מאיזה ילד ערס 

ראיתי רנו קליאו דור 4 שנת 2014 1.2T שאהבתי , וגם פיג'ו 208 1.2T שנת 2014-15 הבנתי להתרחק בגלל בעיות אמינות 

תודה לעוזרים ☺️

פורסם

הקליאו וה208 יהיו משמעותית חזקות יותר אל הגיר של הקליאו פחות אמין.

לפיגו יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר ולגרום לבעיות, לכן חשוב לבדוק האם הוחלפה ובמידה ולא לבדוק את מצבה ולהחליפה.

אם ידני אופציה פתרת את הבעיה, איביזה עם מנוע tsi למשל תהיה זריזה,בסוף 2015 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל סלון בעל איכות חומרים טובה מבעבר, נוחות נסיעה די טובה עם מושבים טובים, מאחור מושב קשיח ולא נוח עם מרווח ברכיים בינוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם בוולוסטר יש גיר רובוטי כפול מצמדים.

אם הוא לא פוסל את זה, אז גם קליאו ואיביזה רובוטיות יכולות לבוא בחשבון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מצאתי איביזה בתקציב והבנתי שהפיגו פחות מומלצת , ממש נדקלתי על הקליטו וראיתי שיש הרבה למכירה , הבנתי גם שעל פניו היא הכי זריזה באיזור ה 9 שניות למאה וכוח לא חסר לה  , לא הצלחתי להבין אם קיימות בעיות בדגם אני מתכוון ל1.2 טורבו החזק יותר 

פורסם

על איזה תקלות ב208 אתה מדבר?

למעט רצועת הטיימינג שכדאי להחליף לחדשה עם המק"ט החדש לא ידוע על תקלות או מחלות.

כן היו שתי בעיות שטופלו עוד בשנתונים הראשונות בעיקר באחריות, שהם ממיר קטליטי ודוושת מצערת.

פורסם

יש עכשיו פוקוס אקובוסט ידנית מ-2012 למכירה.

שים לב שאמנם מדובר ברכב לא רע (ואני לגמרי משוחד, יש לי אחת) ודי חזק, אבל לא "ספורטיבי". מעבר לזה, המנועים שלהן עלולים למות ללא הודעה מוקדמת, לא כל כך ברור למה. יש כאלו נאחסיות שזה כבר קרה להן פעמיים, ויש כאלו שהכל פיקס. כנראה עניין של מזל, או צורת נהיגה, לא לגמרי ברור.

מעבר לזה, זו שלמכירה כרגע צברה ק"מ מכובד (170,000) ומבקשים עליה סכום מכובד ביותר. אני קצת סקפטי כמה היא שווה את הסכום הזה, אבל יכול להיות שהמוכר יהיה גמיש. לא מכיר באופן אישי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין סיבה שלא תמצא איביזה בתקציב שלך.

אתה תזדקק לסבלנות למצוא אקזמפלר נורמלי - זה כן.

אני גם לא יודע על איזה תקלות אתה מדבר ב-208.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 10 שעות, pooh-bear כתב:

יש עכשיו פוקוס אקובוסט ידנית מ-2012 למכירה.

שים לב שאמנם מדובר ברכב לא רע (ואני לגמרי משוחד, יש לי אחת) ודי חזק, אבל לא "ספורטיבי". מעבר לזה, המנועים שלהן עלולים למות ללא הודעה מוקדמת, לא כל כך ברור למה. יש כאלו נאחסיות שזה כבר קרה להן פעמיים, ויש כאלו שהכל פיקס. כנראה עניין של מזל, או צורת נהיגה, לא לגמרי ברור.

מעבר לזה, זו שלמכירה כרגע צברה ק"מ מכובד (170,000) ומבקשים עליה סכום מכובד ביותר. אני קצת סקפטי כמה היא שווה את הסכום הזה, אבל יכול להיות שהמוכר יהיה גמיש. לא מכיר באופן אישי.

אני מחפש משהו שלא עבר את ה65 אלף ככה שהפוקוס פחות רלוונטית , כרגע הסתכלתי לכיוון הi30 פרימיום עם כל התוספות או הוולסטר אינספייר , 

מה שמבאס אותי בוולוסטר שהיא בלי גג פנורמי ובi30 שהיא ראית פחות טוב אני כנראה אבדוק את הוולסטר אני מאמין שהיא תשמור על המחיר שלה יחסית 

פורסם (נערך)

^

לבן דוד של אשתי יש וולוסטר עם גג פנורמי (כך שכן יש וולוסטר עם גג פנורמלי ולא רק i30), יצא לי לנסוע איתו כמה פעמים בתור נוסע ליד הנהג בלבד אני יכול להגיד לך שהמזגן מטורף באוטו הזה, אך הנוחות על הפנים, מציע לך לבצע נסיעת מבחן לפני שתחליט, יש כאלה שהנוחות תהיה להם כנראה דיל ברייקר.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
בתאריך 19.4.2020 בשעה 10:03, wildlands2019 כתב:

^

לבן דוד של אשתי יש וולוסטר עם גג פנורמי (כך שכן יש וולוסטר עם גג פנורמלי ולא רק i30), יצא לי לנסוע איתו כמה פעמים בתור נוסע ליד הנהג בלבד אני יכול להגיד לך שהמזגן מטורף באוטו הזה, אך הנוחות על הפנים, מציע לך לבצע נסיעת מבחן לפני שתחליט, יש כאלה שהנוחות תהיה להם כנראה דיל ברייקר.

אלה עם האופצייה של הגג יקרות משמעותית , לא יודע למה אנשים חושבים שאפשר למכור את הרכב הזה עשר מעל המחירון כיאלו זה איזה רכב ספורט , 

כאתה אומר נוחות למה אתה מתכוון ?

ואיך השוק של הרכב הזה 

פורסם

על איזה מחירון אתה מסתכל?

פורסם
לפני 19 שעות, dorsht כתב:

על איזה מחירון אתה מסתכל?

יצחק לוי , 

אני מתלבט , לא נהגתי על אחת אבל מצאתי אחת עם נתונים טובים שעברה תאונה והוחלפו לה 2 דלתות כשהיא הייתה חצי שנה על הכביש (שפשוף בחנייה ובגלל ביטוח מקיף פשוט החליפו את הדלתות ) ,

השאלה כמה ירדת ערך יש על הרכב ? כמה בדרך כלל מורידים על דבר כזה מהמחירון 

דיי אהבתי אותה בגלל המראה ושהעובדה שהערך שלה נשמר טוב 

• תוכן חדש...