Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב היברידי שהוצף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לקרא שיש רכבים שהוצפו\טבעו במים והוחזרו לכביש.

קרוב משפחה החנה את רכבו בערב ברחוב כלשהו[לא יודע איפה] בראש העין ובבוקר התגלה שהרכב הוצף.

הרכב מסוג טויוטה פריוס היברידי הוצף עד לגובה המושב [כמעט גם למשענת הגב] וברכב הזה יש לא מעט מערכות חשמליות לרבות הסוללה ההיברידית שיושבת מתחת לספסל האחורי והבקר שלה וכמובן שעוד מערכות.

כעת, גם הרכב גם לא מניע. וכן "חנוכיית אורות" דולקת בלו"ש [לא שחשבתי אחרת].

במקרה כזה פונים לחברת הביטוח? לעירייה ?

וכן זה בוודאות טוטלוס? כי אני חושש מנזקי מים בהתהוות איטית שיופיעו בהמשכים עם הזמן..

פורסם

בס"ד

הרכב אובדן להלכה ולא רק בגלל שהוא היברידי, כל רכב האחר, גם היה מושבת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תתחיל מפניה לחברת הביטוח אלא אם יש לך כמה שנים לחכות שהעיריה תזיז את ישבנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תנסה העירייה. בנזקים שנגרמו מעצים אני יודע שהם משלמים

אגב עירייה... מצאת לך למי להפנות אותו.

אולי ללא קשר ישיר לזה, אבל אתמול בעיריית תל אביב דאגו יפה מאוד לחלק דוחות לרכבים שהושבתו כליל בשיטפון.

במקום לדאוג שיהיה ניקוז הולם, כדי למנוע פגיעות נוספות, הם מצאו הזדמנות להעשיר את קופתם, על חשבון אנשים מסכנים שאבדו את רכבם בשטפון.

פשוט בושה וחרפה.

פורסם

מה? דוח"ות? רציני? הזוי. פתרון מתאים יותר היה לפנות אותם למגרש מסודר של העיריה לפני גרירה של הבעלים.

ההתפתחות כעת:

פנה לביטוח ,הגיע שמאי ,קבע טוטלוס וכעת טפסיאדה בירוקרטית להשבתה מול חברת הביטוח.

פורסם
אגב עירייה... מצאת לך למי להפנות אותו.

אולי ללא קשר ישיר לזה, אבל אתמול בעיריית תל אביב דאגו יפה מאוד לחלק דוחות לרכבים שהושבתו כליל בשיטפון.

במקום לדאוג שיהיה ניקוז הולם, כדי למנוע פגיעות נוספות, הם מצאו הזדמנות להעשיר את קופתם, על חשבון אנשים מסכנים שאבדו את רכבם בשטפון.

פשוט בושה וחרפה.

לחברי חנה רכב ונפל עליו עץ. הרכב היה שווה 40K העירייה שילמה 30K תיקון.

• תוכן חדש...