Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.
איזה מטען מצברים עדיף?
לשימוש ביתי.

מטען מצברים אלקטרוני קומפקטי BOSCH דגם C3 מיועד למצברי 6V ו- 12V

או

Einhell CC-BC 6 M

פורסם

מה המחיר?

אם מתקרב ל400 שקל אני ממליץ ממש בחום על CTEK

קטן וחמוד

מחזיר לחיים מצברים מתים ויש לו אופציה של להחזיק את המצבר בחיים כאשר מחובר קבוע לחשמל לדוגמא אזיה חודש אם יש לך חנייה פרטית ונקודת חשמל מדובר בדבר מעולה.

את 2 אלו שרשמת, אין לי מושג לגביהם.

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

חיזוק נוסף גם ממני ל CTEK.
הדגם הפשוט יחסית עושה אצלי עבודה מעולה בשמירה על המצבר. 5d6bc23ddb9041513bb06c4c34490cd6.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אני מחזיק גם ctek כזה. כבר למעלה מחמש שנים. לאחרונה הפסיק לעבוד. היה מחובר דרך כבל מאריך ולא עזר כלום. לא עבד. 

הזמנתי אחד כזה יותר גדול, ואחרי שהגיע גיליתי שכבל המאריך לא היה מחובר לחשמל. 😳

עכשיו שניהם עובדים ובשימוש. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

Einhell בעל אמפרז' מקסימלי גבוה יותר אבל לא בטוח שהוא עדיף, תלוי בשימוש.

שניהם אגב טובים יותר על הפשוט של CTEK שבתמונה, אבל אולי לא צריך את כל "הטוב" הזה.

מה היעוד של המטען? 

פורסם

אני נוסע ממש קצת והמצבר כל הזמן מתרוקן ואני צריך להניע אם כבלים. להטעין את המצבר ולתחזק אותו.

פורסם

CTEK זה שם המותג ולא מוצר ספציפי.

לדרישה הזאת יתאים מטען  3 אמפר לפחות.

המטענים שנוספים שציינת טובים מאוד למשימת שמירת מתח תקין  וגם ה CTEK אבל לא הפשוט של האמפר בודד אלא MXS 3.8.

עכשיו בדוק מחירים, תקופת אחריות ושירות למוצר ותחליט. 

פורסם

באמזון יש הרבה תלונות על אמינותו של בוש. לא מכיר לגבי איינהל.

כמו כן, אם כבר במטען עסקינן. עדיף לחבר את השחור למינוס או לגוף האוטו כמו עם בוסטר?

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

פורסם

השאלה מה נכון?ההגיון אומר לי שנכון לחבר למינוס. האינטואיציה שלבורג או גוף הרכב.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

ההתנגדות התאורטית בינהם שואפת לאפס.

לפי דעתי כמעט ואין הבדל.

אם קטבי המצבר חשופים ונקיים אני חושב שזאת אמורה להיות האופציה העדיפה- כמה שיותר קרוב לצרכן ובשטח המגע הגדול ביותר.

הערה נוספת: כאשר נעזרים במצבר של רכב אחר כדי להתניע רכב עם מצבר מת, כן רצוי להשתמש בנקודת "אפס" רחוקה מהמצבר בשל הזרם הגבוה והניצוץ שנגרם בזמן החיבור הראשוני.

בשימוש במטען שאנו מדברים עליו פה, הזרם נמוך ולכן ניתן לחבר ישירות למצבר.
כמו כן הפעלת המטען צריכה להתבצע רק בשלב האחרון רק לאחר שכל הקטבים כבר מחוברים.

S60 Rdesign

פורסם
אני מחזיק גם ctek כזה. כבר למעלה מחמש שנים. לאחרונה הפסיק לעבוד. היה מחובר דרך כבל מאריך ולא עזר כלום. לא עבד. 
הזמנתי אחד כזה יותר גדול, ואחרי שהגיע גיליתי שכבל המאריך לא היה מחובר לחשמל. [emoji15]
עכשיו שניהם עובדים ובשימוש. 

זו מבחינתי תגובת השנה עד עכשיו.
  • תוכן חדש...