Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו של Protege ללאנטיס...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הרדיו-טייפ שיש לי עכשיו בלאנטיס 99. מצאתי, בחיפוש בeBay, רדיו דיסק מקורי של Protege (הדגם האמריקאי של ה323). כמו זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7966098446&category=38641&sspagename=WDVW

השאלה היא, האם הרדיו של ה-Protege (שזהה,למיטב ידיעתי, ללאנטיס האחרונה לפני המעבר למאזדה3 למעט ההגה) יתאים ללאנטיס שלי (שהיא בעצם הדגם לפני מתיחת הפנים האחרונה של הלאנטיס בארץ)?

כמו כן, יש את הנושא של תדרי הרדיו השונים. אשמח אם מישהו ישפוך אור על העניין.

עמרי

פורסם

איני יודע אם זה יתאים פיסית לקונסולה, אני מאמין שכן אך איני רוצה לבלבל.

מה שכן, אציע לך לברר האם הוא קולט תדרי שהם אינם אמריקאים שכן סביר להניח שהוא מכוייל לתדרים אלה ללא אפשרות שינוי בגלל המבנה שלו לדגם האמריקאי.

אלון.

פורסם

אין הבדל במבנה הקונסולה בין הדגם האירופי לאמריקאי, אז גם לדעתי הHU הזה יתאים.

לגבי התדרים, מה ההבדל בין תדר אמריקאי לאירופאי?

מדוע יכול להיות שלא תהיה אפשרות לשינוי? קראתי פה על "צריבה" של HU-ים שנקנו בארצות הברית לתדרים אירופאים, למה שאת זה לא יהיה אפשר לצרוב?

פורסם

לגבי התדרים, מה ההבדל בין תדר אמריקאי לאירופאי?

מדוע יכול להיות שלא תהיה אפשרות לשינוי? קראתי פה על "צריבה" של HU-ים שנקנו בארצות הברית לתדרים אירופאים, למה שאת זה לא יהיה אפשר לצרוב?

יש מכשירים שניתן לכייל ויש מכשירים שלא. אני לא חושב שמישהו יוכל לתת לך תשובה מוחלטת מכיוון שאני בספק אם מישהו הביא לכאן מכשיר שכזה. מעבר לזה אני חושב שזאת הרפתקה מיותרת כי אני לא רואה מה מיוחד במכשיר הזה עדיף HU רגיל שאליו תוכל לחבר מה שאתה רוצה(מגברים.AUX).
פורסם

אז שינוי התדרים, לפי מה שאני מבין ממך, הוא שינוי הגדרה במכשיר. אם ההגדרה ה"חבויה" הזאת לא קיימת, אי אפשר לשנותה. נכון?

שאלתי את המוכר לגבי זה, אעדכן פה כשאקבל תשובה, למתעניינים.

פורסם

אני לא מצליח להבין, למה להביא מכשיר מקורי, ובכך להגביל את עצמך.

יש לך מקום לר"ד רגיל, תתקין אחד מבית טוב- ותהנה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אני לא מצליח להבין, למה להביא מכשיר מקורי, ובכך להגביל את עצמך.

יש לך מקום לר"ד רגיל, תתקין אחד מבית טוב- ותהנה.

שלומי

כי המקורי עולה 43 ש"ח?

פורסם

אני מניח שעולה להביא אותו בערך 20-30 דולר מקסימום, תלוי במוכר.

המקורי באמת זול יותר ממכשירים ממותגים, מה גם שרוב המכשירים המקוריים הוצאו משימוש כשהאוטו היה חדש לטובת מכשיר אחר לעומת המכשירים הממותגים שבדרך כלל נמכרים אחרי שימוש במצב לא משהו. בנוסף לכך, אם לא משקיעים בשאר הרכיבים, אין סיבה לקנות מכשיר יקר שלא ינוצל.

• תוכן חדש...