Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על 019 מובייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

על הפנים

הם מנתקים את הקו לשיחות יוצאות ללא הודעה מוקדמת, כבר פעם שניה. החברה זאת פשוט לא יודעים להתנהל

אני מצטער שהצטרפתי אליהם לפני שנה. יש לכם המלצה לחברה נורמלית אחרת עם מחיר זול ושרות נורמלי

עריכה אחרונה על ידי jackal5
פורסם

אם היית מרוצה מהקליטה והכיסוי של 019, הייתי הולך על 012Mobile.

זה בעצם מותג ה Low cost של פרטנר - כך שאתה תקבל את אותם הדברים שמקבל לקוח פרטנר (Wifi calling, Volte ושיחות באיכות גבוהה), רק בזול יותר מאשר ישירות בפרטנר.

פורסם

האמת שהייתי איתם שנה עד שעזבתי ל- we4G מבחינת קליטה, אינטרנט ושירות אין שום תלונות - האינטרנט מהיר, קליטה טובה.

019 מתאימים לאנשים שלא משתמשים בפלאפון, או בתדירות של שיחות בלבד (וגם זה לפעמים יש ניתוקים וצריך להמתין לשירות טכני.

המלצה שלי, we4G או PMobile של פלאפון, פלאפון מבחינת אינטרנט אין עליהם ושום חברה לא תשתווה אליהם - בכל אופן בחרתי ב- we4G ואין תלונות סה״כ.

• תוכן חדש...