Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מכונת כביסה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת הכביסה של זנוסי החליטה לשבוק היום .

בהתייעצות עם טכנאי ותיאור התקלה - כרטיס אלקטרוני הלך , עלות התיקון כ 700₪ .

מכונה חדשה עם מפרט דומה ( 6 קילו פתח עילי ) 

בטווח מחירים של 1500-1700₪

המכונה הנוכחית בת 11 שנה ולא עשתה תקלות כלל...

האם לתקן את הנוכחית או לרכוש חדשה ? 

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

כרטיס הלך - למה? סיכוי גבוה שיש תקלה נוספת.

תתחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפעלתי על תוכנית מסויימת , רציתי להחליף ממש שניה לאחר שהתחילה - הייתה הודעת שגיאה וזהו 

פשוט לא מגיבה בשום צורה 

פורסם

אתן את השנקל שלי

הייתי מצב דומה כמו לך.

לקחתי את הכרטיס מהמכונה לחנות שמוכרת כרטיסים בתל אביב (שכחתי, אוכל לברר)

חיברו את הכרטיס למכונה שקוראת את התקלה מהכרטיס, התברר שהלך הגוף חימום (טכנאי שיקר בשביל להרוויח כמה ג'ובות).

מכונה פשוטה של בקו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תצרף דגם מדוייק של המכונה ואת התקלה שקיבלת

צריך לבדוק בקודים

זה יכול להיות משאבה סתומה או תקלה פשוטה וזולה יותר לתיקון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הדגם הוא zwq 7100so

ואין קוד תקלה , היא לא נדלקת ולכן אין שום חיווי  

לא מגיבה לאף כפתור :(

פורסם

בחלק מהכרטיסים... אני לא יודע אם בחלק גדול או חלק קטן יש רכיב שמקבל 220 וולט והופך את המתח ל DC נמוך לטובת הכרטיס הדיגיטאלי לדוגמא  lnk304pn  או דומה

הרכיב הזה נוטה להישרף ושורף יחד איתו 2 נגדים

ואז המכונה מתה....

ככה זה נראה... אם אתה יודע לתקן לבד אחלה, אם לא, בימי הקורונה העליזים ההחלטה לא קלה.

L1373-Repais-Kit-Original-components-DSC04730-AD-600-500x375.jpg.eb33a95c22ddaa4e90c6d3bc0d3ec221.jpgunnamed.jpg.dec52e38e2cba3dc67bb952c26939db8.jpg

אתה יכול גם לחפש כרטיס משופץ ולהחליף לבד

בדר"כ זה פשוט

https://www.aviv-parts.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=793939

לדוגמא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

וואו ...חייב להגיד שמפתה לנסות לפחות .

אני אנסה לחפש מדריך להגיע לכרטיס הארור הזה 

תודה !!

בכל אופן הכיוון הוא לתקן לבד או באמצעות טכנאי ולזנוח את רעיון המכונה החדשה הבנתי נכון ? 

המכונה הזו מספקת את צרכיי  לחלוטין 

פורסם

אם,אתה לא לחוץ תחפש את הכרטיס ברשת. בזמנו קניתי באיביי אנגליה את כרטיס הבקרה למקרר בקו שהיה לי בכ-50 ש"ח במקום ה-900 שביקשו עבורו בארץ.

:turn-l:
פורסם

מתעלק על השרשור..

מכונה בת 4 של בוש פתח עליון.

התחילה להשמיע לאחרונה קולות דומים לחריקות / צקצוקים כאשר התוף מסתובב, גם במהירות איטית וגם במהירה.

הבנתי שבד"כ רעשים נגרמים ממיסיבים גמורים או רצועה יבשה.

פתחתי את דלת הצד והסתכלתי על הרצועה, לא הבחנתי בסימני יובש או סדקים וכו'.

האם ייתכן שמדובר במיסבים ?

כיצד ניתן לאבחן זאת ?

פורסם
לפני 13 שעות, yuvk כתב:

אם,אתה לא לחוץ תחפש את הכרטיס ברשת. בזמנו קניתי באיביי אנגליה את כרטיס הבקרה למקרר בקו שהיה לי בכ-50 ש"ח במקום ה-900 שביקשו עבורו בארץ.

לא לחוץ , מצד שני לא מצאתי באינטרנט סכמה לפירוק הלוח לכן אשאיר 

את הפירוק תיקון והרכבה לטכנאי.

סולל הדרך נתן אף כתובת של חנות בתל אביב שאולי מחזיקה ברכיב חלופי והעלות תהייה שליש מהצעת הטכנאי ...

התהייה והשיקול שלי האם תיקון למכונה בת 11 שעבדה פעמיים בשבוע בממוצע …תגרור בקרוב החלפת חלקים אחרים בקרוב ואז באמת עלות התיקון מול הטכנאי לא משתלמת 

פורסם
לפני 18 שעות, סולל הדרך כתב:

בחלק מהכרטיסים... אני לא יודע אם בחלק גדול או חלק קטן יש רכיב שמקבל 220 וולט והופך את המתח ל DC נמוך לטובת הכרטיס הדיגיטאלי לדוגמא  lnk304pn  או דומה

הרכיב הזה נוטה להישרף ושורף יחד איתו 2 נגדים

ואז המכונה מתה....

ככה זה נראה... אם אתה יודע לתקן לבד אחלה, אם לא, בימי הקורונה העליזים ההחלטה לא קלה.

קרה לי בדיוק אותו הדבר עם מייבש AEG לפני איזה 7 חודשים.
הפסיק לעבוד באופן פתאומי ולא הראה סימני חיים.

פירקתי את הכרטיס ואחרי מחקר קטן ברשת, מצאתי ב EBAY קיט של 2 רכיבים שצריך להחליף, והזמנתי.
המעטפה בוששה להגיע ובסוף קניתי את הרכיבים אצל "סימן טוב" בקרית אריה פ"ת.
אחרי חודש היא הופיעה ועדיין אצלי, אם זה יעזור לך... דבר איתי.

WhatsApp Image 2020-04-15 at 12.28.42 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-04-15 at 12.28.42.jpeg

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היום 15.4 יום אחרון למבצע של שופרסל - קנה ב-999 שח ומעלה, וקבל 300 שח מתנה לקניה הבאה.

מכונת כביסה במשלוח עד הבית
בוש פולנית 7 קילו ב-1300 שח (מינוס 300)
אל ג'י 8 קילו ב-1300 שח

אז למה לתקן מכונה בת 11?

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

פורסם (נערך)

איציק - שתי הערות:

1. אתה מבין בחשמל ויש לך ידי זהב. שני נתונים שלא בהכרח נכונים לכל אחד.

2. התהליך שלך לקח זמן. בעונה הנוכחית אפשר לתלות כביסה וכעבור כמה שעות החיא תהיה יבשה. מכונת כביסה היא מכשיר קצת יותר קריטי לרוב האנשים.

פות"ש - אישית לא היתה מכונת כביסה שהחזיקה אצלי יותר מ-7 שנים. אני מדבר על BSH, כיון שמכונות של יצרנים אחרים החזיקו 2-4 שנים. לפחות מכונה אחת הוחלפה כיון שכרטיס הפיקוד התקלקל, הוחלף והחדש התקלקל כעבור כביסה אחת או שתיים, התברר שהיתה תקלה נוספת שגרמה לכך. צריך להוסיף - מזה 30 שנה יש לי מכונות עם פתח עליון, סובלות מהך שאשתי דוחסת בהן יותר מדי כבסים, ושבאופן בסיסי מכונות  עם פתח עליון חיות פחות שנים מאלה עם פתח קדמי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...