Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב מדהים! וכתיבה מדהימה עוד יותר, כיף לקרוא!

לפני 5 שעות, oryo כתב:

ועל הדרך אבלה שבוע עם הלמבו כי בלאו הכי הוא בקנדה בתקופה

חתיכת דחיית סיפוקים יש לבחור הזה, הלוואי עלי עשירית מזה. לדעת שיש לי למבורגיני מחכה בחניה ולמרות זאת להחליט לטוס לקנדה?! 

עריכה אחרונה על ידי MMi

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אור, תודה על הכתיבה היפה הועברת החוויה.

נראה מאד שנהינת - לא כל אחד יכול לנהוג בצורה משוחררת על מפלץ כזה יקר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

תשמע, לא אשקר, בראן השלישי שלי פתאום התחילה להזדחל למוח המחשבה של ״הולי שיט מה קורה אם אתה לוקח קו לא נכון״, וזה פגע בקצב וגם גרם לי לחתוך (מהרגע שאני שם לב שמשהו מפריע לריכוז - אני חותך מיד, לא שווה את הריסק).

בנוסף, בעוד שאת המיאטה לחצתי למקומות שגרמו לה ״לרקוד קצת״, עם הלמבו זה לא קרה. גם כי היא הרבה יותר מושחזת מהמיאטה, וגם כי הביצים שלי אינן למבו-קומפטיבל... 🤷‍♂️

מצרף סרטון קצרצר של מיאוץ, לא הצלחתי למצוא איך לתת כאן preview אז תיאלצו ללחוץ על הלינק

https://photos.app.goo.gl/mA9isAc3Wo8LVfSi9

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מעניין 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

במילה אחת? ז-ב-ל!

בשתי מילים? אני מפסיק כי זה השלב בו זה הולך ונהיה פחות נעים לקוראים.

כרגיל אצלך, כתיבה משובחת וכמו שאיאן כתב רק במילים שלי: "מה זה?! שלשום דיברנו על זה שגודייר אסימטריק נטחנים סופר מהר ואוי יש לי כמה סטון צ'יפס מקדימה"

תהנה אחי, תמשיך לכבוש את העולם ולשתף בחוויות תוך כדי - מי כמוך ראוי

עריכה אחרונה על ידי ZvikH
  • מעניין 1
פורסם

וואו! איזו חוויה!

כתיבה מעולה, תמשיך להפגיז.

אני מניח שהעניין באוונדטור זה הV12 שיש לה מאחור. הגרסה לפני מתיחת הפנים הייתה יפה יותר, החרטום החדש והמעוגל לא משהו.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם
לפני 40 דקות, Airpekk כתב:

וואו! איזו חוויה!

כתיבה מעולה, תמשיך להפגיז.

אני מניח שהעניין באוונדטור זה הV12 שיש לה מאחור. הגרסה לפני מתיחת הפנים הייתה יפה יותר, החרטום החדש והמעוגל לא משהו.

צודק, אבל בשורה התחתונה האקסטרה 2 ציל׳ האלו מגיעים עם תיבה חד-מצמדית, משקל גבוה יותר, גוף גדול (=מגושם) יותר, והרבה הרבה יותר כסף (בערך כפול במחיר).

כמו כן ההוראקן מהירה יותר 0-60, ואני מניח שאותו דבר במסלול.

לכן אני חושב, וכתבי רכב רבים מסכימים איתי, שלמבו טיפ׳לה ירו לעצמם ברגל עם עד כמה שההוראקן מוצלחת ביחס לאחותה... כאמור, מזל שרק לגדולה הדלתות עולות למעלה 🙂

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תודה על השיתוף,
מה קורה שם בתמונה של ההגה? הוא מתקלף? זה כיסוי? 
forged carbon
זה המנוף של התיבה, בתמונה פה זה נראה מוזר, חפש בגוגל

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

ההגה והמושבים עטופים באלקנטרה, אולי התאורה גורמת לזה להיראות מוזר (במציאות זה נראה ומרגיש מצוין). 

@Legend רשמתי בגוף הפוסט - לחומר קוראים sliplo, רכשתי ישירות מהם. חבילה אחת אמורה להספיק לרכב רגיל. 

• מעניין 1

פורסם

מגיב כאן לטובת בדיקת ההתראות של oryo.

טסטינג טסטינג וואן וואן טו טרי טסטינג איך שומעים

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
עדיין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין ההורקאן לאוונטאדור?
כמו ההבדל בין יאריס לקורולה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...