Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא טסט - ניתן למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב לא צעיר("נולד" באמצע העשור הקודם בערך), במצב די טוב מבחינה מכנית.

אני כבר כמה זמן מחפשת לקנות רכב אחר, התכנון הוא לא להמשיך עם הרכב הזה.

מחירון סביב 9-10 אלף, אבל יש לו כמה דברים שדורשים תיקון, לא זולים, ולכן מזמן לא בונה יותר מדי על המכירה שלו.

הרכב אמור לעבור טסט בימים הקרובים, ולפני כשבועיים הופיע סדק גדול מאד בשמשה הקדמית. למיטב הבנתי, לא ניתן לעבור כך טסט.

המשמעות היא להשקיע עכשיו סכום לא קטן בתיקונים, בטסט, ובהחלפת שמשה, ברכב שאני לא מתכוונת להשתמש בו עוד.

(מחפשת בימים הקרובים רכב, הפעם באינטנסיביות ופשרות, אחרי שנה בערך של חיפוש לא אינטנסיבי אחרי רכבים שיותר קשה למצוא והתייאשתי מלנסות להשיג אותם)

רעיונות / המלצות?

פורסם

בד"כ לכל רכב מבוטח יש ביטוח שמשות ללא השתתפות עצמית - תבדוק אם יש לך ביטוח כנ"ל.

אפשר למכור רכב ללא טסט ולהעביר עד שלושה חודשים מתום התוקף של רישיון הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, עוד לא הספקתי לוודא עם סוכן הביטוח. העניין הוא שאני לא בטוחה שמשתלם לי להשקיע אפילו בטסט. אם אפשר עד שלושה חודשים זה די טוב לי, תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה רכב זה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רק לוודא - האם יש צורך לשלם את רישיון הרכב על מנת להעביר בעלות לסוחר, או שעד 3 חודשים ניתן בלי לשלם על הרישיון?(כלומר האם יש הפרדה בין תשלום הרישיון לבין הבדיקה במכון)

פורסם

אן צורך בתשלום אגרת הרישוי ע"מ להעביר בעלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...