Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 55000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום :wave2:

אני בחור בן 22 וכרגע יש ברשותי פיאט פונט שנת 2000. אני יודע שזו מכונית שבד"כ לא נחשבת טובה במיוחד, אפילו לא בקטגוריה שלה, אבל אני מוצא שהיא שירתה אותי היטב עד הזמן האחרון שהיא כל הזמן רוצה למוסך וכמה שאני מסביר לה שהמוסך יקר ו1000 שקל כל חודש זה לא בתקציב ויגרום לזה שאני אמכור אותה בסוף :?

בכל מקרה זה כנראה מה שעומד לבוא עכשיו. לאחר המכירה של הפונטו + חסכונות קטנים אני מניח שיהיו לי בערך 55000 למכונית. הייתי רוצה מכונית לא יקרה במיוחד עם מנוע של 1.6 לא חלשלוש (לא קונים בעיר הררית מכונית עם 1.3, למדתי בדרך הקשה).

לצערי אני לא מבין גדול במכוניות וחבל כי אני פריק של סאונד ואני מתכוון להפוך את המכונית הבאה שלי למקום שכיף להתחרש בו.... אממ.... לשמוע מוזיקה :-D אבל זה נושא אחר. ממש לא חשוב לי אוטומט או ידני העיקר מכונית זריזה שתתמודד עם העיר בקלות.

פורסם

בתקציב שלך הייתי ממליץ לך על פולו 16V עם מנוע 1.4, מודל 98-2000 גיר רגיל שתסתדר בלי שום בעיה עם העיר.

או

פיג'ו 206 XS עם מנוע 1.6 זריז מאוד וגם כן יסתדר מצוין עם העיר.

כל הרכבים הנ"ל בעלי גיר רגיל אך בעלות גירסאות חלשות יותר אוטומטיות.

בברכה:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

על הפולו אני לא חושב שאני אלך בגלל המחירים של תיקונים... אני מכיר מישהו שקנה פולו בת 5 שנים בערך ולפני שהיא הפכה להיות מכונית טובה שנוסעת יחסית בלי בעיות הוא היה צריך להשאיר כמה אלפי שקלים טובים במוסך.

על ה206 חשבתי כי היא נראית כמו השדרוג המתבקש אחרי פיאט פונטו אבל שמעתי סיפורים על אמינות - עד כמה זה נכון מבחינת נסיון של אנשים כאן?

על הסקודה אני לא יודע מה להגיד, יכול להיות שזו מכונית שסתם לא מקבלת את תשומת הלב הראויה לה אבל יש לי איזו אנטיות מטופשת כנראה בגלל שהשם סקודה עדיין מעלה בי זכרונות של הסקודה הישנה של דוד שלי. אני יודע שעכשיו זה כבר לא אותו הדבר אבל עדיין אני ארגיש בנוח עם רכישה כזאת ואני גם לא יודע כמה יהיה קל למכור אותה בעוד שלוש שנים ככה. אם אני ממש טועה כאן אז תרגישו חופשי לתקן אותי.

פורסם

אכן נשמע כי הפג'ו 206 היא הפשרה עבורך... הרכב יספק אותך מאוד במס' גרסאות שתוכל לבחור... קופה, 4 דלתות,CC (לא יודע אם בתקציב ...).

הייתי ממליץ גם על פונטו ספייס חדשה יותר אולי... אם אתה מעוניין להחליף... אולי ;)..

פורסם

4 דלתות עוד לא מצאתי אבל 3 ו 5 בטוח שכן :smile:

CC נמצאת כמה כמה עשרות אלפי שקלים מעל התקציב לצערי.

בהנחה שאני אלך על רכב מליסינג אז ה 206 XR 1.6 מופיעה במחירון - 59000 ש"ח (2002)

ונראה שסובארו אימפרזה ידנית 1.6 LK שנת 2001 55600 ש"ח, מליסינג

ואחרונה 306 1.6 ידנית XR 2002 ברק 50000 ש"ח (מליסינג)

מה יהיה? :smile:

פורסם
סיאט איביזה 1.6 ידנית תעשה את העבודה מצוין

אחזקה ועלות זולה, רכב זריז, קטן ודי חסכוני.

אני רוצה לחזק את דבריך...

אני קניתי שבוע שעבר את הרכב הנ"ל ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו!

המחירון ל 5 דלתות 58.000

3 דלתות פחות 5%=54.000 ישאר לך כסף לקפוץ לעיר לכמה מנות שווארמה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67436

נינג'ה לבנה!

פורסם
אני רוצה לחזק את דבריך...

אני קניתי שבוע שעבר את הרכב הנ"ל ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו!

המחירון ל 5 דלתות 58.000

3 דלתות פחות 5%=54.000 ישאר לך כסף לקפוץ לעיר לכמה מנות שווארמה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67436

איזה שנה קניתה?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תוכן חדש...