Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לאחזקת tata

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמעתי רבות על המכונית tata

מחברים וראיתי כאלה למכירה

(אני מדבר על טאטא סהרה מודל 99-2000)

השאלה היא האם האוטו טוב במחינת אחזקה הוא שזה רכב קשה לאחזקה ולא מיתשלם?

האם לרכב יש בעיות גסות הוא שזה רכב נחמד בסך הכל?

תודה.

פורסם

אני בספק אם תמצא כאן תשובה לשאלה. הרכב נמכר במספרים זניחים ואני מניח שכך גם הידע

בנושא אחזקתו. נסה לחפש מידע בפורומים בחו"ל.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני חושב שרק אני יוכל לעזור לך...יש לי טאטא טלקוליין(טנדר)4X4 שנת 2000 שנמצא אצלי 10 חודשים ו 14,000 ק"מ.מדובר בטנדר חזק בעל מיכללים מכניים איכותיים(מנוע מרצדס,תיבת העברה בורג-וורנר עם הפעלה חשמלית,סרנים של דנה ועוד),מנוע טורבו דיזל עם אינטרקולר שנותן ביצועים די טובים,שלא נופלים מאלו של הטנדרים היפניים,נוחות נסיעה מפתיעה לטובה,עקב בסיס גלגלים ענק,תנוחת נהיגה נוחה,שדה ראייה מעולה,עבירות טובה בשטח ותחזוקה זולה.חסרונות-בלמים והגה ברמה שהמערב כבר שכח מזמן,מושב אחורי לא ראוי לישיבת אדם ואיכות גימור ברמה נמוכה.מבחינת אמינות,לא ניתקלתי בשום תקלה,ולו גם הקטנה ביותר,בין היתר בגלל שהאוטו שלי שמור.אם הופתעתי,זה רק לטובה.הסהרה חולקת מבנה משותף עם הטלקוליין,כך שכל האמור תקף גם לגביה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"מוסך אדמונד עשה לי טוב" שברח' הסתת 10 א.ת חולון, טל' 03-6500613, היו מוסך מורשה לטאטא

ומכירים היטב רכב זה.

יורם ממוסך זה, אומר גם הוא שבסה"כ מכללי הרכב טובים ומיצרנים ידועים והם מטפלים גם ברכבי טאטא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
TATA = חרטהטהטהטה.

לא הייתי מתקרב לדבר הזה.

מוצר הודי נחות !!!!!!!

אתה מוכן לחלוק את הנסיון העשיר שלך עם הרכב, שמביא אותך למסקנות כה נחרצות?

או שאתה סתם רוצה להיחסם מפורום ייעוץ ברכישת רכב? :evil:

פורסם
אתה מוכן לחלוק את הנסיון העשיר שלך עם הרכב, שמביא אותך למסקנות כה נחרצות?

או שאתה סתם רוצה להיחסם מפורום ייעוץ ברכישת רכב? :evil:

אני מכיר מאד מקרוב את המוסך של עין ורד שטיפל בכלים האלה.

דרך אגב איים להבא בצורה עדינה יותר כי בגללך ברח לי במכנסיים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ה"מוסך" בעין ורד היה אחד הדברים הראשונים שהוזהרתי מפניו כשקניתי את הטאטא שלי...

מי שרוצה לשמוע על מעלליו מוזמן לפנות אלי בה"פ.

פורסם

לברוח!!!

זה כל מה שיש לי להגיד לך...

נהגתי על שתי רכבים כאלו ...שנת 2002 ...זבל זו מילה עדינה...ב5000 שקל לא הייתי קונה את הרכב הזה...בוא נגיד רק כמה דברים..ב60000 קילומטר הוחלף קלאץ כל הפלסטיקים שבורים ברכב ..פעם אחת ההגה נשאר לי בידיים באמצע הנסיעה...נוחות נסיעה זוועתית.. מזגן "מזיע" ומרטיב את פנים הרכב...בקיצר עדיף לקנות סוסיתא...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
דרך אגב איים להבא בצורה עדינה יותר כי בגללך ברח לי במכנסיים.
אם אתה מעוניין בחיתולים למבוגרים, פנה בהודעה פרטית, אולי אוכל לעזור לך.
פורסם

מוצר הודי נחות, ללא ספק. יש אנשים שזה בדיוק מה שהם צריכים. אמינות טובה, מחיר זול, ספרטנות לשמה. לא הייתי פוסל אותו בשל המוצא המפוקפק. בהודו, בתת תנאים- עם דלק מהול ושמן סויה, הוא נוסע בלי סוף.

dirty old man

need love too

פורסם

העיניין הוא שטנדרים 4X4 ניקנים בדרך כלל כרכבי "דאווין",והטאטא לא ממש כזה.כטנדר,הוא לא נופל משמעותית ברוב ההבטים ממקביליו היפניים(מהדור הקודם).בטיפול נכון הוא יפגין אמינות טובה בהחלט,החוסן המיבני שלו יוצא דופן ויכולת השטח שלו מצויינת.גם הטיפולים ועלויות החלפים שלו זולות מאד.

פורסם

חן אם אני לא טועה לטנדר הזה חלקי מרכב מהמרצדס 190 של עד דגם 1993. המנוע לעומת מבוסס דווקא על גירסת הדיזל של הפיג'ו...404.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המנוע שלה מבוסס על מנוע הדיזל של ה 190,גם בנפח וגם בחלקים ההיקפיים(משאבת מיים,פילטרים).הגיר שלה נילקח ישירות מסידרה G של מרצצדס ותיבת ההעברה היא של בורג-וורנר מבוקרת מחשב ומופעלת על ידי מתג(כמו בסניונגים,שגם הם עושים שימוש במיכללי מרצדס).

פורסם

קטונתי מלייעץ לגבי הטאטא כי חוץ מלהיות טרמפיסט במושב האחורי למשך שעה חמה (המזגן היה מקולקל), אין לי שום נסיון איתו. לעומת זאת שמעתי רבות, וזה לא היה לטובה.

חוץ מזה, זה מסוג המכוניות שתמיד צריך להצדיק את הקניה כלפיך וכלפי אחרים, והדבר הכי טוב שאומרים עליו זה שיש לו חלקים מיצרנים אחרים... כמה מאתנו יכולים לומר בכנות שבחירת הרכב שלהם נטולת שיקולים זרים של תדמית ודימוי? אפשר בלי לגמגם להזמין מישהי ל"סיבוב על הטאטא"? מה תספר לחברה במילואים? וחמותך? אתה חסון מספיק לספוג את המבטים המרחמים?

הייתי מחפש משהו יפני זקן יותר אך שמור. עם כל אוטו אפשר ליפול, אבל הסבירות שזה יקרה גדולה יותר עם טאטא מטויוטה.

נמרוד

• תוכן חדש...