Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קארספורום: 14.2.2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למפגש באיחור באיזור השעה 17:00. מצאתי את המקום ריק לחלוטין וזה כאשר בדרך כלל אני מגיע בשעות כאלה ומצוא עוד אנשים שנשארים עד 18:00 או עד מאוחר יותר.

סה"כ רצינו מקום מוצל רחוק ככל האפשר מאיזורי מגורים על מנת לא להפריע לאף אחד. לא עלה בדעתינו שהמקום הספציפי הזה יכול להוות בעיה. אבל בסדר, אנחנו נעבור למקום אחר, אין שום בעיה.

אציין שכמה ימים קודם לכן נעשתה פניה במייל של קארספורום בעיניין. אבל במקרה מי שאחראי לטפל במיילים היה במילואים ולא הספיק לטפל עד מועד המפגש.

אפשר היה בנוסף לפנות לאחד המנהלים או לפרסם הודעה בשירשור המפגש בפורום. וזהו. היינו עוברים.

אבל במקום זה ולצערי הרב נבחרה דרך שמתוארת פה בהודעות האחרונות.

אז בהחלט המטרה הושגה, אנחנו נעבור מקום.

אבל "הושג" גם אפקט נוסף, הרבה פחות חיובי. וחבל מאד שזה כך.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אחרי ההתחלה המאוד מעצבנת של המפגש (נטפלו לי לשטות בצמיג שגם ככה אני מחכה לחדשים) המפגש עצמו היה מעולה.

אנשים טובים, 2 מרצדסים שהגיעו אלינו למערכת ופגישה עם הנציג של MG. חייב להודות, כמו רבים מאיתנו כאן לא ספרתי את היצרן הזה כלל אך עושה רושם מעניין.

הפתיע אותי במיוחד החלל העצום מתחת למכסה המנוע שנוצר עקב מעבר להנעה חשמלית

על מה נפסלת? תאריך ייצור או שחיקה / יובש?

אני ממליץ לשוטר לעשות בדיקת צמיגים בבני ברק, שם מתמחים בתחזוקת שבר... עד שהצמיג לא מתפרק נוסעים עליו.

אני לא חושב שכדאי לשנות מיקום בגלל זה.

אפשר לזוז קוסמטית לצד השני שהוא לא בשטח השיפוט של בני ברק. או להתחיל מלראות האם זה קורה שוב.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא זה ולא זה.

חתך קטן בגוש גומי שבולט מהצמיג כדי לשמור על הג׳אנט

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בטוח שהמשטרה לא תרחיק את הכופים בתשובה המטרידים להנחת תפילין בבתי הספר ותרומות בסופרמרקטים, קניונים, בצמתים ואף בחוצפתה עוד עולים לדירות עם קלפי שקר. שאני טורק להם בפנים

היייתי במפגש הקודם שבו באו שני הדוסים ואמרו שזה מפריע. ידעתי שהם יעלו הילוך ולצערי המדינה מגבה אותם מאז ומתמיד

Sent from my SM-A705F using Tapatalk

פורסם
צודקים.

אתה מנהל פורום- לא מנהל משטרה.

חבר יקר, בדמוקרטיה מתפקדת (אנחנו לא שם, אבל למקרה שאנחנו נרצה להיות שם), שוטרים הם לא "עובדי ציבור" הם "משרתי ציבור" (Civil Servant אם מעניין אותך ללמוד עוד על הנושא), וזה בדיוק תפקידם, לשרת את הציבור, אנחנו כציבור הבעלים, המנהלים והמממנים של המשטרה, הם בסה"כ עובדים באותה משטרה. וזה נכון מהשוטר בהתלמדות במכללה ועד למפכ"ל (או מ"מ מפכ"ל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוץ מרישיון נהיגה ורכב - עשו לי את הבדיקה השגרתית והשטחית של אורות וגומיות לציריות :lol: היה משעשע :-P

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היום כבר לא מבקשים רשיון רכב... יש להם הכל במסוף... בקיצור, חיפשו...

טוב שלא ביקשו ביטוח.

Sent from my SM-A705F using Tapatalk

פורסם
וזה בדיוק תפקידם, לשרת את הציבור, אנחנו כציבור הבעלים, המנהלים והמממנים של המשטרה, הם בסה"כ עובדים באותה משטרה. וזה נכון מהשוטר בהתלמדות במכללה ועד למפכ"ל (או מ"מ מפכ"ל)

בפעם הבאה ששוטר עוצר אותך לביקורת תגיד לו את המשפט המטומטם "אתה משרת אותי/אותנו" או "אתה עובד אצלי" והמפגש הבא בנינו כנראה יתקיים בפורום בכלא אבו-כביר.

