Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מצבר ל audi a3 2010 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי audi a3 2010 1.8T שקניתי לפני שנה והיום יצא לי לבדוק את מצבר הרכב וראיתי שהוא משנת 2017 אז מתחילות לעלות לי בראש מחשבות על החלפתו.

ראיתי שברכב מותקן מצבר 66Ah של חברת שנפ.

האם זה האמפר התקין? כי זה נראה לי גבוה מידי.

האם יש אתר שאפשר לראות איזה מצבר מתאים לרכב?

והאם יש לכם המלצה על מצבר מומלץ ומקום מומלץ בפתח תקווה להחליף את המצבר במחיר שפוי?

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

אני לא מוצא שום סיבה ליזום החלפת מצבר רק כי הוא בן שלוש. הרכב מניע בקלות ? נדלקות נורות התראה על בעיית חשמל ?

אתה רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ? גש לחשמלאי רכב שאתה סומך ובקש ממנו להגיד לך מה מצב המצבר. יש להם מכשיר שמעמיס אותו ובודק נפילת מתח.

הבדיקה לוקחת שנייה וחצי ולא עולה כסף.

דרך אגב, אין בעייה לשים מצבר של 66AH ברכב שדורש פחות.

בקיצור, אל תחליף מה שלא צריך. חבל על הזמן והכסף שלך.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
אני לא מוצא שום סיבה ליזום החלפת מצבר רק כי הוא בן שלוש. הרכב מניע בקלות ? נדלקות נורות התראה על בעיית חשמל ?

אתה רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ? גש לחשמלאי רכב שאתה סומך ובקש ממנו להגיד לך מה מצב המצבר. יש להם מכשיר שמעמיס אותו ובודק נפילת מתח.

הבדיקה לוקחת שנייה וחצי ולא עולה כסף.

דרך אגב, אין בעייה לשים מצבר של 66AH ברכב שדורש פחות.

בקיצור, אל תחליף מה שלא צריך. חבל על הזמן והכסף שלך.

תודה רבה רבה!

לא אחליף אותו אבל קראתי שמצבר שיותר חזק ממה שצריך יכול לגרום לבעיות חשמל כי הרכיבים החשמליים יקבלו יותר מתח ממה שצריך ואז יכולים להישרף פיוזים(והאמת שבספר טיפולים של הרכב נשרף כל הבית פיוזים בעבר) אז אני רוצה לדעת מה עוצמת המצבר שאכן אמורה להיות ברכב הזה.

פורסם

המספר של AH שכתוב על המצבר אומר כמה אנרגיה יש בו. המתח שיוצא מהמצבר יהיה תמיד 12 וולט (פחות או יותר) והזרם יהיה תלוי בצרכן ולא במצבר (כמובן שהמצבר צריך לעמוד בזרם שהצרכן 'מבקש')

אין דבר כזה 'מצבר חזק מדי'. אתה יכול לקחת מצבר 12V 100AH של משאית ולחבר אותו לאופנוע וחוץ מהמשקל והגודל הכל יהיה בסדר.

• תוכן חדש...