Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה אופנוע\אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב איפוטטי וכל קשר בין המסופר למציאות מיקרי ביותר!

נניח שיש לי רישיון לאופנוע ולמכונית, וקיבלתי שלילה לאחד מהם

השאלה שלי היא האם זה משפיע גם על השני, כלומר אם קיבלתי שלילת רישיון לאופנוע האם זה ישפיע גם על הרישיון שלי לאוטו או שאין קשר בין שניהם

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קשר ישיר . אם יש לך רשיון לכל סוג כלי רכב אחר בישראל גם הוא ישלל כמדומני (כלומר , ציבורית , מרובת נוסעים , כבדה , וכד..)

פורסם
ובאילו מקרים הרישיון שנשלל הוא רק של אחד מהם ?

מקרה שעולה לי בראש הוא אם הנאשם הוא נהג...

אני זוכר שקראתי על מקרה שבו נהג ביצע עבירה כלשהי ולבסוף היו צריכים לשלול לו את הרשיון, אך בגלל שהוא נהג משאית וזאת פרנסתו, אז השופט החליט להשאיר לו את הרשיון רק על המשאית (עד 15 או מעל 15 טון כנראה)...

פורסם

אכן במיקרים שבהם אדם מתפרנס מנהיגה ,והשופט מחליט לא לדפוק אותו לגמרי אז הוא מאשר לו לנהוג על הרכב עבודה שלו .

בדרך כלל אם משאירים רשיון זה כשהעברה בוצעה על רכב מסוג אחר ,לדעתי מי שמתפרנס מנהיגה ועושה עברות תנועה אולי עדיף שימצא עבודה אחרת....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אכן במיקרים שבהם אדם מתפרנס מנהיגה ,והשופט מחליט לא לדפוק אותו לגמרי אז הוא מאשר לו לנהוג על הרכב עבודה שלו .

בדרך כלל אם משאירים רשיון זה כשהעברה בוצעה על רכב מסוג אחר ,לדעתי מי שמתפרנס מנהיגה ועושה עברות תנועה אולי עדיף שימצא עבודה אחרת....

מסכים איתך, הרי מלבד העובדה שהוא נוהג בצורה מסוכנת, הוא מבצע את זה ברוב שעות היום, לכן הסכנה כאן גדלה עוד יותר...

דרך אגב אולי מישהו קרא את הכתבה בידיעות אחרונות לפני כמה שבועות על נהגי משאיות של מפעלי ים המלח שעובדים שעות על גבי שעות בלי מנוחה, היו שם גם כמה סיפורים על נהגים שנהרגו ועוד כמה דברים שדי מכעיס לקרוא אותם...

מה שהפתיע אותי במיוחד הוא נהג שנהג על המשאית 40 שעות ברצף ללא שינה, כלומר כמעט יומיים, אני די בטוח שהוא לא היה הכי מרוכז בעולם כבר אחרי 20 שעות נהיגה...

פורסם
רשיון הנהיגה כולו נשלל , אלא אם צויין במפורש אחרת בגזר הדין (נדיר ,אבל אפשרי).

פעם, אי שם בשנות ה-80, שללו לדודה שלי את הרישיון לנהוג על כל רכב מלבד על הרכב שלה, משום שהיא טענה שהוא נחוץ לה לעבודה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בעקרון, אם נשללת על רכב, אתה יכול לבקש מהשופט (צריך להביא מסמכים מהמעביד) שאתה עובד עם קטנוע, ושזה הפרנסה שלך, וברוב המקרים הם מאשרים להשאיר את הרישיון לאופנוע..

• תוכן חדש...