איזה כייף לי :)

פורסם

חוסר הבנה מוחלט, השוטר לא משרת אותי, ולא עובד אצלי. הוא עובד אצל הציבור והוא משרת את הציבור. לא מפתיע אותי שאתה לא מצליח להבחין בין השניים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

^

אולי תוותרו על הפוליטיקה ותפקיד הרשויות בשרשור הזה? יש מספיק מזה בשרשור הייעודי באוף-טופיק. זה גם לא יקדם כלום מבחינת המפגשים עצמם.

...

אני לא חושב שכדאי לשנות מיקום בגלל זה.

אפשר לזוז קוסמטית לצד השני שהוא לא בשטח השיפוט של בני ברק. או להתחיל מלראות האם זה קורה שוב.

עכשיו אחרי שהייתי שם בפעם הראשונה, אני לא מבין את המשיכה למקום פרט לצל שהגשר מספק בקיץ. ולמה לערוך נסיונות ועל הדרך להרוס מפגשים?

חוזר ומחזק את המעבר למקום כמו איירפורט סיטי, וגם הרעיון להיות ליד איזשהו בית קפה שאפשר להמשיך את השיחות בתוכו בנוחיות מוצלח (כי כמה אפשר לעמוד ליד המכוניות? חלקנו זקנים וצריכים לשבת עם שתייה לידנו :roll: ).

פורסם

אחרי סוף שבוע עמוס יש לי עכשיו כמה דקות לשבת ולכתוב את שעל ליבי בהקשר לנושא הזה.

כמו כל שאר האנשים שהגיעו למפגש - השקט, הרגוע, המתורבת והשליו יש לציין - גם אני רותח על מה שקרה שם. אני רותח על זה שעירייה מרשה לעצמה לחסום חניון ציבורי עם משאית פינוי אשפה, על שהיא שלחה נציגים שלה (כולל סגן ראש העיר בכבודו) כדי להסביר לנו (בנעימות ונחמדות כמובן) שבתוך ה-hood שלהם, אפילו שה-hood הזה הוא איזור תעשיה מרוחק (שנבחר בכוונה בין היתר בגלל שהוא מרוחק מבתי מגורים) לא מקובל שכמה עשרות אנשים יעמדו וידברו. אני רותח על זה שהיא לא הסתפקה באותה בקשה של אותם נציגי עירייה, אלא שלחה נציג אכיפה עירונית ושלוש ניידות + סייר-בוחן על אופנוע כדי חלקית "לצוד מכוניות משופרות" ובעיקר להראות לנו שהם אלו ששולטים בזרועות אכיפת החוק. כדי להראות לנו ש"לא כדאי לנו להתעסק איתם". כי אם יש משהו שיותר מרתיח אותי מבריונים, זה בריונים שמשתמשים בכוח החוקי שלהם כדי להחיל את האג'נדה שלהם על אנשים שלא מעוניינים להתנהג לפי החוקים הפרטיים שלהם. במיוחד מרתיח אותי שמכל הרכבים שנבדקו, ארבעה בלבד קיבלו הורדה: שלושה מהם בכלל לא של חברי פורום. ורק אחד כן, על קרע ב-Rim protector של הצמיג, שבכל מקרה תוכנן להיות מוחלף (יחד עם כל הסט) בימים הקרובים. וזה מרתיח במיוחד כי למרות שאני יכול ללכת ולהראות למשטרה עד מחר ש"הנה, תראו, אנחנו לא חוליגנים עם מכוניות משופרות שנפגשים כדי לעשות מרוצי רחוב", אבל זה לא יעניין אף אחד כי שום דבר שהם עשו לא היה לא חוקי (חוץ מאשר לא לבדוק רכב שבבירור היה לא תקין אבל היה של עובד עירייה) וגם כי המטרה לא הייתה להוריד רכבים מהכביש בכלל אלא פשוט לבאס אותנו ולהוציא לנו את החשק לבוא לשם.

