Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בV40 בפעם השניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנתיים התחדשתי בפעם הראשונה ב V40.

השבוע באופן בלתי צפוי שדרגתי את הרכב שלי לדגם חדש יותר.

הרכב הוא מדגם Cross Country 4X4 T5 שנת 2019 שעבר 17K ק"מ. הרכב הגיע לסוכנות המכירה של מאיר טרייד מלקוח שהחליף לרכב חדש.

מדובר ברכב נדיר שלא נמכרו ממנו כמויות רבות ובנוסף זוהי השנה האחרונה שבה נמכרה ה V40 כך שרכבים חדשים יותר לא יהיו.

הרכב כולל רשימה מאוד ארוכה של תוספות: מנוע 245 כ"ס, גיר אייסין 8 הילוכים, 4X4, כסאות עור בתפעול חשמלי + זיכרונות, גג פנורמי, בלימת חרום אקטיבית, תיקון סטיה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית, זיהוי רכב בשטח מת בצדדים ותנועה צולבת מאחור, חניה אוטומטית, משוטי העברת הילוכים מאחורי ההגה, פנסי פול לד, מערכת סאונד משודרגת של הרמן, כניסה והנעה ללא מפתח,גלגלי 19 אינץ ועוד רשימה ארוכה של תוספות.

חלק גדול מהתוספות לא נמצאות ברכב הקודם שלי.

בגלל שאני מאוד אוהב את ה V40 החלטתי לא לפספס את ההזדמנות ולבצע החלפה של הרכב שלי ב V40 CC באופן מידי.

קיבלתי הצעת טרייד ממאיר, לא אכנס לפרטים מדויקים, לאחר משא ומתן באזור הפחתה של 10% מחירון שלי תמורת קניה במחיר המחירון של ה T5 CC.

תהליך הטרייד כבר התחיל, הרכב שלי כבר יצא מבדיקה (יצא מושלם) ואז קיבלתי טלפון מקונה שמוכן להגיע במקום ולקנות ממני את הרכב בסכום יותר גבוה באופן משמעותי ממאיר טרייד.

מאיר טרייד יצאו ממש בסדר וביטלו את חוזה הטרייד אין שכבר היה חתום.

לבסוף את הרכב שלי מכרתי לאדם פרטי ואת ה T5 CC קניתי במחירון. בנוסף קיבלתי מספר צ'ופרים לא מבוטלים ממאיר טרייד.

כל התהליך הזה לקח יומיים מרגע שהחלטתי שזהו המהלך שאני רוצה לעשות. יחסית מאוד מהר, הייתי מאוד נחוש וחדור מטרה.

הT5 כבר אצלי מאתמול. עדיין מוקדם לכתוב רשמים מדויקים.

לטובה אציין שהרכב נוח יותר באופן משמעותי מהרכב הקודם וגם שקט יותר בשל סל"ד נמוך יותר בשיוט.

מבחינת אביזור אני מאוד נהנה מהמשוטים להעברת הילוכים, בקרת השיוט האדפטיבית, מערכת לזיהוי רכב בשטח מת וחיישני החניה הקדמיים והאחוריים.

מבחינת פערים, הרכב מרגיש פחות חד ומתנהג מה RDESIGN. הרכב מעודד נהיגה מתונה ולא מרגיש יותר חזק מה T4. כמו כל הרכבים המודרניים מרובי ההילוכים, הרכב רץ במעלה ההילוכים ונשאר בסל"ד יחסית נמוך. ההבדל בכוח מורגש רק במצב "ספורט" של הגיר. צריכת הדלק גבוהה בכ 20%.

סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה!

אנצל את ההזדמנות להודות לחברי הפורום - אייל ואסף(שגם עובד במאיר) על תמיכה לאורך כל הדרך ולצוות מאיר טרייד על הסבלנות והשרות המעולה שקיבלתי.

בהחלט חוויה חיובית, לא מובן מאליו בארצנו.

V40CC_1.jpg

V40CC_2.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
מעניין למה בן אדם נורמאלי משדרג רכב 2019 שעבר 17K לרכב חדש...
ינואר 2018 זה לא בדיוק רכב מ 2019...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתחדש! שאלה שלא ברורה לי, איך אותו רכב על גלגלים גדולים יותר הוא הרבה (!) יותר נוח? המתלים שונים וטובים יותר?

פורסם (נערך)

תודה לכולם על הברכות.

לגבי סיבת השדרוג:

הגיון כלכלי כמובן שאין כאן. הרכב הקודם שלי היה במצב חדש ויכול היה לשרת אותי זמן רב. הוא ענה בצורה מושלמת על הצרכים שלי.

הסיבה האמתית לשדרוג היא הסיבה הפסיכולוגית שמשותפת לרבים מאיתנו - הרצון ליותר. יותר חדש, יותר חזק ויותר מאובזר.

הסיבה הזאת אגב משותפת לתחומים רבים בחיים. המון פעמים אנחנו קונים מוצר כי אנחנו רוצים אותו ולא בגלל שאנחנו צריכים אותו.

אני מניח שרבים מחברי הפורום שותפים להרגשה הזאת ומחליפים את רכבם בשל אותה הסיבה.

במקרה שלי, השדרוג לא יגיע על חשבון תחומים חשובים בחיים כגון חינוך הילדים ודיור.

לגבי עניין הנוחות:

לרכב מתלים שונים. המרכב גבוה בכ4 ס"מ. יש הטוענים שיש שינוי בכיול השילדה. לא מצאתי לכך סימוכין.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
מעניין למה בן אדם נורמאלי משדרג רכב 2019 שעבר 17K לרכב חדש...

מי שרוצה XC40.

לא מזמן יצאתי להתקל במישהו שמוכר דגם יחסית מאובזר של סיאט אטקה בת חצי שנה בטענה שהוא משדרג לקופרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אנחנו בסה״כ ביצענו את העבודה שלנו. שמח מאוד שנשארת במשפחת וולוו ומודה לך על הבחירה ב-v40cc.

הרכב עצמו אכן נדיר (הן מבחינת כמות הרכבים שנמסרו והן באבזור שיש בו).

הוא אכן מכויל יותר לנוחות (למרות הצמיגים בחתך יותר נמוך), מכיוון שמלכתחילה הוא מיועד לקצת נסיעות בשבילי כורכר/ משובשים (הרכב מכוון בחו״ל לאנשים שרוכבים על אפוניעם בשטח/ גולשים וכו׳).

• תוכן חדש...