Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאוצות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה כתבות לאחרונה על האופנועי נפח גדול ..ימאהה mt10 והטריומף 2300 סמ"ק ההוא ...והם אמרו שהם יביסו את כל ההאופנועי על 1000 סמ"ק למינהם (zx r10,r1 וכל אילו ), בתאוצה מהמקום ל100 קמ"ש ....השאלה שלי מה קורה אחרי 100 קמ"ש מי לוקח ...ההיפר ליטרים נכון ???

ואם מישה יודע נתוני 0 - 200 , 0-300 , תאוצות ביניים וכאלו ...(לגבי 4 אופנועי העל בעיקר )

תודה מראש ....

פורסם

אולי...

"הבעיה" עם אופנועי הליטר החדשים היא שהם קצרים יותר, ולכן קשה יותר להוריד את הכוח לכביש, או למנוע מהגלגל הקידמי להיתרומם.

אופנועים כמו הטריאומף הם יותר ארוכים ולכן יותר "קל" להאיץ איתם בקו ישר...

אונוע דראג מאיץ מהר יותר מהרבה דברים שזזים על פני כדור הארץ, אבל תשים אותו במסלול עם פיתולים וזה יכול להיות מצחיק מאוד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רגע בקו ישר הוא יקח את האופנועים גם מעבר ל100 קמ"ש ???

ועוד דבר ריתי איפה שוהא שהיה כתוב שימאהה אר 1 סוגר 200 ב6 שניות ...הגיוני או קצת מוגזם ?

פורסם
רגע בקו ישר הוא יקח את האופנועים גם מעבר ל100 קמ"ש ???

ועוד דבר ריתי איפה שוהא שהיה כתוב שימאהה אר 1 סוגר 200 ב6 שניות ...הגיוני או קצת מוגזם ?

מוגזם ובהרבה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אז כמה הוא מגיע ל200??

לא יודע איך R1, אבל סוזוקי הייבוסה מגיע ל200 קמ"ש ב7.6 שניות בערך לפי אתר שערך הששואה של תוצאות.

פורסם
אז כמה הוא מגיע ל200??

לוקח לו קצת זמן....קם, שותה קפה,קורא עיתון, מתניע, מוריד כיסוי, מתמגן, מחמם צמיגים....נותן גז ...הופ פקק:? .....נותן גז....הופ עבודות מע"צ:roll: ...ושוב נותן גז.......הופ ניידת....

ניידת:shock: ???? עכשיו כבר צריך להגיע ל200 :evil:

פורסם

קראתי איפושהו (באיזה אתר על אופנועים בחו"ל או באיזה עיתון) על השוואה בין תאוצות של הארלי לR750...

לקחו רוכבים "רגילים" מהשורה ונתנו להם להאיץ...

התוצאות היו די מפתיעות, ההרלי לקח עד מהירות של 80 (זה היה במיילים ועד כמה שאני זוכר זו היתה המהירות)...

לפעמים צריך יותר "מכזה גדול" כדי להאיץ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...