ויחד עם כל זה, ההודעה הזו ושרשור שייפתח בקרוב עם בקשות להצעות למקומות חלופיים הם כל שאני מתכנן להשקיע בנושא הזה. זה מעצבן אותי, זה מרתיח אותי, זה מוציא אותי מדעתי שאני וכמה עשרות חברים לא יכולים להיפגש בשקט בחניון של איזה אזור תעשיה, לשתות קולה ולדבר על שטויות. אבל יחד עם זאת אני משלים עם העובדה שזו המדינה בה אנחנו חיים, שלמי שאין לובי פוליטי, למי שאין נציגים בגופים שלטוניים, לנצח יחיה עם צווארו מתחת למגפיהם של המקומבנים, המקושרים והמקורבים. זו מלחמה שגם אם נשליך את מאמצינו כדי להילחם, נפסיד. ובמקרה ההזוי שננצח את העירייה ונקבל ממנה אישור רשמי לערוך שם את המפגשים, עדיין נגיע ובכל פעם נפגוש את אותן ניידות שגם אם יבדקו אותנו וימצאו את כולנו תקינים (כמו הפעם), עדיין יבאסו לכל המשתתפים את המפגש וכמובן גם יגרמו לצמצום הנוכחות כי יש המון אנשים שפשוט לא רוצים את החיכוך הזה (ואני מבין אותם לגמרי, אני כנראה גם הייתי מוותר). ואם לא יגיעו ניידות, או אם יגיעו ויעזבו את המקום, לא מן הנמנע שיפגוש אותנו גם המון משולהב שלא יעצור בבדיקת תקינות הרכבים שלנו, אלא אולי אפילו יחליט "לתקן" אותם. בתור המארגן של האירועים האלה, אני רואה בי אחראי ראשון, עליון ובלעדי להתנהלות התקינה והבטוחה של המפגשים האלה, ועל ביטחונם של כל המשתתפים, ולכן אנחנו נעזוב את בני ברק לנפשה, ונמצא מקום אחר.

ואם מישהו מחברי מועצת העיר קורא את זה - זיכרו, אפשר גם אחרת. כולנו מכירים בעובדה שאנחנו גרים במדינה מורכבת עם אוכלוסיה מגוונות שמורכבת משפע של "דרגות" אמונה יהודית, ודתות בכלל. גירוש אנשים מחניון שלידו פועל באותן שעות חניון של אוטובוסים היא לא הדרך ליצור אצל אנשים אחרים קרבה, אהדה או רגשות חיוביים באופן כללי. בשכונה בה גדלתי יש בית כנסת מאוד גדול, ובין בית הכנסת לבין בתיהם של מספר לא מבוטל של אנשים דתיים וחרדים עומדת מכולת שעובדת בשבת. החרדים הגיעו לבעל המכולת ואמרו לו "אנחנו מכבדים את הרצון שלך לפעול בשבת, אבל קח בחשבון שאנחנו לא נוכל לקנות בה. אנחנו לא נפריע לפעילות שלך ומבינים את הרצון של אנשים אחרים שתהיה מכולת שפועלת בשבת, אבל אם אתה רוצה שאנחנו נקנה אצלך, אנחנו צריכים שלא תעבוד בשבת". הבעלים של המכולת חשב על זה, והחליט שהביזנס שהוא מקבל בשבת מספיק משמעותי כדי לא לוותר עליו. עד היום החרדים שעוברים ליד המכולת בשבת בדרך מבית הכנסת מברכים אותו ב"שבת שלום" ומתעניינים לשלומו בנעימות.

דרך ארץ קדמה לתורה, אמרו חכמינו זכרונם לברכה. ודרך ארץ זה קודם כל להתייחס לאחרים כפי שאתם הייתם רוצים שיתייחסו אליכם. משהו אומר לי שאתם לא הייתם רוצים להיות מגורשים מעיר חילונית כי הגעתם לעמוד בחניון ולדבר עם חברים שלכם. אפשר לא לעשות שרירים ולהפעיל את משטרת ישראל, היה אפשר להגיע באותו הרכב של חברי מועצה ולהסביר את הרגישות של השבת ולבקש שנתפזר לפני כניסתה. אני באופן אישי הייתי גורר את כולם משם מהאוזניים.

בקיצור, אפשר אחרת. חבל שזה לא קרה. ובמקום שהמפגש פשוט יעבור מקום, עכשיו הוא יעבור מקום ובנוסף גם התווספו עוד כמה מאות/אלפי אנשים שעצבניים על הדת/דתיים. וחבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כל מילה בסלע, אני גם בעד למצוא מקום אחר ולא להיכנס למלחמות מיותרות. עם זאת, כואב לי לראות איך נציגי קבוצה דתית שולטים במערכת אכיפת החוק ע"מ להשיג את מבוקשם, מזכיר מדינות אפורות וחשוכות.

פורסם

קודם כל, אתה צודק.

אחרי שהסכמתי איתך, אני חייב לתת גם את דעתי.

אין קשר בין "דרך ארץ קדמה לתורה" לבין הדתיים האלה.

בתור אדם שגדל בבית דתי והתחנך בחינוך הדתי, אני יכול להגיד לך שכל קשר בין הדת היהודית הנפלאה לבין מה שהם עושים, מקרי בהחלט.

אני חונכתי על "הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים", משמע אלוהים קובע הכל חוץ מאם אתה מאמין בו והולך בדרכו.

הם לקחו את זה לכיוון השני - "אנחנו קובעים הכל, כולל את האמונה שלך".

דרך ארץ קדמה לתורה זה פתגם שהם לא מכירים בו ולא מעניין אותם.

הם לא יראי שמיים, הם לא דתיים, הם לא אנשים. הם זוועה ובושה ליהדות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...