Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על פג'ו 3008 שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו משפחה בת 5 נפשות, מחפשים רכב גדול ומרווח עם תקציב של סביב 35 אלף ש"ח ועדיף פחות.

כיום יש לנו שברולט קרוז 2011 שאנו די מרוצים ממנה ואנו מחפשים רכב נוסף, גדול יותר, מפנק יותר.

נשמח לשמוע את דעתם על פג'ו 3008, שנת 2013.

מצאתי אותה באחת מחברות הטרייד הגדולות והמוכרות.

היא יד 1, פרטית.

99 אלף ק"מ.

טסט לעוד 10 חודשים.

יש היסטוריה טיפולים מלאה במוסך יבואן (הדפיסו לי את ההיסטוריה המלאה - נראה כמו טיפולים ותיקונים שוטפים).

נסעתי עליה, מרגיש סבבה פלוס, אבל אני לא מכונאי אז לא מסיק מכך כלום.

מרווחת ומפנקת עם בגאז, ענק.

כמובן שאעשה בדיקה שלי, ואם אמצא משהו קריטי אז לא אקנה.

מניח שכמו תמיד במבדק יגידו "הזעה" וכו' כמו על כל רכב יחסית ישן.

הבטיחו שנושאי בטיחות יתקנו לי.

מה דעתכם על העסקה?

ועל הרכב הספציפי הזה בכלליות?

מה לבדוק ולחפש בבדיקה?

תודה רבה!

פורסם

אם אני לא טועה מדובר על מנוע THP 156 ויש איתו לא מעט בעיות,תחפש מידע על המנוע הזה בפורום,הוא נמצא גם ב508 עד שנת 2015..

בשנת 2015 יש 3008 עם מנוע שיש בו 165 כ"ס והוא אמין בהרבה ממנוע THP 156.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
אם אני לא טועה מדובר על מנוע THP 156 ויש איתו לא מעט בעיות,תחפש מידע על המנוע הזה בפורום,הוא נמצא גם ב508 עד שנת 2015..

בשנת 2015 יש 3008 עם מנוע שיש בו 165 כ"ס והוא אמין בהרבה ממנוע THP 156.

קראתי. לא מצאתי הרבה מידע רלוונטי שאני מבין יותר מדי, אבל מצאתי אזהרות.

השאלה אם הן רלוונטיות לרכב שהיה מטופל היטב במוסך יבואן, באופן קבוע ותדיר, וביצע כל טיפול?

עדיין כדאי להמנע?

פורסם

כן, זה מנוע כושל לכן מומלץ להימנע. יש לו הרבה כשלים תכנוניים ולכן לא מומלץ. כפי שנכתב כבר, מתיחת הפנים של הדגם הזה הגיעה עם מנוע THP165 מוצלח ואמין והוא בהחלט מומלץ לרכישה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כמו שאמרו לפני, לא לגעת. גם ברכב שטופל בצורה הכי מוקפדת ובמקום הכי טוב. יש בעיות חוזרות, שלא ניתן לתקן באופן קבוע, והן לא זולות.

במקומך, אם אתה לא נוסע הרבה, הייתי מחפש פלואנס 2 ליטר ברמת אבזור גבוהה. אפשרות אחרת תהיה סניק 2 ליטר, גם היא לא חסכונית בכלל בדלק, ולא כל כך נפוצה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
כמו שאמרו לפני, לא לגעת. גם ברכב שטופל בצורה הכי מוקפדת ובמקום הכי טוב. יש בעיות חוזרות, שלא ניתן לתקן באופן קבוע, והן לא זולות.

במקומך, אם אתה לא נוסע הרבה, הייתי מחפש פלואנס 2 ליטר ברמת אבזור גבוהה. אפשרות אחרת תהיה סניק 2 ליטר, גם היא לא חסכונית בכלל בדלק, ולא כל כך נפוצה.

הבנתי. ואם מדובר בדגם של 2015 או 2016 עם מנוע THP 165 כלומר, זה עם 165 כ"ס.

אפשר לקנות בלב שקט יחסית?

• תוכן חדש...